subzero написа:@tsonpen
Знам,че да споря с фенове на Лудогорец е загубена кауза. За това не искам да споря,а да кажа няколко неща. Човека,който си цитирал и когото се опитваш да убедиш,че си прав,вероятно е видял доста повече от теб в живота. Големи градове също е виждал.За разлика от мен примерно. Едва ли можеш да го убедиш в правотата си. Да,Лудогорец игра добре срещу Динамо. Но Лудогорец можеше да спечели тези мачове,ако беше играл така и в България. Ако Марселиньо не беше свикнал всяко падане да е дузпа,ако Миньор не излизаха с девойките,ако Пастата беше мъж,Лудогорец щеше да играе в ШЛ и всички щяхме да се гордеем с това. Дори и аз.
Едно нещо не разбирам....Защо в Загреб беше виновен съдията,а тук на нас не ни е виновен Пастата и няма за какво да мрънкаме. Значи в Загреб се оплакваме от съдията и от публиката,а тук трябва да си траем. И що ?? Щот Домусчиев така е казал. А задавали ли сте си въпроса защо от любимец на много фенове извън столицата,Лудогорец се превърна е един от най-мразените отбори ??
Първо ще започна с това, че Лудогорец е мразен само от малка група хора. Писал съм го и друг път - когато ходя на гостуванията не го правя по организирания начин и често и на влизане и на излизане съм сред публиката на съперника. Повечето хора говорят с уважение за Лудогорец. Феновете на Левски дори ръкопляскаха на футболистите на Лудогорец на Герена. Много футболни личности, свързани с други клубове, признават класата на Лудогорец. Много вече писаха по медиите за режисирания плач срещу Лудогорец. Имаме си и тема в нашия радел за мнения в медиите за Лудогорец. Можеш да прочетеш, има и препратки.
За дузпата в Разград - Марселиньо дори не видя това, което му се стовари отгоре. Нямаше никакъв избор дали да падне или да остане на крака. той беше съборен. Писах за това подробно - как пада тялото му. Няма как тяло така да се осуче без въздействието на допълнителна сила.
Защо в Загреб бил виновен съдията, а в Разград не - Защото гледаме положенията, гледаме фактите. Аз казвам, че Марселиньо може и нарочно да се е строполил там, но след като е бил спънат. Защото там съдията се реваншираше заради това, че не видя как Марселиньо си спря топката с "дългото си рамо". И пак почти всички фенове писахме, че съдията не трябва да ни е виновен, защото можехме да устискаме и без това. Ако не се бяха дръпнали назад и да се пазят панически, щяха да победят. А също и ако имахме Чворович на вратата. Съдиите бъркат, а и си мисля, че все пак винаги имат поне минимални пристрастия. И когато едно положение ги вкара в колeбание, идва на ред нещо, което не е редно. И това несъмнено се случва. Важното е да не се подменя резултата. И в двата ни мача с вас резултат не е подменян. Като има някакви упреци - идва следващия мач и можете да докажете че сте прави като победите. Затова е спорт и нека не си въобразяваме, че е идеален. Постоянно давам пример с мача на Лудогорец на Армията. Това е то - съдиите те мачкат, но ти продължаваш да упорстваш и поне вземаш равенството. После идва спор за титлата и си го връщаш и доказваш, че наистина си бил по-добрия.