Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас 26.08.2012

Мнениеот ilian12 » 22 авг 2012 11:59

Тази година много трудно някой ще вземе нещо на Колежа от Ботев. Нов терен - пригоден за бърз и техничен футбол (с достатъчно ширина, т.е. труден за уплътняване в защита). Двама много, ама много технични футболисти + други двама "спринтьори" + кадърни деф. и атакуващи халфове и добре играещи с глава централни защитници + съдията няма да ви подпира както Славия и Левски. Това са силните ни страни и затова смятам 2:0 или 3:1. Но какво реално ще стане ще видим в неделя. С това тв затъмнение нямам никаква идея как играете, а на медиите въобще не може да се вярва.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 авг 2012 12:17

Pupper_ написа:
petkan написа:И такааааа, разбрах, че осем автобуса вече били пълни, а транспортната фирма нямала повече свободни :(
Да вземем да се ориентираме и към железниците ли? :shock:

Стига де?! Вярно ли ще дойдете толкова хора? Не е истина просто, ще стане голям купон на стадиона! Ехаа :roll:
Къде да се разписвам ПРОТИВ телевизионното излъчване?

Шегувах се........за съжаление :( :( :(
Както писах по-напред, малко ще сме, но пък качествени :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 22 авг 2012 12:39

Хайде една прогноза и от мен:

Лесна и изразителна победа на Черноморец на Колежа пред полупразни трибуни.
Нашите куци коне за нищо не стават, след мача ги разпускаме всичките и кой-от-къде-е.
Феро и Кривия да не са стъпили повече в Пловдив.
Закриваме и детско-юношеската школа и избелваме всичко що е в жълт цвят из града.
100 години стигат. Аман. Инаф. Байгън. Баста.

Така де, да се *** в каръка, след прогнозата ми за мача с Левски, време е да променя стайлинга. :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ТОЙ НЕ УМИРА
Контакти:

Мнениеот ТОЙ НЕ УМИРА » 22 авг 2012 12:50

Бургазлии са много готини хора вече 4 години си бачкаме с тях в Созопол и си мисля ,че ако повече от тях отидат на колежа би се получило готино шоу на трибуните защото не се съмнявам ,че ще има повече от 10000 бултраси.Колкото до мача, ако Херо не затвори играта би се получил много приятен мач за гледане.Моята прогноза е победа на БОТЕВ ,а резултата с Левски не е реален затова не си правете грешни изводи.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 авг 2012 12:52

ilian12 написа:Тази година много трудно някой ще вземе нещо на Колежа от Ботев. Нов терен - пригоден за бърз и техничен футбол (с достатъчно ширина, т.е. труден за уплътняване в защита). Двама много, ама много технични футболисти + други двама "спринтьори" + кадърни деф. и атакуващи халфове и добре играещи с глава централни защитници + съдията няма да ви подпира както Славия и Левски. Това са силните ни страни и затова смятам 2:0 или 3:1. Но какво реално ще стане ще видим в неделя. С това тв затъмнение нямам никаква идея как играете, а на медиите въобще не може да се вярва.

Това за новият терен е в плюс за всички отбори, практикуващи техничен футбол, което ще рече, че нашите футболисти също могат да се възползват от тази "екстра". Все пак те са свикнали от години да играят на такъв терен ;) Големият фактор сте вие привържениците и атмосферата, която създавате на стадиона. Това евентуално може да повлияе на всеки съперник за около 10-на минути, но после се притръпва.
А как играе Черноморец? Ами в двата мача досега - коренно различно. Добър футбол, с доста положения (нереализирани) срещу Левски и отчайващо представяне срещу ЦСКА.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 авг 2012 12:53

factotum написа:Хайде една прогноза и от мен:

Нашите куци коне за нищо не стават, след мача ги разпускаме всичките и кой-от-къде-е.
Закриваме и детско-юношеската школа и избелваме всичко що е в жълт цвят из града.

Така де, да се *** в каръка, след прогнозата ми за мача с Левски, време е да променя стайлинга. :mrgreen:

:mrgreen: Мн си свеж. Хареса ми. Чакай да пробвам и аз в твоя стил:

Срамен мач за Херо и момчетата, на фона на пълния сектор за гости!
Домакините повеждат с гол от съблекалнята на .............Траян Дянков :mrgreen:
На връщане ултрасите на Черноморец препречват пътя на клубния автобус и му чупят стъклата
Всички си хвърлят шаловете и фланелките на земята и ги палят, всички са позеленели от яд и минават на другия бряг - зеления
Събев събаря стадиона и прави .............нов летен театър, а този в морската градина става открит МОЛ
Града остъава без футбол , а всички заедно - и сини и зелени сме на капаните и гледаме България на Световното в Бразилия :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 авг 2012 12:58

factotum написа:Хайде една прогноза и от мен:

Дано кутсуза да е с теб и новият ти стайлинг да не проработи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 авг 2012 13:12

Май май куцуза е в мен наистина :(

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 22 авг 2012 13:28

калпазанчо написа:

:mrgreen: Мн си свеж. Хареса ми. Чакай да пробвам и аз в твоя стил:

Срамен мач за Херо и момчетата, на фона на пълния сектор за гости!
Домакините повеждат с гол от съблекалнята на .............Траян Дянков :mrgreen:
На връщане ултрасите на Черноморец препречват пътя на клубния автобус и му чупят стъклата
Всички си хвърлят шаловете и фланелките на земята и ги палят, всички са позеленели от яд и минават на другия бряг - зеления
Събев събаря стадиона и прави .............нов летен театър, а този в морската градина става открит МОЛ
Града остъава без футбол , а всички заедно - и сини и зелени сме на капаните и гледаме България на Световното в Бразилия :mrgreen:
[/quote]
Калпазане имаш голямо въображение. :lol: От всичко което си написал само едно може да стане и това е най лошия ми кошмар Събев да събори ст. Лазур. :cry: Това няма да мога да го преживея. :( Като гледам и има още нещо Траян отново може да си вкара автогол. :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 авг 2012 13:33

:lol: Всъщност дори не се напънах, а и не ми се получи добре опита за хумор.
п.п. Не вярвам Събев да събори стадиона, ама виж Траян п-може да си вкара пак автогол :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”