Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот subzero » 18 юли 2012 20:02

Чухте ли какво казаха по Бтв ?? Цитирам по памет...ЦСКА са предложили вчера на Черноморец много добра сделка,неустойка за Анисе,лихви за Платини и евентуални разходи,ако ЦСКА загуби делото. Нашите обаче не са се съгласили май. Това си е чисто признание за мен и спокойно могат да ги метнат извън ЛЕ,че и извън А група. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 18 юли 2012 20:38

subzero написа:
jabcho0 написа:Херо с грамота за развитието на футбола в Саудитска Арабия http://football.sportal.bg/news.php?news=375886

Изпревари ме. :mrgreen:

:)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 19 юли 2012 11:53

Начало » Новини » БГ Футбол » - "А" група19 юли 2012 11:01
"Тема спорт"

В Черноморец категорични: Нямаме разбирателство с ЦСКА

Председателят на Съвета на директорите на Черноморец Митко Събев заяви, че с ЦСКА не са се разбрали относно казуса "Платини".

"Разбирателство с ЦСКА няма. Опитват се да ни подложат под натиск, казвайки, че ако трябва, ще фалират клуба и ще регистрират нов, но няма да платят. Ясно е, че те не желаят да изпълнят това, което е по договор.

Твърдят, че ако Черноморец не приеме техните условия, те ще фалират ЦСКА и ще създадат нов клуб и така щели да избегнат целия дълг", заяви Събев.

Прокуристът на Черноморец Пламен Киряков също разкри, че червените са се държали надменно и пренебрежително.

"Преговорите вървяха два дни, но резултатът е ясен - не постигнахме договорка за погасяването на дълговете по трансфера на Платини.

Общо взето, те протекоха по следния начин - от ЦСКА ни казваха "вземете колкото ви даваме, защото иначе няма да видите нищо". Ние им предложихме два варианта.

Първият бе да ни изплатят оставащите 273 хиляди евро по договора за Платини, както и да ни преведат 300 хиляди евро заради преминаването на бразилеца в Динамо Букурещ.

Вторият бе да ни заплатят само 273 хиляди евро и да ни върнат Анеси. При него за ЦСКА щеше да има най-малко проблеми.

Те обаче предложиха да ни изплатят само 273 хиляди евро. Освен това твърдяха, че на тяхна страна са всички решаващи фактори в българския футбол, от които зависи дали те ще играят в евротурнирите и дали ще картотекират Анеси. Тази позиция обаче ние не я приемаме.

Може да сме малък клуб, на фона на ЦСКА, но считаме, че сме прави и ще отстояваме своето. За тях решаващо е времето и явно пак ще тръгнат на варианти да влизаме в граждански съд. Затова спомага и бездействието на БФС", каза Киряков.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 19 юли 2012 17:14

subzero написа:Чухте ли какво казаха по Бтв ?? Цитирам по памет...ЦСКА са предложили вчера на Черноморец много добра сделка,неустойка за Анисе,лихви за Платини и евентуални разходи,ако ЦСКА загуби делото. Нашите обаче не са се съгласили май. Това си е чисто признание за мен и спокойно могат да ги метнат извън ЛЕ,че и извън А група. ;)

Хахах,разбра се в крайна сметка колко добра била сделката от Цска,а Блей ТВ за пореден път са показали пристрастноста си :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 20 юли 2012 17:31

Херо намекна, че през новия сезон ще се разчита на младите

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров смята, че Спартак Варна 1918 трудно може да влезе в елита. "Ние изпуснахме много голове, дори и дузпа, а варненци се разиграха чак накрая. От това, което видях, не мисля, че е по възможностите на Спартак 1918 да се бори за "А" група, но е възможно да е сред стабилните отбори във втория ешелон. От състава му познавам само Марин Петров и Боян Илиев. Донякъде приятно впечатление остави и авторът на техния гол Беадиров", заяви за "Народно дело" Херо.

Що се отнася до Черноморец, наставникът е реалист и не вярва, че ще са фактор в елита, както през миналия сезон. "Напуснаха ни много добри играчи, а още не сме взели нещо качествено. Ще опитаме да привлечем стойностни попълнения, но като цяло ще развиваме качествата на младите и едва ли ще сме конкурентоспособни на най-добрите", допълни Херо.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 20 юли 2012 22:36

Отборът на Черноморец-Бургас записа нова победа в своята пета поред контролна среща от лятната подготовка. Бургазлии спечелиха с класическото 3:0 срещу малтийския „Хамрун Спартанс“. Този резултат е най-малкото, с което се измъкнаха гостите от Малта, тъй като „акулите“ държаха инициативата през всичките 90 минути.

Головата сметка беше открита още във втората минута, когато Лоривал Асис реализира дузпа. Второто попадение стана след хубава контраатака на Черноморец, завършена с летящ плонж от Венци Христов за 2:0. Класическото 3:0 оформи каращият проби французин Гаел.
Състав на Черноморец: Колев, Дянков, Николов, Фо-Поре, Сива, Цонков, Паланков, Хасан, Асис, Боли, Христов /Терзиев, Димов, Стоянов, Филипов, Балтанов, Гаел, Йорданов, Пехливанов/

Следващата контролна среща на бургазлии е на 24-ти юли /вторник/ от 18:00 часа, когато момчетата на Димитър Димитров ще посрещнат на кампуса тима на „Калиакра“ Каварна.

Браво на акулите. Много добър мач се получи. Хасан и Гаел ми направиха много добро впечатление. И двамата имат поглед бърху играта но все още не са се отпуснали. Имам питане относно Сива. За пръв път го чувам, отскоро ли е в отбора, днеска и той направи няколко добри отигравания. :)
п.п.: През второто полувреме след като изкараха Асис ми направи впечатление, че играта отляво спадна, макар оттам да ни минаваха повечето атаки. Поре направи няколко добри включвания, но като цяло момчето което замени Асис(Балтанов мисля че беше) не беше много убедителен и твърд в отиграванията и единоборствата, сигурно още не се е отпуснал, но големия проблем на Херо е левия фланг. :) :shock:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 юли 2012 22:43

burgazliqta написа:
Отборът на Черноморец-Бургас записа нова победа в своята пета поред контролна среща от лятната подготовка. Бургазлии спечелиха с класическото 3:0 срещу малтийския „Хамрун Спартанс“. Този резултат е най-малкото, с което се измъкнаха гостите от Малта, тъй като „акулите“ държаха инициативата през всичките 90 минути.

Головата сметка беше открита още във втората минута, когато Лоривал Асис реализира дузпа. Второто попадение стана след хубава контраатака на Черноморец, завършена с летящ плонж от Венци Христов за 2:0. Класическото 3:0 оформи каращият проби французин Гаел.
Състав на Черноморец: Колев, Дянков, Николов, Фо-Поре, Сива, Цонков, Паланков, Хасан, Асис, Боли, Христов /Терзиев, Димов, Стоянов, Филипов, Балтанов, Гаел, Йорданов, Пехливанов/

Следващата контролна среща на бургазлии е на 24-ти юли /вторник/ от 18:00 часа, когато момчетата на Димитър Димитров ще посрещнат на кампуса тима на „Калиакра“ Каварна.

Браво на акулите. Много добър мач се получи. Хасан и Гаел ми направиха много добро впечатление. И двамата имат поглед бърху играта но все още не са се отпуснали. Имам питане относно Сива. За пръв път го чувам, отскоро ли е в отбора, днеска и той направи няколко добри отигравания. :)
п.п.: През второто полувреме след като изкараха Асис ми направи впечатление, че играта отляво спадна, макар оттам да ни минаваха повечето атаки. Поре направи няколко добри включвания, но като цяло момчето което замени Асис(Балтанов мисля че беше) не беше много убедителен и твърд в отиграванията и единоборствата, сигурно още не се е отпуснал, но големия проблем на Херо е левия фланг. :) :shock:

Ако Сива е десния бек,да! Днес му беше първия мач. На проби е,но ние не сме доволни от него. Направи пробиви,но центриранията бяха слаби. Все пак Херо разбира повече от нас. Повече за контролата в темата за подготовката. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 юли 2012 23:30

Крум Стоянов замени Асис и по принцип е бек. Има хъс и скорост, ама другото му куца...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 юли 2012 00:38

Bourgas написа:Крум Стоянов замени Асис и по принцип е бек. Има хъс и скорост, ама другото му куца...

На Крум му куца самочувствието и донякъде смелостта сам да решава някои ситуации. Изхождайки от факта, че е млад и не е практикувал игра в тази зона мисля, че се справи добре.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 22 юли 2012 03:20

Черноморец може да се подсили с френски офанзивен халф, пише "Тема:Спорт". Това е 20-годишният Гаел Нлун-дулу. Той ще се опита да впечатли треньора на акулите Димитър Димитров. Младокът е юноша на Пари Сен Жермен. Освен като плеймейкър Нлундулу може да действа и като нападател. Висок е 182 сантиметра и е доста подвижен. На 16-годишна възраст френският клуб отказва да му предложи професионален договор. Това вбесява Нлундулу, който е считан за голям талант. Така полузащитникът се решава да премине в Портсмът. В английския клуб остава до лятото на 2010 година. Той обаче така и не записва мач за първия отбор, а играе предимно за юношите и резервите. През изминалия сезон Нлундулу участва в 12 мача в швейцарския Лозана. Бил е част от националния тим на франция до 17 години.

В момента Черноморец търси заместник на продадения в Сивасспор Шаешу. До края на трансферния период акулите могат да се разделят и с Асис.

А дано да подпишем с него :)

Върни се в “Черноморец”