Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Hе сте ли взели билети още бре? Ау каква дезорганизация...Сега сериозно. Аз съм на линия, ако някой иска да ходи до стадиона да ми се обади. И без това скучая, а строителя ме изменти за пореден път и съм нещо скапан...
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Да ви кажа какво шоу беше на детския рожден ден. Бармана-сервитьор беше фен на Левски от Хасково. Нямаха ТВ+, затова беше пуснал на телетекста с резултатите. На мача на Левски беше посърнал много, но после вървеше и сам се хилеше като видя резултата на ЦСКА. Направо очите му заблестяха. Заговорихме се. Бил преди време тартор на фракция. Много обичал да ходи да се бие с противниковата агитка. Говорихме за стари мачове. Познавал и хора от нашата агитка. Обясних му за новата ни рекламна стратегия, като исках да видя мнението му. Беше много приятно изненадан. И най-вече му хареса идеята. Това иде да покаже, че вече съм я споделил с над 20ина души, и всички са единодушни че е много добра идея. Засега май само на Ники не съм я споделил, което смятам да направя довечера при Духа.
- калпазанчо
- Контакти:
Дизел, ако четеш това днес, значи не си с нас при Духа. Което пък значи че си несериозен. Идвай, не се офлянквай у вас, дърт хулиганин...И Миро Акаунта идва, така че нямаш оправдания. Спри буса пред Духа, другото от нас

Parmalat написа:Момчета за да играем в евротурнирите ще трябва задължително да сме в тройката.Днес се тегли жребият за купата който е крайно неприятен за нас.Лудогорец ще са на финал и ако станат шампиони,то отбора финалист за купата ще играе в евротурнирите и на практика четвъртото място в А група няма да дава квота за ЕКТ.Това означава че ще трябва да изместим ЦСКА или Левски.
Най-предно класирания отбор в първенството играе ЛЕ,а не финалиста за купата.Така,че и четвърто място върши работа
BRF написа:Parmalat написа:Момчета за да играем в евротурнирите ще трябва задължително да сме в тройката.Днес се тегли жребият за купата който е крайно неприятен за нас.Лудогорец ще са на финал и ако станат шампиони,то отбора финалист за купата ще играе в евротурнирите и на практика четвъртото място в А група няма да дава квота за ЕКТ.Това означава че ще трябва да изместим ЦСКА или Левски.
Най-предно класирания отбор в първенството играе ЛЕ,а не финалиста за купата.Така,че и четвърто място върши работа
Вальо, в наредбата на БФС-то пише, че ако шампиона на България вземе и Купата, то тогава финалистът за Купата отива за сметка на 4-тия

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:BRF написа:Parmalat написа:Момчета за да играем в евротурнирите ще трябва задължително да сме в тройката.Днес се тегли жребият за купата който е крайно неприятен за нас.Лудогорец ще са на финал и ако станат шампиони,то отбора финалист за купата ще играе в евротурнирите и на практика четвъртото място в А група няма да дава квота за ЕКТ.Това означава че ще трябва да изместим ЦСКА или Левски.
Вальо, в наредбата на БФС-то пише, че ако шампиона на България вземе и Купата, то тогава финалистът за Купата отива за сметка на 4-тия
Не си прав в момента е на първа страница на Гонг.Провери
Еми тогава тая пробита наредба на БФС-то защо им седи в сайта. Баси тъпнята. Тогава - продължаваме да мечтаем 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Еми тогава тая пробита наредба на БФС-то защо им седи в сайта. Баси тъпнята. Тогава - продължаваме да мечтаем
Мечтатели мушеееенннници.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Момчета, за какво ни е Европата? Сега в Либия е по-модерно...Проявете малко иноваторски нюх. Жокер
В Бразилия е истината:

- калпазанчо
- Контакти:
Миро, пратиха ми някои неща на мейла, трябва да ми дадеш твоя да ти ги пратя, че са ми изключили изходящите обаждания