Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот mad forest » 15 май 2012 20:52

Bourgas написа:Никой не те е наричал убиец, сърдитко. Ти си като ония, който пръднал, а го изкарали, че се е насрал. Колега казва, че феърплеят ви липсва и това не е по наставление, това е до манталитет, възпитание и уважение. Нещо, което аз уважавам и въпреки, че се опитват да го потъпчат, Висшата лига на Англия е хубав пример. Селските номера на никого не са по вкуса. Аз съм горд с това, че футболистите на Черноморец Бургас, въпреки, че не са "милионери" и трудно биват допускани да играят футбол (предвид, че всяко докосване към противников играч се свири и явлението твърд, мъжки и корав футбол, е непонятен за България), са спортсмени. Аз не си спомням кога за последно лежаха и симулираха по терена, кога са се въргаляли като прасета в кочина.

Съжалявам, че се намесих! Просто няма смисъл! Айде със здраве!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 май 2012 20:54

mad forest ,
Или сте слепци, или сте балъци, или така ви е удобно :o
Черноморец беше ритуално заклан точно на мача с вас! Съдията изпълни поръчка! Само вие и Съдийската комисия си държите на вашето. Защо ли?
Жалко за Лудогорец. Една година градеше имидж и за по-малко от месец го срина! Сам си задай въпроса защо симпатиите към вас се стопиха по-бързо и от априлски сняг ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 15 май 2012 21:05

petkan написа:mad forest ,
Или сте слепци, или сте балъци, или така ви е удобно :o
Черноморец беше ритуално заклан точно на мача с вас! Съдията изпълни поръчка! Само вие и Съдийската комисия си държите на вашето. Защо ли?
Жалко за Лудогорец. Една година градеше имидж и за по-малко от месец го срина! Сам си задай въпроса защо симпатиите към вас се стопиха по-бързо и от априлски сняг ;)

Не искам да влизам в полемики с вас тъй като няма смисъл, само ще кажа, че ритуално заклан бе Лудогорец в София на Българска армия, но такъв рев като вашия не чух! Гледах мача с вас 3 пъти поне, а спорните положения повече! Е как да си изкривя душата! Но вие си се навивайте, щом така ви харесва! Аз лично харесвам отбора ви, но в Разград не играхте нищо и не ви е виновен съдията! Като чувам за цирковете дето Херо е правил преди мача, ми се струва, че лошо е повлиял на играчите ви за да изнесат толкова слаба продукция!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 май 2012 21:07

Със здраве нека е. Наздраве от мен.
А цирковете на Херо ако знаеш, защо ги е правил, няма да спреш да ни се извиняваш. Давам ти жокер : прочети мнението на Ел Греко във "Всекидневната".
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 15 май 2012 21:16

Bourgas написа:Със здраве нека е. Наздраве от мен.
А цирковете на Херо ако знаеш, защо ги е правил, няма да спреш да ни се извиняваш. Давам ти жокер : прочети мнението на Ел Греко във "Всекидневната".

Цирковете ги е правил, защото е емоционален и някой му е подпалил "чергата"! Сега като е гледал мача няколко пъти съм сигурен, че съжалява, но естествено няма да си признае! Наздраве и на теб, поне за това сме на едно мнение! ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 май 2012 21:20

Тоше, те няма как да знаят за идеите и амбициите на домусчиев в Бургас. Няма как да знаят и в какви лайна са набъркани наш"те управници с въпросния господин. Остави ги да си вярват в "чистите" намерения на техния благодетел ;)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 15 май 2012 21:23

petkan написа:

Тоше, те няма как да знаят за идеите и амбициите на домусчиев в Бургас. Няма как да знаят и в какви лайна са набъркани наш"те управници с въпросния господин. Остави ги да си вярват в "чистите" намерения на техния благодетел ;)

Ясно е че намеренията му не са от най-прозрачните, то на кой бизнесмен са! Далавера има със сигурност, но какво общо има това с мача! Да, кажеш че този мач го загубихте заради съдията ...! Спирам наистина! Наздраве!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 май 2012 21:37

mad forest написа:
petkan написа:

Ясно е че намеренията му не са от най-прозрачните, то на кой бизнесмен са! Далавера има със сигурност, но какво общо има това с мача! Да, кажеш че този мач го загубихте заради съдията ...! Спирам наистина! Наздраве!

А ти да си чувал приказката - "ти на мене, аз на тебе"?! Ай сети се ;) Да, ама не са предвидили, че ще трябва да минат и през Херо :)
Ай наздраве!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 май 2012 21:38

subzero написа:
tsonpen написа:Шефът на съдийската комисия казва, че по-скоро Лудогорец има за какво да протестира:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=270887
Дузпата и червеният картон се смятат за редовни.

Ако наистина вярвате на тези идиоти,жалко за вас..

По тази логика е невъзможно до бъде намерена истината. Отвъд пристрастията истина има. Има правилник, има и събитие. Мнението на шефа на съдиите е след обсъждане в комисия. Явно не е имало разногласия.
Ако вечно зачеркваме усилията на професионалистите, няма да стигнем до никъде. Грешки има, но са нужни обективни доказателства за да твърдим каквото и да е. Иначе по-добре въобще да няма съдии, съответно и футбол!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 15 май 2012 21:41

tsonpen написа:
subzero написа:
tsonpen написа:Шефът на съдийската комисия казва, че по-скоро Лудогорец има за какво да протестира:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=270887
Дузпата и червеният картон се смятат за редовни.

Ако наистина вярвате на тези идиоти,жалко за вас..

По тази логика е невъзможно до бъде намерена истината. Отвъд пристрастията истина има. Има правилник, има и събитие. Мнението на шефа на съдиите е след обсъждане в комисия. Явно не е имало разногласия.
Ако вечно зачеркваме усилията на професионалистите, няма да стигнем до никъде. Грешки има, но са нужни обективни доказателства за да твърдим каквото и да е. Иначе по-добре въобще да няма съдии, съответно и футбол!

Не знам за теб, но мен ме убедиха, че сме ги пробили този мач и затова ги бихме! ;) ;) ;) Вече версията не е за съдията!

Върни се в “Черноморец”