Искам си Акаунта написа:калпазанчо написа:6:6
Че той Боли ще трябва да рита 90 минути на празна врата от точката на дузпата за да вкара 6 гола
Миро си има нов "любимец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа:калпазанчо написа:6:6
Че той Боли ще трябва да рита 90 минути на празна врата от точката на дузпата за да вкара 6 гола
subzero написа:Искам си Акаунта написа: Нямам причини да не вярвам на Илюмжинов ... на 100% процента съм убеден че няма да дава пари , ако не зависи единствено от него как ще се изразходват . А само луд човек би давал пари , като знае , че Събев може да се разпорежда с тях ...
За в бъдеще , когато цитираш някого , старай се да не изпускаш определени части от изречението , защото се променя неговия смисъл . НО след като питаш , елементарната култура изисква да получиш и отговор ... Да смятам , че мога да критикувам всеки и всичко , когато съм на мнение че критиката е заслужена . Всъщност всеки един , който си е купил билет , дори и само за 1 мач , ИМА ПРАВО да критикува . Херо може да е голям треньор ... но нито е бог , нито е безгрешен . Нито пък си няма кусури . И се случва да прави неща , не защото са правилни , а защото така е решил . Понякога и напук . Това е негово право , но след като тези му решения носят негативи , ще трябва да приема и критиката която върви с тях . От мача с Левски насам се говори , че отбора не може да реализира положенията си . И че "се работи по въпроса" . Ефекта както се вижда е нулев . Нападателя ( единствения в схемата ) , който трябва да е основен реализатор , не го прави ... но е неизменен титуляр . Явно и той "работи по въпроса" . Не съм забелязал да се търси някаква промяна ... Явно се чака момента в който топката ще започне да удря Боли по правилния начин .
Обаче ми се струва малко странно ... и леко весело , точно ти да ми говориш за "усилия" при посещаване мачовете на отбора .
Именно заради последното ти изречение не мога да имам претенции. Не отричам,че не съм от тези,които следват отбора навсякъде. Със сигурност обаче не съм и от тези,които само си приказват конспирациите винаги и за всичко. На Илюмжинов му е през оная работа за Черноморец. Когато Черноморец вървеше ти пак намираше кусури за да стигнеш до "продадения" мач с Локо (Сф). Верно е,че трябва да си казваме кусурите,но трябва и да се усещаме понякога.
П.П. Едва ли отбора ще загуби от това,че ти няма да ходиш на мачове. Ще загубим обаче ние. Щото си забавен и да се гледа мач с теб е удоволствие. А на нас само това ни остана-забавлението !!!
П.П.2 Що си мисля,че проблема на Черноморец не е Боли ??? Ама като си го захапал...давай!!
калпазанчо написа::mrgreen: И нов аватар си има
petkan написа:калпазанчо написа::mrgreen: И нов аватар си има
Тръгна от подписа, мина през разясненията и завърши с аватара.... разнообразява се човека
Искам си Акаунта написа:petkan написа:калпазанчо написа::mrgreen: И нов аватар си има
Тръгна от подписа, мина през разясненията и завърши с аватара.... разнообразява се човека
както се казва ... развивам се и израствам идейно и идеологически![]()
[offtopic]истината е , че не мога да намеря снимката с "надгробния камък" за аватара[/offtopic]
ntodorov написа:От снощи Toшко открехна в мен културна революция.
Изпитвам неистово желания да се просвещавам духовно...Ако няма да ходим на мачове предлагам да четем книги в градската библиотека.
Пропит съм от неистов мерак. Туй Боли и компания вече не ме вълнуват.![]()
ПС: Я отивайте във всекидневната на лакардийки...Обезобразявате темата на предстоящия култов мач.
ivo_gf написа:Няма какво да се заблуждаваме, нашия отбор не иска да играе, то се видя и в мачовете до сега. Всичко различно от загуба с 2 гола + ще ме очуди, ама ми се струва че феновете ще ги потърпим още малко и няма да се учудя публиката да извади отбора от А група преди те да са го направили сами. Единственото което е ясно, е че нещата така няма да останат, като не им се играе да си ходят, какво като са добри футболисти, като нямат желание, нека дойдат такива, които имат, та дори и по слаби футболисти от настоящите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта