ntodorov написа:natrapnika написа:Искам си Акаунта написа: Играха много грамотно и подредено ... по обясними причини не мога да ти кажа имената на играчите им които ме впечатлиха . Доста отбори ще берат домакински ядове с тях . Гола който вкараха беше вратарска грешка на Стоян Колев . Черноморец според мен не се напрягаха въобще ... но все пак изпуснаха 3 голови положения , 2 от които 100%-ви .
Благодаря за коментара. Явно ще берем ядове и ние с тези Светкавица. И успех на отбора ви.
Успех и на вас....
ПС: Това вече е комуникация.
[offtopic]Не вярвам Светкавица да се напъне за повторно влизане в А група, но си мисля, че ще бъде своего рода "разпределител" за мераклиите. Чичко инженер Петко Матев ми се струва, че ще бъде "касиер" тази година.[/offtopic]
Както е известно, „мълниите" играха една година в елита и отпаднаха. Сега обаче начело на клуба застават нови собственици - "Електромонтажно управление" - Търговище.
Амбициите на шефовете са след края на предстоящото първенство Светкавица да е отново в „А" група. До момента е в ход доста сериозна за втория ешелон селекция, а новият старши треньор Георги Иванов-Геша има нелеката задача да редуцира групата от 30-ина подготвящи се футболисти до 22-ма................Вече имат други собственици,и се заформя силен отбор.Няма какво да се лъжем-трудно ще е на Нефтохимик.Все пак надеждата е че на фланелките ще грее "ЛУКОЙЛ"-не толкова с много пари,колкото за респект у противниците и за наше самочувствие..........Довечера ще видим на Лазур ще яде ли Хасан баница,или пак ще сме "под чертата"