Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас
Това май ще да е първият напуснал...
А скаутите, дали вече работят по въпроса за доставка на качествена "стока"?

[center]
[/center]

petkan написа:Това май ще да е първият напуснал...А скаутите, дали вече работят по въпроса за доставка на качествена "стока"?
За Коцето го очаквах,даже се учудих,че не беше сред зимните освободени от отбора.Жал ми е за него,тъкмо навлезе във форма и Балъков му отряза крилете,след това никога повече не успя да полети

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
- Искам си Акаунта
Жалко за Коцето , винаги е играл със сърце . Тази пролет отбеляза и решаващи голове . Явно става жертва на политиката на клуба в офанзивен план да се привличат чужденци , които след няколко месеца да бъдат продавани .
Искам си Акаунта написа:Жалко за Коцето , винаги е играл със сърце . Тази пролет отбеляза и решаващи голове . Явно става жертва на политиката на клуба в офанзивен план да се привличат чужденци , които след няколко месеца да бъдат продавани .
Наистина жалко за Коцето, ама съм съгласен донякъде с привличането на класни играчи в предни позиции.Вижда се че играчи от 3 и 4 дивизия в Европа вършат повече работа от нашите прехвалени нападатели,който немогат да вържат два паса.Само не съм съгласен да играят по един сезон и после чао.Ама трябват кинти.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- hristo1306
- Контакти:
Като неофициален скаут на "Черноморец", още се чудя, защо не са подписали договор с "моя човек" - футболиста с № 17 от "Ботев" Враца - Коконов ? Чувам, че са пред отказване от А "РФГ" така,че да действат. Но лошото е, че е преотстъпен май от "Славия", а бат Венци не дава без пари !
-
- Контакти:
hristo1306 написа:Като неофициален скаут на "Черноморец", още се чудя, защо не са подписали договор с "моя човек" - футболиста с № 17 от "Ботев" Враца - Коконов ? Чувам, че са пред отказване от А "РФГ" така,че да действат. Но лошото е, че е преотстъпен май от "Славия", а бат Венци не дава без пари !
Влязъл е в плановете на Кушев за новия сезон.
hristo1306 написа:Като неофициален скаут на "Черноморец", още се чудя, защо не са подписали договор с "моя човек" - футболиста с № 17 от "Ботев" Враца - Коконов ? Чувам, че са пред отказване от А "РФГ" така,че да действат. Но лошото е, че е преотстъпен май от "Славия", а бат Венци не дава без пари !
Пропуснал си новината,че Славия си го прибраха обратно и смятат да залагат на него,писаха го преди 2-3 седмици след като обявиха раздялата с Божов и останалите

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
-
- Контакти:
Един от най-опитните играчи в елита се отказва от футбола. Радостин Кишишев вече е разговарял с наставника на Черноморец Димитър Димитров-Херо и го е уведомил за решението си.
"На 38 години съм. Мисля, че дойде и моето време да спра", заявил бившият национал пред наставника на "акулите".
Все още не е ясно дали ще има бенефис и кога ще бъде той. Тинката е играл още за Нефтохимик и Литекс, както и за английските Чарлтън, Лестър и Брайтън.
След като спре с футбола, Тинката смята да се фокусира в личния си бизнес.
"На 38 години съм. Мисля, че дойде и моето време да спра", заявил бившият национал пред наставника на "акулите".
Все още не е ясно дали ще има бенефис и кога ще бъде той. Тинката е играл още за Нефтохимик и Литекс, както и за английските Чарлтън, Лестър и Брайтън.
След като спре с футбола, Тинката смята да се фокусира в личния си бизнес.
-
- Контакти:
Старши треньорът на бургаския Черноморец Димитър Димитров - Херо маха от отбора двама чужденци. По взаимно съгласие ще бъде разтрогнат договорът с десния защитник Кристофър Уалембо, който тотално разочарова. Конгоанският национал си търси отбор във Франция.
Тръгва си и Самвел Мелконян. Договорът на арменеца беше за 6 месеца и няма да бъде подновен. Идентична е ситуацията и с Димитър Телкийски - Мечо, който по-често беше контузен през пролетта. Нов контракт за 1 година ще бъде предложен на ветерана Траян Дянков.
Радостин Кишишев почти сигурно ще спре да рита за родния Черноморец. Екснационалът, който на 30 юли ще чукне 38 години, търси вариант отново да заиграе в Англия.
Офертите, пристигнали в канцеларията на "акулите" за звездата им Атиф Шаешу, засега не задоволяват клуба във финансово отношение. "Искат да минат много тънко. Няма как да стане, той си има цена" , заяви Херо, без да назове мераклиите за подписа на 25-годишния мароканец с френски паспорт.
Тръгва си и Самвел Мелконян. Договорът на арменеца беше за 6 месеца и няма да бъде подновен. Идентична е ситуацията и с Димитър Телкийски - Мечо, който по-често беше контузен през пролетта. Нов контракт за 1 година ще бъде предложен на ветерана Траян Дянков.
Радостин Кишишев почти сигурно ще спре да рита за родния Черноморец. Екснационалът, който на 30 юли ще чукне 38 години, търси вариант отново да заиграе в Англия.
Офертите, пристигнали в канцеларията на "акулите" за звездата им Атиф Шаешу, засега не задоволяват клуба във финансово отношение. "Искат да минат много тънко. Няма как да стане, той си има цена" , заяви Херо, без да назове мераклиите за подписа на 25-годишния мароканец с френски паспорт.
-
- Контакти:
И Преслав Йорданов в плановете на Ботев, твърди "Тема Спорт"
Нападателят на Черноморец (Бургас) Преслав Йорданов е попаднал в трансферните планове на Ботев Пловдив, разбра "Тема Спорт".
Снажният таран е в полезрението на жълто-черния клуб от началото на май, когато шансовете на канарчетата за влизане в А група станаха реални. След като Ботев се завърна е елита, шефовете на клуба стягат силна селекция за новия сезон.
Очаква се веднага след назначаването на новия старши треньор на тима да се реши окончателно дали да бъде отправена оферта към акулите за Преслав Йорданов, който преди да отиде в Бургас, игра в Локомотив София.
Нападателят на Черноморец (Бургас) Преслав Йорданов е попаднал в трансферните планове на Ботев Пловдив, разбра "Тема Спорт".
Снажният таран е в полезрението на жълто-черния клуб от началото на май, когато шансовете на канарчетата за влизане в А група станаха реални. След като Ботев се завърна е елита, шефовете на клуба стягат силна селекция за новия сезон.
Очаква се веднага след назначаването на новия старши треньор на тима да се реши окончателно дали да бъде отправена оферта към акулите за Преслав Йорданов, който преди да отиде в Бургас, игра в Локомотив София.