Дизел я по-спокойно
Всички сме изнервени покрай сметките за ток , ама тука е форум на Черноморец и за "шараните" може си говориш нали знаеш къде
Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) 03.03.2013 от 16:00
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- we are the champions
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:ЕМИЛ написа:Ако искаме да сме шампиони нямаме друг избор освен победа
0-2
Добре не искам да се заяждам и нямам нищо против вас , но не мислиш ли , че просто е невъзможно с този състав да сте шампиони ? Просто е как да кажа неадекватно това мислене ....
[offtopic]Те щото Лудогорец са цъфнали и вързали....истината е ,че в България от много години шампион става най малко слабия отбор а не най силния защото лятото като дойдат разни Мури и Сараваевовци ни размятат на ляво и на дясно... и си прават каквото си искат с нас...а за Лудогорец какво да кажем лежаха цял мач и после ми реваха 10 дена защо съдията не искал да свири края на мача....както и да е Българския футбол с всяка изминала година изчезва тотално.[/offtopic]
Да си дам прогнозата и аз.
1.Черноморец започва трудно.
2.Левски е сериозен противник.
3. Херо знае как се прави
4. Нямаме какво да губим
Прогнозата ми е 1:0 или 1:1.
Надявам се да сменят датата на мача. Щерката има рожден ден. Миналата година мача с ЦСКА трябваше да е на 3-ти и после го преместиха за 4-ти. Дано тоя го преместят на 2-ри.
1.Черноморец започва трудно.
2.Левски е сериозен противник.
3. Херо знае как се прави
4. Нямаме какво да губим
Прогнозата ми е 1:0 или 1:1.
Надявам се да сменят датата на мача. Щерката има рожден ден. Миналата година мача с ЦСКА трябваше да е на 3-ти и после го преместиха за 4-ти. Дано тоя го преместят на 2-ри.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
k.dimitrov
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Ivo-Chernomoretz написа:bianchi написа:Черноморец продаде и Яник Боли,Пламен Димов не ги виждам този сезон.
Ами като не знаеш кой сме взели и кой е направи - не се изказвай неподготвен ! Много добра селекция направихте от българи - Ванчо Траянов , Башлиев , Тихомир Трифонов ,Милчо Ангелов (юноша национал) ; от чужденците класно попадение е Янис Юсеф , а сега има на проби национал от Нигер и титуляр от ПСЖ![]()
Заедно с Жереми Фо-Поре , Уатара и Гаел и останалите чужденци отбора е готов !
Ти сериозно ли ??? От всички изброени новопривлечени единствено Юсеф има шанс да бъде титуляр ... останалите са пълнеж . Уатара почти сигурно ще бъде продаден . А титуляра от ПСЖ ... бил е близо да стане такъв преди 5-6 години , ама не е успял .
В ПСЖ - 30 мача , 4 гола - това ти си го написал, бил си е титуляр, но в един от най-слабите сезони на ПСЖ. Арно е добре познат играч, дебютира рано за ПСЖ и беше налаган от Пол льо Гуен вместо Паулета в един отвратителен за парижани сезон, когато се спасиха от изпадане в последния кръг.
-
k.dimitrov
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Ivo-Chernomoretz написа:bianchi написа:Черноморец продаде и Яник Боли,Пламен Димов не ги виждам този сезон.
Ами като не знаеш кой сме взели и кой е направи - не се изказвай неподготвен ! Много добра селекция направихте от българи - Ванчо Траянов , Башлиев , Тихомир Трифонов ,Милчо Ангелов (юноша национал) ; от чужденците класно попадение е Янис Юсеф , а сега има на проби национал от Нигер и титуляр от ПСЖ![]()
Заедно с Жереми Фо-Поре , Уатара и Гаел и останалите чужденци отбора е готов !
Ти сериозно ли ??? От всички изброени новопривлечени единствено Юсеф има шанс да бъде титуляр ... останалите са пълнеж . Уатара почти сигурно ще бъде продаден . А титуляра от ПСЖ ... бил е близо да стане такъв преди 5-6 години , ама не е успял .
Уатара не се знае дали ще дойде до началото на сезона, камо ли да го продадат. По-вероятно е да опитат да реализират Фо Поре в Амкар при пристигането им в Поморие.
-
k.dimitrov
- Контакти:
Любчо, вече можеш да претендираш за авторски права.
http://www.livesport.bg/CHernomorets-se ... IDEO-83970
Аз ненапразно разправях на Петьо, че голяма част от информацията по сайтовете е от фенските форуми.
Аз ненапразно разправях на Петьо, че голяма част от информацията по сайтовете е от фенските форуми.
k.dimitrov написа:Любчо, вече можеш да претендираш за авторски права.
Клипчето не е на Любчо.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) 03.03.2013 от 16:00
Bourgas написа:k.dimitrov написа:Любчо, вече можеш да претендираш за авторски права.
Клипчето не е на Любчо.
Да,не е мое клипчето,правено е от клуба.Както споменах в една от теми-аз съм по колажите,не клиповете.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:kambata написа:Е добре де кажи му името на тоя титуляр от ПСЖ, как се казва.
Ибрахимович
Я па тая Ралка! Сложила си е наш Ибра в подписа
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) 03.03.2013 от 16:00
subzero написа:Надявам се да сменят датата на мача. Щерката има рожден ден. Миналата година мача с ЦСКА трябваше да е на 3-ти и после го преместиха за 4-ти. Дано тоя го преместят на 2-ри.
М начи ши почерпиш във Водолейчето преди мача
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост