Видима - Черноморец Б-с

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Видима - Черноморец Б-с

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 мар 2012 09:21

petkan написа:Лошо момчета, лооошооо :?
Май оставаме без подкрепа в Севлиево :( Ама много сте работни бееее :o
[offtopic]Днес бях на "армията" да гледам уж резила на червените.... не изкарах късмет :( Все пак да честитя победата на Вальо ;)[/offtopic]

Тъкмо да се проиграят възможностите ... до момента знаем следното :
1. С мен и с калпазанчо , отбора печели - мача с ЦСКА
2. Без мен и с калпазанчо , отбора губи - мача с Локо Пловдив .
3. Без мен и с калпазанчо , отбора губи в резултата от Берое ... последните минути след като калпазанина е напуснал , без него и без мен , отбора изравнява . Нужна е проверка за хипотезата от финалните минути ;)
4. Без калпазанчо , но с мен отбора печели убедително ( макар и с трудно първо полувреме )
Сега предстои тест - без калпазанчо и без мен . Опирайки се на резултатите от мача с Берое, резултата трябва да е в полза на Черноморец :mrgreen: Освен всичко , отбора ще е сериозно подсилен в този мач от контузията на Телкийски :mrgreen:
п.п Единственото ми притеснение е свързано с евентуалното отсъствие на Джедая от Сарафово , който в Каварна умело разчете "трептенията в Силата" и изработи стратегията довела до промяната в резултата.
п.п 2 Винаги можем да оправдаем малкото публика , с довода , че това е било протестна акция , породена от факта , че футболистите не ни поздравиха след мача . ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 мар 2012 12:24

Миро пак със уникален анализ. Само си пропуснал моите молитви от къщи. Макар и нетитулуван още за джедай и аз усетих трептенето на Силата....А кой е тъмния джедай само не разбрах? :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 мар 2012 13:16

айде още двама отпаднаха :)
Значи наистина ша със съберем ена дузинка :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

toto51
Контакти:

Мнениеот toto51 » 23 мар 2012 19:13

,,Треньорът на закъсалия Видима-Раковски Костадин Ангелов има кадрови проблеми преди утрешното домакинство на Черноморец от 20-ия кръг на "А" група. Титулярният централен бранител Самет Ашимов е наказан, а основният полузащитник Тодор Колев все още не е напълно възстановен от мускулно разтежение на бедрото, заради което почти сигурно ще пропусне трети пореден мач на отбора.Крайните защитници Атанас Дреновички и Калин Щърков пък са на антибиотици заради грипно заболяване и са под въпрос за двубоя с "акулите". Видима е на 14-ото място във временното класиране, на 2 точки от спасителната зона, а Костадин Ангелов е поставен под напрежение, тъй като севлиевци имат три загуби от четирите си мача през пролетта при голова разлика 1:11."-цитирам http://www.blitz.bg/sport/,a при нас как стои въпроса с контузените, наказаните и годните за игра.Някой ще направи ли прогноза за титулярния състав.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 мар 2012 19:38

Аз пак ще питам кой ще пътува от форума, който няма транспорт, освен мен и Ники? Кажете, че да можем да направим някаква организация де...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 мар 2012 20:35

калпазанчо написа:Миро пак със уникален анализ. Само си пропуснал моите молитви от къщи. Макар и нетитулуван още за джедай и аз усетих трептенето на Силата....А кой е тъмния джедай само не разбрах? :mrgreen:

тук скромно ще замълча Изображение

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 23 мар 2012 20:37

Айде Акули , аз вече съм в Севлиево . Между другото със Синята бригада ще пътува и дъщерята на Георги Маджаров !!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 мар 2012 20:40

Утре тръгваме и ние, за сега сме една кола в 10:30. Ако някой друг пътува и иска да сме заедно, да пише.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 24 мар 2012 00:15

Абе , тука въобще не е зле , егати хотела изкараха.... и кръчмата ставаше ...и ако имаше някоя сгодна девойка , пък и утре да ги бием .... много гостоприемен град !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 мар 2012 03:20

Пичове, за съжаление и аз отпадам! Първо, че току що изпратих клиенти! Второ ми потвърдиха резервация за 20:00 утре, няма как да успея да се върна! Майната му на спането! 3-4 часа сън, изкарва се, но няма да се върнем на време! Тази вечер до 21:00 бях сигурен, че пътувам утре, но ми се обадиха! Много съжалявам! :x

Върни се в “Черноморец”