История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 07 мар 2012 21:53

petkan написа:
El greco написа:Според мен между Цуньо Мутафчиев и Иван Йовчев е Милчо Атанасов - скритото оръжие на Черноморец Бургас .
А този до Дражо мисля , че е Красимир Димитров - големия Херо .

Аз пък си мисля, че Милчо Гривата си окачи бутонките по-рано :)

26 август 1980-ЮЖНА Б РФГ-3ти кръг-ХУБАВА ИГРА,ОЦВЕТЕНА С ЧЕТИРИ ГОЛА ! Няма що,приятелите на футбола в Бургас имат нюх.Независимо от загубата на ЖСК Локомотив от Велбъжд в Кюстендил,те се стекоха масово на ст. "Нефтохимик"(повече от 10 000) и не се излъгаха.Новакът в южната Б РФГ съвсем не игра като новак-напротив,надигра безапелационно опитния състав на Еледжик и оцвети хубавата си игра с 4 майсторски гола.Имаше и още много пропуски,но нека не съдим победителите.В състава на Локомотив се появиха 2 нови имена-Дойно Янакиев който беше наказан за 2 мача и Цвятко Мутафчиев преминал от Черноморец Бургас.Именно те имат дял за спокойствието и повишеното самочувствие на младите и добрия ред на терена.Силно играха още Милчо Атанасов,Господин Павлов,Атанас Христов. И останалите воюваха всеотдайно и са съпричастни за изразителната победа.Как станаха головете? 13 мин-Милчо Атанасов стреля остро от 20 метра,и Атанас Христов оползотвори изтърваната от вратаря топка-1:0 В 64 мин Дойно Янакиев с дълъг точен пас намери Демирев и той не сгреши-2:0 В 73 минута Милчо Атанасов от зоната на крилото центрира силно топката и Демирев с глава я заби в мрежата за 3:0 в 80 минута неотразим рейд на Милчо Атанасов принуди защитата да го събори-дузпа! Мутафчиев е точен от бялата точка за 4:0.Отборът на Еледжик не показа нищо особенно.Има в състава си няколко опитни футболисти,но можеш ли да се изявиш когато съперникът ти е толкова всеотдаен и настойчив?! ЖСК ЛОКОМОТИВ: Стоянов,Райков(Царев) ,Павлов,Михайлов,Христов,Дамянов,Атанасов,Мутафчие в,Демирев,Янакиев,Божинов(80-Боев) ст.треньор:Любомир Борисов ,съдия:Величко Димитров(Сс) стадион "Нефтохимик"-11 000 зрители
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 07 мар 2012 21:59

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
petkan написа:
El greco написа:Според мен между Цуньо Мутафчиев и Иван Йовчев е Милчо Атанасов - скритото оръжие на Черноморец Бургас .
А този до Дражо мисля , че е Красимир Димитров - големия Херо .

Аз пък си мисля, че Милчо Гривата си окачи бутонките по-рано :)

26 август 1980-ЮЖНА Б РФГ-3ти кръг-ХУБАВА ИГРА,ОЦВЕТЕНА С ЧЕТИРИ ГОЛА ! Няма що,приятелите на футбола в Бургас имат нюх.Независимо от загубата на ЖСК Локомотив от Велбъжд в Кюстендил,те се стекоха масово на ст. "Нефтохимик"(повече от 10 000) и не се излъгаха.Новакът в южната Б РФГ съвсем не игра като новак-напротив,надигра безапелационно опитния състав на Еледжик и оцвети хубавата си игра с 4 майсторски гола.Имаше и още много пропуски,но нека не съдим победителите.В състава на Локомотив се появиха 2 нови имена-Дойно Янакиев който беше наказан за 2 мача и Цвятко Мутафчиев преминал от Черноморец Бургас.Именно те имат дял за спокойствието и повишеното самочувствие на младите и добрия ред на терена.Силно играха още Милчо Атанасов,Господин Павлов,Атанас Христов. И останалите воюваха всеотдайно и са съпричастни за изразителната победа.Как станаха головете? 13 мин-Милчо Атанасов стреля остро от 20 метра,и Атанас Христов оползотвори изтърваната от вратаря топка-1:0 В 64 мин Дойно Янакиев с дълъг точен пас намери Демирев и той не сгреши-2:0 В 73 минута Милчо Атанасов от зоната на крилото центрира силно топката и Демирев с глава я заби в мрежата за 3:0 в 80 минута неотразим рейд на Милчо Атанасов принуди защитата да го събори-дузпа! Мутафчиев е точен от бялата точка за 4:0.Отборът на Еледжик не показа нищо особенно.Има в състава си няколко опитни футболисти,но можеш ли да се изявиш когато съперникът ти е толкова всеотдаен и настойчив?! ЖСК ЛОКОМОТИВ: Стоянов,Райков(Царев) ,Павлов,Михайлов,Христов,Дамянов,Атанасов,Мутафчие в,Демирев,Янакиев,Божинов(80-Боев) ст.треньор:Любомир Борисов ,съдия:Величко Димитров(Сс) стадион "Нефтохимик"-11 000 зрители

Е да де, там ги пенсионираха тогава звездите :mrgreen: Не се заяждам.... закачка бе пич :P
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 мар 2012 21:59

El greco написа:Алекси е с по - голяма глава , бе хора и мисля , че той дойде след Желязко Марков - Жужу

Мисля, че си прав и на мен ми прилича малко на Алекси, но мисля, че не е той.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 07 мар 2012 22:00

El greco написа:Алекси е с по - голяма глава , бе хора и мисля , че той дойде след Желязко Марков - Жужу

не грешиш Алекси е в отбора от1979 / 80 г има 3 мача. Жужо Желязков играе от сезон 1981 /82 има 11 мача 0 гола !

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 07 мар 2012 22:02

Сигурно е така , след като се борави със статистика , но на снимката момчето не прилича много на Алекси Желязков или на младини главата му не е била толкова голяма ..... знам ли , не мога да си спомня вече .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 07 мар 2012 22:02

k.dimitrov написа:

Алекси е! Просто на снимката не прилича на себе си. А иначе той и досега си изглежда по същия начин. Никаква промяна. Няма остаряване :)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 мар 2012 22:04

hristo1306 написа:

не грешиш Алекси е в отбора от1979 / 80 г има 3 мача. Жужо Желязков играе от сезон 1981 /82 има 11 мача 0 гола !

Е щом е така, значи е Алекси. Жужо отначало не го одобриха в мъжете, игра някъде другаде, след време се върна и заигра в Черноморец.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 мар 2012 22:05

petkan написа:
k.dimitrov написа:

Алекси е! Просто на снимката не прилича на себе си. А иначе той и досега си изглежда по същия начин. Никаква промяна. Няма остаряване :)

:lol: :lol: :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 07 мар 2012 22:08

ШЛ няма ли да гледате??? :o
Или ще я гледаме догодина с наше участие??? :twisted:

Върни се в “Черноморец”