El greco написа:Кушалиев е .
Коце прав си, той е. Остана само да уточним този до Дражо и другия, отляво на Йовчев.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
El greco написа:Кушалиев е .
Bartolomej написа:годината коя е , годината
petkan написа:Bartolomej написа:годината коя е , годината
Според мен е или от пролетта на 1980 та или сезон 1980-1981. Така като гледам, има 3-ма, 4-ма, за които не мога да се сетя и го отдавам на това, че точно тогава влязох в казармата. Вероятно са новодошли..... или пък са били резерви....
Bartolomej написа:petkan написа:Bartolomej написа:годината коя е , годината
Според мен е или от пролетта на 1980 та или сезон 1980-1981. Така като гледам, има 3-ма, 4-ма, за които не мога да се сетя и го отдавам на това, че точно тогава влязох в казармата. Вероятно са новодошли..... или пък са били резерви....
абе Вие сички набори ли сте . Все по едно и също време сте били в казармата
k.dimitrov написа:El greco написа:Кушалиев е .
Коце прав си, той е. Остана само да уточним този до Дражо и другия, отляво на Йовчев.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:1979
Северна - Иван Ненчев (Етър ВТ) - 21
Южна - Илия Цеков (Балкан Ботгр) и Атанас Кушалиев (Сл.бряг Нес) - по 23 Така: Ся аз като един Шерлок Холмс ще разгадая годината.Кушалиев е голмайстор на Южна Б група за сезон 78-79 с Несебър.Заключение: Снимката не е по-стара от 1979!!!
hristo1306 написа:Защо не мога да отворя снимката ? Аз ли съм некадърен или има проблем ?
petkan написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:1979
Северна - Иван Ненчев (Етър ВТ) - 21
Южна - Илия Цеков (Балкан Ботгр) и Атанас Кушалиев (Сл.бряг Нес) - по 23 Така: Ся аз като един Шерлок Холмс ще разгадая годината.Кушалиев е голмайстор на Южна Б група за сезон 78-79 с Несебър.Заключение: Снимката не е по-стара от 1979!!!
А аз като добрия Д-р Уотсън, ще добавя, че Кушалиев е играл само един сезон 1979 - 1980г. Открихме годината!!! Еврикаааааа!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта