Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот burgazliqta » 03 авг 2012 18:01

Тодоор написа:Колеги, този словак Сива подписал ли е с отбора? Бях чел, че Херо го е освободил, а в моя любим сайт трансфермаркт точка де е отбелязах като привлечен в отбора със свободен трансфер. За трансфери до сега не са подвеждали, ама знам ли..

Иначе в темата за Анисе копирах решението на БФС за спиране трансферите на ЦСКА, дано да е истина и така да остане. Амин.

Херо го освободи доста отдавна. ;) Явно в сайта са сгрешили.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 20:27

Бившият футболист на Пирин и Левски Даниел Младенов подписа договор за 2 години с Черноморец (Бургас). Това призна неговият мениджър Милко Бански.

„ Да, вече е факт трансфера на Даниел Младенов в Черноморец. Договорът му е за две години, при прекрасни финансови условия за него. Искам да благодаря специално на Димитър Димитров - Херо и изпълнителния директор на Черноморец Пламен Киряков. Те бяха коректни и се разбрахме бързо. Даниел Младенов вече тренира с отбора на Черноморец. Той е подготвен добре, тъй като спазва програмата, която му бе дадена от Левски. Треньорът Димитър Димитров, ако реши, може да го използва още в първия кръг срещу „сините” на „Герена”. До последно чакахме отговор за Даниел Младенов от Германия и Полша, но решихме, че е най-добре да се обвърже с Черноморец”, коментира футболният мениджър Милко Бански пред репортер на Novsport.com.

Даниел Младенов е юноша на Велбъжд (Велбъжд), игра за Марек, но направи име в Пирин (Благоевград) и след това стигна до трансфер в Левски.
忍者

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 22:25

nakamura написа:Бившият футболист на Пирин и Левски Даниел Младенов подписа договор за 2 години с Черноморец (Бургас). Това призна неговият мениджър Милко Бански.

„ Да, вече е факт трансфера на Даниел Младенов в Черноморец. Договорът му е за две години, при прекрасни финансови условия за него. Искам да благодаря специално на Димитър Димитров - Херо и изпълнителния директор на Черноморец Пламен Киряков. Те бяха коректни и се разбрахме бързо. Даниел Младенов вече тренира с отбора на Черноморец. Той е подготвен добре, тъй като спазва програмата, която му бе дадена от Левски. Треньорът Димитър Димитров, ако реши, може да го използва още в първия кръг срещу „сините” на „Герена”. До последно чакахме отговор за Даниел Младенов от Германия и Полша, но решихме, че е най-добре да се обвърже с Черноморец”, коментира футболният мениджър Милко Бански пред репортер на Novsport.com.

Даниел Младенов е юноша на Велбъжд (Велбъжд), игра за Марек, но направи име в Пирин (Благоевград) и след това стигна до трансфер в Левски.

Аз го харесвах в Пирин. Помня, когато развинтиха Литекс с 4:1 в Кюстендил ( наказани бяха Пирин-ци). Дани Младенов беше над всички. А радващото е, че е...бяло момче. Пиша го не, защото съм расист, а защото белите в отбора ни станаха малцинство и опасността да бъдат репресирани, малтретирани, обезценявани и стресирани от по-тъмните си братя става голяма. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 04 авг 2012 23:49

Тези грамотевици как са ва били днеска? Последно биха Берое сега и вас. Толкова ли добър отбор имат или вие сте слаби?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 авг 2012 23:52

natrapnika написа:Тези грамотевици как са ва били днеска? Последно биха Берое сега и вас. Толкова ли добър отбор имат или вие сте слаби?

Ние сме слаби. И то много.
П.П. Благодаря за мирната комуникация. Това трябва да се случва в този форум. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 04 авг 2012 23:59

subzero написа:
natrapnika написа:Тези грамотевици как са ва били днеска? Последно биха Берое сега и вас. Толкова ли добър отбор имат или вие сте слаби?

П.П. Благодаря за мирната комуникация. Това трябва да се случва в този форум. ;)

Няма нищо аз ти благодаря че ми отговори. Да питам само ако може да кажеш нещо за отбора на Светкавица. Че нещо тези започват ме плашат. :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 авг 2012 00:02

natrapnika написа:
subzero написа:

Няма нищо аз ти благодаря че ми отговори. Да питам само ако може да кажеш нещо за отбора на Светкавица. Че нещо тези започват ме плашат. :)

За съжаление не успях да отида на мача. И аз не знам нищо.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 авг 2012 00:17

natrapnika написа:
subzero написа:

Играха много грамотно и подредено ... по обясними причини не мога да ти кажа имената на играчите им които ме впечатлиха . Доста отбори ще берат домакински ядове с тях . Гола който вкараха беше вратарска грешка на Стоян Колев . Черноморец според мен не се напрягаха въобще ... но все пак изпуснаха 3 голови положения , 2 от които 100%-ви .

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 05 авг 2012 00:24

Искам си Акаунта написа: Играха много грамотно и подредено ... по обясними причини не мога да ти кажа имената на играчите им които ме впечатлиха . Доста отбори ще берат домакински ядове с тях . Гола който вкараха беше вратарска грешка на Стоян Колев . Черноморец според мен не се напрягаха въобще ... но все пак изпуснаха 3 голови положения , 2 от които 100%-ви .

Благодаря за коментара. Явно ще берем ядове и ние с тези Светкавица. И успех на отбора ви.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2012 09:06

natrapnika написа:
Искам си Акаунта написа: Играха много грамотно и подредено ... по обясними причини не мога да ти кажа имената на играчите им които ме впечатлиха . Доста отбори ще берат домакински ядове с тях . Гола който вкараха беше вратарска грешка на Стоян Колев . Черноморец според мен не се напрягаха въобще ... но все пак изпуснаха 3 голови положения , 2 от които 100%-ви .

Благодаря за коментара. Явно ще берем ядове и ние с тези Светкавица. И успех на отбора ви.

Успех и на вас....
ПС: Това вече е комуникация.
[offtopic]Не вярвам Светкавица да се напъне за повторно влизане в А група, но си мисля, че ще бъде своего рода "разпределител" за мераклиите. Чичко инженер Петко Матев ми се струва, че ще бъде "касиер" тази година.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”