petkan написа:El greco написа:Според мен между Цуньо Мутафчиев и Иван Йовчев е Милчо Атанасов - скритото оръжие на Черноморец Бургас .
А този до Дражо мисля , че е Красимир Димитров - големия Херо .
Аз пък си мисля, че Милчо Гривата си окачи бутонките по-рано
26 август 1980-ЮЖНА Б РФГ-3ти кръг-ХУБАВА ИГРА,ОЦВЕТЕНА С ЧЕТИРИ ГОЛА ! Няма що,приятелите на футбола в Бургас имат нюх.Независимо от загубата на ЖСК Локомотив от Велбъжд в Кюстендил,те се стекоха масово на ст. "Нефтохимик"(повече от 10 000) и не се излъгаха.Новакът в южната Б РФГ съвсем не игра като новак-напротив,надигра безапелационно опитния състав на Еледжик и оцвети хубавата си игра с 4 майсторски гола.Имаше и още много пропуски,но нека не съдим победителите.В състава на Локомотив се появиха 2 нови имена-Дойно Янакиев който беше наказан за 2 мача и Цвятко Мутафчиев преминал от Черноморец Бургас.Именно те имат дял за спокойствието и повишеното самочувствие на младите и добрия ред на терена.Силно играха още Милчо Атанасов,Господин Павлов,Атанас Христов. И останалите воюваха всеотдайно и са съпричастни за изразителната победа.Как станаха головете? 13 мин-Милчо Атанасов стреля остро от 20 метра,и Атанас Христов оползотвори изтърваната от вратаря топка-1:0 В 64 мин Дойно Янакиев с дълъг точен пас намери Демирев и той не сгреши-2:0 В 73 минута Милчо Атанасов от зоната на крилото центрира силно топката и Демирев с глава я заби в мрежата за 3:0 в 80 минута неотразим рейд на Милчо Атанасов принуди защитата да го събори-дузпа! Мутафчиев е точен от бялата точка за 4:0.Отборът на Еледжик не показа нищо особенно.Има в състава си няколко опитни футболисти,но можеш ли да се изявиш когато съперникът ти е толкова всеотдаен и настойчив?! ЖСК ЛОКОМОТИВ: Стоянов,Райков(Царев) ,Павлов,Михайлов,Христов,Дамянов,Атанасов,Мутафчие в,Демирев,Янакиев,Божинов(80-Боев) ст.треньор:Любомир Борисов ,съдия:Величко Димитров(Сс) стадион "Нефтохимик"-11 000 зрители