Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 20 мар 2012 22:26

В момента разучавам една програма за правене на сайтове!! Мноо е сложна обачИ !!! Имаме нужда от Интернет !!!
Докато се справя с таз програма(ако изобщо го направя) ко ши кажете да напрая едно блогче???
По-скоро да опитам!!!Изображение
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 мар 2012 22:28

subzero написа:В момента разучавам една програма за правене на сайтове!! Мноо е сложна обачИ !!! Имаме нужда от Интернет !!!
Докато се справя с таз програма(ако изобщо го направя) ко ши кажете да напрая едно блогче???
По-скоро да опитам!!!Изображение

Еми направи, къде се дърпаш :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 20 мар 2012 23:35

Форума е много тих нещо ? Притеснявате ме ! :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 мар 2012 23:39

Другари и другарки... :o . Преди малко гледах: "България търси талант".
"Ошашавен" е най-мекия изказ на душевното ми състояние.
Един индивид наричащ се Цонко или Цанко ( все тая) тегли автомобил с...пениса си. :shock:
Деградация другари и другарки, деградация на ценност, деградация на душевност, но пък другари и другарки
имаме си талант, световен при това, който изпадна в его - оргазъм докато се напъваше в тегленето без да осъзнава, че отвращава хората в залата и журито в нея. "Талант", който показваше "уменията" си със самочувствието на галски петел. Същия този индивид живеещ век след Алековия бай Ганя никак няма да е лесен за писане. НЕма сега такъв писател, който да го синтезира в саркастична творба. ТУй нЯщо не моЙ се "преглътне" от ничий хартиен носител на информация... Нацията ни затъва и, ако сивото ни вещество става кът, то със сигурност БГ генът ни вече мутира само в... пишките. Простащината ни расте със скоростта на атомен разпад...Другари и другарки след това предаване няма да се учудя, ако от утре започнем да боравим "по-бодро" с атрибутите зад циповете ни. Впрочем днес един простак показа и доказа, че си има мултифункционален "паток" и държавенце, в което може да си го вади на показ без грам свян :| ...
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 мар 2012 23:48

Хахахахаха и аз го гледах, това наистина е талант, аз даже бих казал, че всеки един, помислил да направи подобно нещо с работника си, е талант! :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 мар 2012 08:41

Талант , талант ... колко да е талант :mrgreen: След някоя друга година "талантът" му за друго няма да става , освен да пикае с него ;)
п.п докато сме на темата за таланти ... аз съм спокоен вече - хеви метъла никога няма да умре :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ij3WUhwCfcY&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 мар 2012 09:41

Говорейки за талант... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4-LaTRozA78[/youtube]

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 21 мар 2012 10:08

А онзи снощи в "България търси талант" дето дърпаше кола с оня си работа.............Изображение.Трябва да се регистрира като пътна помощ,ще направи кинти :lol:
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 мар 2012 10:08

Bourgas написа:
ntodorov написа:Последно, кои ще пътуваме от форумната група...И без полиция моля. :)
Изображение

Аз, ти, Любчо, мойта и още един пич с Петьо. Миро, Божо, другия Петьо и още двама са с Коцето. Това е от форума. 1878 пътуват и те, но не разбрах за час... А май му нямам и телефона. Гълъба си отива с Павел с отделна кола. А от Манхатън?

Снощи, поради сериозна дейност с отговорни другари, пропуснах форумно участие. Надявам се, че горепосочените особи ще бъдат навреме (13:15ч.) на уреченото място за поход към Каварна :) Пича с мен всъщност е пичка.... ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 21 мар 2012 10:53

petkan написа:
Bourgas написа:
ntodorov написа:Последно, кои ще пътуваме от форумната група...И без полиция моля. :)
Изображение

Аз, ти, Любчо, мойта и още един пич с Петьо. Миро, Божо, другия Петьо и още двама са с Коцето. Това е от форума. 1878 пътуват и те, но не разбрах за час... А май му нямам и телефона. Гълъба си отива с Павел с отделна кола. А от Манхатън?

Снощи, поради сериозна дейност с отговорни другари, пропуснах форумно участие. Надявам се, че горепосочените особи ще бъдат навреме (13:15ч.) на уреченото място за поход към Каварна :) Пича с мен всъщност е пичка.... ;)

kude e уреченото място в крайна сметка :?
Малка форумна част се чакаме на Луксор и тръгваме от там. Други момчета с кола също ще дойдат там за да тръгнем заедно към Каварна града голяма.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”