Фен тема: Red_Girl
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
Ако вземат червените сироп преди мача - мача е на 2-3:0 за нас, ако не мача отива на разлика. Херо им е насъбрал...
[center]Member of Old School Boys [/center]
Bourgas написа:1. Феншопа е там, ако идваш, ще го видиш
2. Автобуса и той е там, на мача с Левски ще го видиш, след като дойдат с него футболистите.
3. Да, глобени сме, но не за заплатите на футболистите, а вие сте недокоснати, но не нави футболоисти излизаха нчколко пъти с обърнати джобове.
4. Става дума за стадион Черноморец, няма общо със стадион Лазур
5. Спри да четеш вредни медии, че ми ставаш СМЕШЕН![]()
6. Сега се надявам да ти стане ясно.
7. И се надявам да не вземете лиценз.
8. Лек ден, некомпетентен!
Не мога да разбера за какво сте глобени? Не мога да разбера за ст.Черноморец Бургас ставало дума а не за Лазур. Вие Черноморец ли сте Нефтохимик ли сте Айтос ли сте? Защо са ви глобили като сте най изрядните в цялата "А" група- плакахте 2 месеца и плюхте по ЦСКА, че били нередовни и хоп Черноморец глобени ама това не е вярно няма как да глобят Черноморец "има грешка нещо". Чели сме били вредни медий ! защо бре аланколу а вие два месеца пускахте по 10 теми срещу ЦСКА преписани от тия същите вредни медий. Нещо май не се връзва противоречите си много, или сте безкрайно нагли некомпетентни и безочливи .

S.T.A.L.K.E.R написа:Bourgas написа:2. Визираш малоумниците от М-Бус, които си плащат за всяка една статия в бургаските медии?
4. Стадиона няма глоби мой!
Глобите наложени от РИОКОС са на Черноморец.
Кой какво пише си е ваша работа, факт е че вече вече автобуса не е ваш.
Еми много ясно, че са към Черноморец, аз не съм го отрекал. Просто не са такива, които визираш ти и освен това ти казвам и кой е собственик на отбора.
А това за автобуса... Не знам как да ти го кажа, ако искаш да го снимам утре и да ти го покажа
А Рудолф Хес ми се разсърди, каза да си вдигна стаутса, че пива глупости и ще спре да си пише с мен. Почвал с другите другарчета да контактува
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
donDiego написа:0-4, нямат аргументи бургазлии
Те точно бургазлии имат, но футболни, а не юридически
petkan написа:S.T.A.L.K.E.R написа:Bourgas написа:2. Визираш малоумниците от М-Бус, които си плащат за всяка една статия в бургаските медии?
4. Стадиона няма глоби мой!
Глобите наложени от РИОКОС са на Черноморец.Кой какво пише си е ваша работа, факт е че вече вече автобуса не е ваш.
Ама ти на нас ли ни береш грижа? Ич не се тюхкай за нас. Гледай вие дали ще вземете лиценз
Ама вие не сте ли Черноморец? Кой сте всъщост?

- Bartolomej
- Контакти:
S.T.A.L.K.E.R написа:Bartolomej написа:След продажбата на Хаири, Жужу и бягството на Анеси , отбоора се подсили със 7 нови офанзивни футболисти . По всеобщомнение сега отбора стои още по-солидно и играе много по-разнообразно .Аргумените за победа на акулите са много повече отколкото в обратна посока .
сега с колко ще биете лефски
с колкото и да бием леВски , първо цска е на дневен ред
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- калпазанчо
- Контакти:
S.T.A.L.K.E.R написа:Bartolomej написа:След продажбата на Хаири, Жужу и бягството на Анеси , отбоора се подсили със 7 нови офанзивни футболисти . По всеобщомнение сега отбора стои още по-солидно и играе много по-разнообразно .Аргумените за победа на акулите са много повече отколкото в обратна посока .
сега с колко ще биете лефски
И с 1:0 да е , важното е да ги бием, но нека първо минем през ЦСКА
toffees написа:Bourgas написа:1. Феншопа е там, ако идваш, ще го видиш
2. Автобуса и той е там, на мача с Левски ще го видиш, след като дойдат с него футболистите.
3. Да, глобени сме, но не за заплатите на футболистите, а вие сте недокоснати, но не нави футболоисти излизаха нчколко пъти с обърнати джобове.
Не мога да разбера за какво сте глобени? Не мога да разбера за ст.Черноморец Бургас ставало дума а не за Лазур. Вие Черноморец ли сте Нефтохимик ли сте Айтос ли сте? Защо са ви глобили като сте най изрядните в цялата "А" група- плакахте 2 месеца и плюхте по ЦСКА, че били нередовни и хоп Черноморец глобени ама това не е вярно няма как да глобят Черноморец "има грешка нещо". Чели сме били вредни медий ! защо бре аланколу а вие два месеца пускахте по 10 теми срещу ЦСКА преписани от тия същите вредни медий. Нещо май не се връзва противоречите си много, или сте безкрайно нагли некомпетентни и безочливи .
Еми хората са казали, мой! След като не знаеш нещо, не го коментирай, защото ставаш смешен в очите на останалите. Аз от тези медии, които писания изкарахте до сега не съм писал - бесове.бг и бургас24.бг Не знам даже има ли нормален да ги чете
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
Bourgas написа:toffees написа:Bourgas написа:1. Феншопа е там, ако идваш, ще го видиш
Еми хората са казали, мой! След като не знаеш нещо, не го коментирай, защото ставаш смешен в очите на останалите. Аз от тези медии, които писания изкарахте до сега не съм писал - бесове.бг и бургас24.бг Не знам даже има ли нормален да ги четеИ да, "й" се пише след "и", но не и в случаите на множествено число.
Еми затова ти задавам въпроси, чакам отговор.

- Bartolomej
- Контакти:
Аргументи искам от червените, аргументи .Заяждания не ми требат . Казвайте на какво отгоре цска има потенциал да постигне победа в Бургас 
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒