Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас 26.08.2012
Тази година много трудно някой ще вземе нещо на Колежа от Ботев. Нов терен - пригоден за бърз и техничен футбол (с достатъчно ширина, т.е. труден за уплътняване в защита). Двама много, ама много технични футболисти + други двама "спринтьори" + кадърни деф. и атакуващи халфове и добре играещи с глава централни защитници + съдията няма да ви подпира както Славия и Левски. Това са силните ни страни и затова смятам 2:0 или 3:1. Но какво реално ще стане ще видим в неделя. С това тв затъмнение нямам никаква идея как играете, а на медиите въобще не може да се вярва.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Pupper_ написа:petkan написа:И такааааа, разбрах, че осем автобуса вече били пълни, а транспортната фирма нямала повече свободни![]()
Да вземем да се ориентираме и към железниците ли?
Стига де?! Вярно ли ще дойдете толкова хора? Не е истина просто, ще стане голям купон на стадиона! Ехаа![]()
Къде да се разписвам ПРОТИВ телевизионното излъчване?
Шегувах се........за съжаление

Както писах по-напред, малко ще сме, но пък качествени

[center]
[/center]

Хайде една прогноза и от мен:
Лесна и изразителна победа на Черноморец на Колежа пред полупразни трибуни.
Нашите куци коне за нищо не стават, след мача ги разпускаме всичките и кой-от-къде-е.
Феро и Кривия да не са стъпили повече в Пловдив.
Закриваме и детско-юношеската школа и избелваме всичко що е в жълт цвят из града.
100 години стигат. Аман. Инаф. Байгън. Баста.
Така де, да се *** в каръка, след прогнозата ми за мача с Левски, време е да променя стайлинга.
Нашите куци коне за нищо не стават, след мача ги разпускаме всичките и кой-от-къде-е.
Закриваме и детско-юношеската школа и избелваме всичко що е в жълт цвят из града.
Така де, да се *** в каръка, след прогнозата ми за мача с Левски, време е да променя стайлинга.

- ТОЙ НЕ УМИРА
- Контакти:
Бургазлии са много готини хора вече 4 години си бачкаме с тях в Созопол и си мисля ,че ако повече от тях отидат на колежа би се получило готино шоу на трибуните защото не се съмнявам ,че ще има повече от 10000 бултраси.Колкото до мача, ако Херо не затвори играта би се получил много приятен мач за гледане.Моята прогноза е победа на БОТЕВ ,а резултата с Левски не е реален затова не си правете грешни изводи.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
ilian12 написа:Тази година много трудно някой ще вземе нещо на Колежа от Ботев. Нов терен - пригоден за бърз и техничен футбол (с достатъчно ширина, т.е. труден за уплътняване в защита). Двама много, ама много технични футболисти + други двама "спринтьори" + кадърни деф. и атакуващи халфове и добре играещи с глава централни защитници + съдията няма да ви подпира както Славия и Левски. Това са силните ни страни и затова смятам 2:0 или 3:1. Но какво реално ще стане ще видим в неделя. С това тв затъмнение нямам никаква идея как играете, а на медиите въобще не може да се вярва.
Това за новият терен е в плюс за всички отбори, практикуващи техничен футбол, което ще рече, че нашите футболисти също могат да се възползват от тази "екстра". Все пак те са свикнали от години да играят на такъв терен

А как играе Черноморец? Ами в двата мача досега - коренно различно. Добър футбол, с доста положения (нереализирани) срещу Левски и отчайващо представяне срещу ЦСКА.
[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
factotum написа:Хайде една прогноза и от мен:

Срамен мач за Херо и момчетата, на фона на пълния сектор за гости!
Домакините повеждат с гол от съблекалнята на .............Траян Дянков

На връщане ултрасите на Черноморец препречват пътя на клубния автобус и му чупят стъклата
Всички си хвърлят шаловете и фланелките на земята и ги палят, всички са позеленели от яд и минават на другия бряг - зеления
Събев събаря стадиона и прави .............нов летен театър, а този в морската градина става открит МОЛ
Града остъава без футбол , а всички заедно - и сини и зелени сме на капаните и гледаме България на Световното в Бразилия

[center]Member of Old School Boys [/center]
factotum написа:Хайде една прогноза и от мен:
Дано кутсуза да е с теб и новият ти стайлинг да не проработи

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Май май куцуза е в мен наистина 

- natrapnika
- Контакти:
калпазанчо написа:

Срамен мач за Херо и момчетата, на фона на пълния сектор за гости!
Домакините повеждат с гол от съблекалнята на .............Траян Дянков

На връщане ултрасите на Черноморец препречват пътя на клубния автобус и му чупят стъклата
Всички си хвърлят шаловете и фланелките на земята и ги палят, всички са позеленели от яд и минават на другия бряг - зеления
Събев събаря стадиона и прави .............нов летен театър, а този в морската градина става открит МОЛ
Града остъава без футбол , а всички заедно - и сини и зелени сме на капаните и гледаме България на Световното в Бразилия

Калпазане имаш голямо въображение.

- калпазанчо
- Контакти:

п.п. Не вярвам Събев да събори стадиона, ама виж Траян п-може да си вкара пак автогол