Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Re: Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол

Мнениеот kiririki1 » 26 ное 2012 20:37

Излишни спорове . И малките деца знаят къде е истината !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2012 21:20

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Миро. Знаеш много добре мнението ми по този въпрос. Нека си бъдат юноши на, който и да искат отбор. Аз се радвам, че са Бургаски момчета преди всичко - друго не ме вълнува. На много момчета съдбата се решава в момента и освен на 10 -20 човека надали на някой друг му пука от чия школа са.
Все едно след време Анатоли Нанков да има претенции към всички деца тренирали в школата му "звездичка". Несериозно ще бъде.

Както писах по-горе , ако не беше Черноморец Поморие , много от тези момчета никой нямаше да ги чуе ...
Доколкото знам "звездичките" на Даниел Моралес ... така че спокойно може да ги причислим към "зелената" част на града ;)
Но не по-малко несериозно е да се твърди , че играчи на по 20 до 24 години са излязли от школата на клуб със 7 годишна история ... от които 2 години без да развива юношески футбол .

Моето момче тренира в Звездичка!Треньор му е Нено Ненов!Иначе казано би бил от школата на твоя Черноморец,Миро ;) !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 ное 2012 22:43

Баси майката,в темата се говори за Ботев,Лудогорец и Черноморец. Ама на едни зелени съграждани,тез гръбни перки им вадят очите. Дано ни затрият....и двата отбора,барем млъкнете !!!
Иначе е важно да има млади таланти. И без значение чия собственост са базите и кво има вътре,важно е да има млади играчи. Всичко друго е чесане на езици и мантри от Комбината.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 27 ное 2012 01:44

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Миро. Знаеш много добре мнението ми по този въпрос. Нека си бъдат юноши на, който и да искат отбор. Аз се радвам, че са Бургаски момчета преди всичко - друго не ме вълнува. На много момчета съдбата се решава в момента и освен на 10 -20 човека надали на някой друг му пука от чия школа са.
Все едно след време Анатоли Нанков да има претенции към всички деца тренирали в школата му "звездичка". Несериозно ще бъде.

Както писах по-горе , ако не беше Черноморец Поморие , много от тези момчета никой нямаше да ги чуе ...
Доколкото знам "звездичките" на Даниел Моралес ... така че спокойно може да ги причислим към "зелената" част на града ;)
Но не по-малко несериозно е да се твърди , че играчи на по 20 до 24 години са излязли от школата на клуб със 7 годишна история ... от които 2 години без да развива юношески футбол .

бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
по твоята логика Ботев Пловдив В МОМЕНТА КОЛКО юноши има, след като взе лиценза на Металик Сопот - нула ли????
и там как ги виждаш нещата - Ботев на Митьо Селския друг клуб ли е? що не идеш да го купиш, той поне се продава на търг в НАП...тъкмо ще възродиш едновременно два истински клуба, а?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 27 ное 2012 09:07

nasko75 написа:бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
по твоята логика Ботев Пловдив В МОМЕНТА КОЛКО юноши има, след като взе лиценза на Металик Сопот - нула ли????
и там как ги виждаш нещата - Ботев на Митьо Селския друг клуб ли е? що не идеш да го купиш, той поне се продава на търг в НАП...тъкмо ще възродиш едновременно два истински клуба, а?
Пак не е на ПСФК-то, ако това те интересува. :lol: И за Ботев колко пъти да ви се каже, че не са правили нови дружества?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 ное 2012 09:12

Моето момче тренира в Звездичка!Треньор му е Нено Ненов!Иначе казано би бил от школата на твоя Черноморец,Миро !

Вальо. Улучил си мястото. :) Почетен президент ( и собственик) на звездичка е Анатоли Нанков. Присъствах на представянето им в Бургас преди
две години. Дори Анатоли паркира до мен и аз го упътих към входа на зала "Младост". Трябваха ми две минути за да се сетя от къде го познавам. :)
[offtopic]Тази звездичка не си я избрал случайно... :P Ако Петко се развива го остави в акулските редици. :twisted: Той ще бъде новия ни Милчо Ангелов.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 ное 2012 09:14

maldin1 написа:
nasko75 написа:бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
Пак не е на ПСФК-то, ако това те интересува. :lol: И за Ботев колко пъти да ви се каже, че не са правили нови дружества?

Явно си нямаш идея с, кой комуникираш. :)
Що се касае за дружествата...Не разбирам. Ако ще и 100 дружества да се направят щом е в името на клуба не виждам, какъв е проблема.
Черноморец Бургас София си беше в пъти повече гавра, от колкото розовите ви екипи да речем. Да ти еба и дружеството, като съм се червял от резултатите и случките около този отбор, който си играеше домакинствата в София - немил-недраг...И ако към ПСФК не приемам определението "урод", което тръгна от зелените среди в града ни, то за Черноморец Бургас София гласувам с двете ръце...Или викаш тази гавра с клуба Черноморец не ви касае, защото по дефолт само вие сте страдалци...
ПС: Ако през годините всяка футболна трансформация се превръщаше в драма до сега да се бяхме изколили по стадионите. Добре, че предишните поколения са били по-широко скроени хора, а понятието "местен шовинизъм" имаше друга интерпретация тогава. Все неща, които няма как да разберете, а и не настоявам вече. Така, че гледайте си отбора в вместо да риете злоба по Черноморец си пестете енергията за любов по Нефтохимик.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 ное 2012 09:20

Хехехе, Нейчо, по-скоро ние си нямаме идея с колко високоинтелигентен индивид сме се захванали. Този само му дай малко тема за размисъл и му гледай сеира. Футбола за него започва в Нефтокомбината :lol: И ако не се сетиш нещо за Нефтохимик, дай му тема за есе нещо за Ботев :lol: :mrgreen: От всичко написано дотук най-ми харесва, когато идвам сутрин на работа да видя как едни зелени фенове стават и си лягат с Черноморец :lol: :mrgreen:
п.п. Дизел, хубаво момче си, ама от време на време трябва да си намираш душевен отдушник някъде, че много ти идва атмосферното налягане около нашия форум ;)
п.п. По темата: Go-go Milcho!
[center]Member of Old School Boys [/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 27 ное 2012 09:28

maldin1 написа:

ПСФК, ЖСК - някои други са по съкращенията, аз съм от Черноморец
аз ти казвам - иди и го питай Васко Калоянов на кой отбор е юноша, на 16 години къде е бил и на 17 къде е бил
а за Ботев - за кой Ботев става въпрос, че не са правили нови дружества? ако е за Ботев Караново, съгласен съм...за другите....днес е 27 ноември, а не 1 април

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 ное 2012 11:17

ntodorov написа:
Моето момче тренира в Звездичка!Треньор му е Нено Ненов!Иначе казано би бил от школата на твоя Черноморец,Миро !

Вальо. Улучил си мястото. :) Почетен президент ( и собственик) на звездичка е Анатоли Нанков. Присъствах на представянето им в Бургас преди
две години. Дори Анатоли паркира до мен и аз го упътих към входа на зала "Младост". Трябваха ми две минути за да се сетя от къде го познавам. :)
[offtopic]Тази звездичка не си я избрал случайно... :P Ако Петко се развива го остави в акулските редици. :twisted: Той ще бъде новия ни Милчо Ангелов.[/offtopic]

Аз знам,че Нанков е президент!След като треньор е Нено Ненов,може да си го броите за откритие,даден път във футбола или някаква друга формулировка за да бъде ваш юноша!Гледам,че сега това е модерно :lol: !
[offtopic]Може да ви го оставя да го приготвите за ГОЛЯМ футбол и после при нас!Като доброто старо време :lol:[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”