Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 05 авг 2012 09:30

ntodorov написа:
natrapnika написа:
Искам си Акаунта написа: Играха много грамотно и подредено ... по обясними причини не мога да ти кажа имената на играчите им които ме впечатлиха . Доста отбори ще берат домакински ядове с тях . Гола който вкараха беше вратарска грешка на Стоян Колев . Черноморец според мен не се напрягаха въобще ... но все пак изпуснаха 3 голови положения , 2 от които 100%-ви .

Благодаря за коментара. Явно ще берем ядове и ние с тези Светкавица. И успех на отбора ви.

Успех и на вас....
ПС: Това вече е комуникация.
[offtopic]Не вярвам Светкавица да се напъне за повторно влизане в А група, но си мисля, че ще бъде своего рода "разпределител" за мераклиите. Чичко инженер Петко Матев ми се струва, че ще бъде "касиер" тази година.[/offtopic]

Както е известно, „мълниите" играха една година в елита и отпаднаха. Сега обаче начело на клуба застават нови собственици - "Електромонтажно управление" - Търговище.

Амбициите на шефовете са след края на предстоящото първенство Светкавица да е отново в „А" група. До момента е в ход доста сериозна за втория ешелон селекция, а новият старши треньор Георги Иванов-Геша има нелеката задача да редуцира групата от 30-ина подготвящи се футболисти до 22-ма................Вече имат други собственици,и се заформя силен отбор.Няма какво да се лъжем-трудно ще е на Нефтохимик.Все пак надеждата е че на фланелките ще грее "ЛУКОЙЛ"-не толкова с много пари,колкото за респект у противниците и за наше самочувствие..........Довечера ще видим на Лазур ще яде ли Хасан баница,или пак ще сме "под чертата"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2012 09:49

Що се касае за нашия мач. Не бях на двубоя по субективни причини. Началото му ме завари на юг от Бургас със "страдащ" организъм в резултат на алкохолно - кулинарна сбирка, чийто плодове вече бера и сигурно до края на деня няма да успея да събера... :mrgreen:
За мача: Резултата е ясен, интересува ме играта на Черноморец. Разбрах, че Дани Младенов е взел участие в двубоя. Ще ни бъде ли с него ?
Изваждането от състава на Хасан и Куатара е, колкото изненадващо, толкова и "разтоварващо". В последните два мача точно тия двамата бяха най-слабите и дори си мислих на стадиона дали не сме избързали с тяхното привличане. За съжаление първите ми впечатления бяха добри за двамата, но в последствие изрисуваха бедствена картинка. Куатара, за който бях прогнозирал, че ще замести Асис не показа, че може да поеме цял мач без да се изгуби по терена. Като казвам "изгуби" имам предвид да се скрие и от самия себе си. Хасан в последния мач не "върза" един пас... За чий са ни?...Знам, че Херо ги е усетил много преди аз да бръщолевя тия неща. За това се възпирам от предварителни оценки и за пореден път се убеждавам, че култовото изказване: "совите не са това, което са" си е приказка на място. Колорита и цветовата гама в отбора избледняват, но искрено се надявам да бъде за сметка на качеството...Видов ден иде.
ПС: Ванка. Не знаех, че Светкавица имат нови шефове. Чичко Петко няма ли го вече ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 авг 2012 10:01

Аз не смятам,че Дани Младенов може да замени Куатара или Хасан,колкото и да са слаби. Разликата между нашите и чуждите футболисти е,че чуждите колкото и да са слаби имат моменти,в които могат да решат даден мач. Не съм сигурен,че Младенов го може. В крайна сметка обаче,със сигурност заплатата му е по-малка. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2012 10:35

subzero написа:Аз не смятам,че Дани Младенов може да замени Куатара или Хасан,колкото и да са слаби. Разликата между нашите и чуждите футболисти е,че чуждите колкото и да са слаби имат моменти,в които могат да решат даден мач. Не съм сигурен,че Младенов го може. В крайна сметка обаче,със сигурност заплатата му е по-малка. ;)

Що бе Данчо ? Точно покрай тия двамата дори Венци блестеше...Проблема на българчетата е непостоянството... което пък точно Куатара и Хасан демонстрираха - в три мача първия и в четири втория. На чужденците огромния проблем е мотивацията. Способни са да изнесат много силни мачове и точно, когато разчиташ на тях да те издънят...Дори Киряков вметна за няколко такива мача и съмнения за симулиране на контузии на продадения наскоро Асис. Само след година игра ( моите признания към футболиста )- Херо заяви, че Асис е изчерпал желанието си да играе за Черноморец и беше продаден само поради тази причина. Впрочем, когато настроението в играта на един отбор зависи само от кефа на един футболист пиши този отбор в графата: бегал.
За съжаление миналата година този факт ни изигра не веднъж лоша шега.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 авг 2012 10:58

ntodorov написа:
subzero написа:Аз не смятам,че Дани Младенов може да замени Куатара или Хасан,колкото и да са слаби. Разликата между нашите и чуждите футболисти е,че чуждите колкото и да са слаби имат моменти,в които могат да решат даден мач. Не съм сигурен,че Младенов го може. В крайна сметка обаче,със сигурност заплатата му е по-малка. ;)

Що бе Данчо ? Точно покрай тия двамата дори Венци блестеше...Проблема на българчетата е непостоянството... което пък точно Куатара и Хасан демонстрираха - в три мача първия и в четири втория. На чужденците огромния проблем е мотивацията. Способни са да изнесат много силни мачове и точно, когато разчиташ на тях да те издънят...Дори Киряков вметна за няколко такива мача и съмнения за симулиране на контузии на продадения наскоро Асис. Само след година игра ( моите признания към футболиста )- Херо заяви, че Асис е изчерпал желанието си да играе за Черноморец и беше продаден само поради тази причина. Впрочем, когато настроението в играта на един отбор зависи само от кефа на един футболист пиши този отбор в графата: бегал.
За съжаление миналата година този факт ни изигра не веднъж лоша шега.

Мммм,Нейчо разбрал си ме погрешно. Искам да кажа,че ако един футболист цял мач не играе нищо и има едно положение да реши мача,то Куатара и Хасан имат по-големи шансове да го направят от Д. Младенов. Нищо лично против него,надявам се да надскочи себе си в Черноморец. Но едва ли има класата на тия двамата,въпреки че не я показаха. А що се отнася до мотивацията,спомни си мача със Славия на Лазур,когато не бяха взели пари. Мотивацията при днешните футболисти идва от джЕба. Въпреки това не оспорвам факта,че чужденците се мотивират по-трудно и се работи по-трудно с тях. Просто казвам,че понякога класата си казва думата,когато трябва. ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 05 авг 2012 12:43

subzero написа:Мммм,Нейчо разбрал си ме погрешно. Искам да кажа,че ако един футболист цял мач не играе нищо и има едно положение да реши мача,то Куатара и Хасан имат по-големи шансове да го направят от Д. Младенов. Нищо лично против него,надявам се да надскочи себе си в Черноморец. Но едва ли има класата на тия двамата,въпреки че не я показаха. А що се отнася до мотивацията,спомни си мача със Славия на Лазур,когато не бяха взели пари. Мотивацията при днешните футболисти идва от джЕба. Въпреки това не оспорвам факта,че чужденците се мотивират по-трудно и се работи по-трудно с тях. Просто казвам,че понякога класата си казва думата,когато трябва. ;)

И аз съм на същото мнение за Младенов,изгонихме двама дето се покривали в 2-3 мача от подготовката,а привлякохме един дето се покрива два сезона :? Като се сетя същия момък как се измъкна от Пирин почти сходно като с Анисе,може да се досетим и какъв му е морала.И то само тези двамата да се бяха покрили в тези контролните мачове,ама то целия отбор беше на това дередже или Херо е искал да види дали Куатара и Хасан могат сами да носят отбора на гърба си,когато другите си правят пас. :roll: Колкото до Асис и евентуалните му симулации(сещам се как реагира Херо,когато поиска смяна в Разград),не виждам как да има желание и мотивация,при положение,че Херо излезна в края на миналия зимен полусезон и заяви,че единствения,с който иска да се раздели е Асис.В крайна сметка обаче продадоха Жужу,отделно за разлика от Жужу и Шаешу,Асис няма кой знае колко годинки пред себе си,за да си осигури финансовото спокойствие,да не забравяме,че преди да дойде при нас се е подвизал като аматьор,така че напълно нормално беше и той да пожелае да отиде някъде,където ще му дават повечко пари :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 05 авг 2012 14:52

Черноморец игра така както игра със Етър. Никакви ги няма на терена. Дано да се крият от Левски и ЦСКА и да не показват истинските си възможности иначе много лошо. На стидиона пак имаше съгледвачи от софийски отбор. От видяното вчера, май ще разчитаме на удари извън наказателното поле, защото повечето ни удари(ако може да ги наречем удари) към вратата на противника бяха именно от далечна дистанция. Дани Младенов игра в пъти по-добре отколкото Куатара и Хасан, но има още каде да се пипне в играта му. Но Херо си знае работата и съм сигурен, че Дани ще я изчисти. Боли като че ли пак бе най-добрия на терена, въпреки че пропусна 1-2 чисти голови ситуации. Гаел отново показа техника, но този път беше по-слаба с предните мачове. Единственото което не ми харесва в това момче е, че не подава таз топка(малкко лакум си пада). Бейби-то имаше няколко добри отигравания и мисля, че ще се сбъднат моите прогнози, че той ще е новият Шаешу. През второто полувреме Херо пусна трима нови чернокожи. Двама ниски халфчета и един висок, едър и набит централен защитник(както каза Миро: "Взехме всички футболисти от Премиършип. Първо Яя Туре, а сега и Джон Оби Микел :mrgreen: ). Първите двама бяха като пършенки: много бягане, много тичане абе навсякаде бяха те. Единият малко не му вървеше играта с топката, защото на няколко пъти след като му подадоха, губеше владението на топката по един доста елементарен начин. За защитника няма какво да се каже освен УАУУУУ. Първо че всява респект с големите си габарити, второ че като се наеме е като бърз влак който подминава селска гара и третото най-важно: никакъв страх да влезе в единоборства. Нападателя на Светкавица вдига бутоните към топката а нашето момче нестига, че влезе с глава в това единоборство, а и го спечели. Ние които бяхме на трибуните дружно го одобрихме и му предлагаме договор за 1+1. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 05 авг 2012 21:14

Хасан няма да яде баница!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2012 21:21

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Хасан няма да яде баница!

И нашия Хасан няма да яде.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 авг 2012 21:31

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Хасан няма да яде баница!

Що,бе ко стана ?? :roll:

Върни се в “Черноморец”