BRF написа:колко е нормалното наказание за Присо според теб
Не знам какво е направил !
Ако е това,което видях-мач-два!
Ако обаче е нападнал полицай-доживот,а и някво административно наказание!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
[/center]subzero написа:BRF написа:колко е нормалното наказание за Присо според теб
Искам си Акаунта написа:BRF написа:колко е нормалното наказание за Присо според теб
не съм гледал мача . ако се гледа само станалото не терена - на двамата по 1 мач . Ако е Присо показал обидни жестове на публиката ( както прочетох ) 1 до 3 мача . Ако е имало расистки скандирания , трябва да има наказание и за Локо Пловдив . А какво точно е станало в тунела , едва ли някой от нас може да каже .
Devian написа:Това предполагам,че ще е реванш от БФС за удължените наказания с допинга и за това,че не им позволяват все още да отмъкнат МаХнисе![]()
Мдам и сега пак ще слушаме колко е велик Симитлийския,а при нормално изигран мач в Пловдив,ако ще и Моуриньо да е с тези играчи няма как да го вземе
[/center]BRF написа:що локото някакви извънземни ли са ,че никои да не ги бие или щом Херо не може няма как Стойчо да го направи
BRF написа:subzero написа:BRF написа:колко е нормалното наказание за Присо според теб
еми да видим как ще се развият нещата,ама как така доживот ти ако нападнеш полицай трябва ли да спреш да работиш
[/center]subzero написа:Devian написа:Това предполагам,че ще е реванш от БФС за удължените наказания с допинга и за това,че не им позволяват все още да отмъкнат МаХнисе![]()
Мдам и сега пак ще слушаме колко е велик Симитлийския,а при нормално изигран мач в Пловдив,ако ще и Моуриньо да е с тези играчи няма как да го вземе
Не обичам да влизам в такива размисли,ама на Миро може да му се вярва когато става въпрос за конспирации,така че....
Искам си Акаунта написа:BRF написа:що локото някакви извънземни ли са ,че никои да не ги бие или щом Херо не може няма как Стойчо да го направи
Аз още след мача писах , че Локо игра по-слабо срещу Черноморец , отколкото ЦСКА . Разликата беше в представянето на Черноморец .
п.п Надяваме всички които спореха дали гола на Боли е бил редовен , днес да са чели Меридиан мач ... там имаше една много хубава снимка по въпроса .
[/center]BRF написа:що локото някакви извънземни ли са ,че никои да не ги бие или щом Херо не може няма как Стойчо да го направи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта