Искам си Акаунта написа: Не знам дали ще те успокои , ама днес ми споделиха една "информация" ще в оставащите 10 мача , твоя отбор ще спечели минимум 7 победи
Миро,шампиони ли ши ги праят,ве,мама му стара???
А нещо за В група не ти ли споделиха???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа: Не знам дали ще те успокои , ама днес ми споделиха една "информация" ще в оставащите 10 мача , твоя отбор ще спечели минимум 7 победи
[/center]BRF написа:Акаунт благодаря за инфото,но аз очаквам 10 победи
subzero написа:BRF написа:Акаунт благодаря за инфото,но аз очаквам 10 победи
Тцъ!!! А "директивата"??
subzero написа:Искам си Акаунта написа: Не знам дали ще те успокои , ама днес ми споделиха една "информация" ще в оставащите 10 мача , твоя отбор ще спечели минимум 7 победи
subzero написа:BRF написа:Акаунт благодаря за инфото,но аз очаквам 10 победи
Тцъ!!! А "директивата"??
subzero написа:Искам си Акаунта написа: Не знам дали ще те успокои , ама днес ми споделиха една "информация" ще в оставащите 10 мача , твоя отбор ще спечели минимум 7 победи
BRF написа:subzero написа:BRF написа:Акаунт благодаря за инфото,но аз очаквам 10 победи
Тцъ!!! А "директивата"??
да си ме чул да казвам такова нещо
Искам си Акаунта написа:BRF написа:Акаунт благодаря за инфото,но аз очаквам 10 победи
Е , за мачовете с Левски , Литекс и Лудогорец човека не беше сигуренАма си готин пич , чака ще ти пожелавам да са 10 победите
Искам си Акаунта написа:subzero написа:Искам си Акаунта написа: Не знам дали ще те успокои , ама днес ми споделиха една "информация" ще в оставащите 10 мача , твоя отбор ще спечели минимум 7 победи
няма да има "В" група ... поне тази година
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта