Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Абе да ги ева, уж репортажи от всички мачове щяха да дават, сега код "Криминално"?!
kartago написа:Абе да ги ева, уж репортажи от всички мачове щяха да дават, сега код "Криминално"?!
Не слушаш

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Кви мачове ? Кви 5 лева бе другари ?
Вчера бях на запивка...До нас имаше цяла маса самотни, млади, хубави и изваяни момичета. Снимах ги заради заинтересованите във форума:
Момчета. Гат има мачове ги оставяйте на по-дъртите като мен. През това време девойките не спят.

[offtopic]Извинявам се за качеството на снимката. В затворени помещения телефона ми прави отвратителни снимки. Най-разочароващото нещо в него...А аз съм конспиративен мУшееееннннник и ми се щеше да имам удобна и добра подмолна опция, като тази да снимам прилично с телефонния си апапарат.
[/offtopic]

Вчера бях на запивка...До нас имаше цяла маса самотни, млади, хубави и изваяни момичета. Снимах ги заради заинтересованите във форума:
Момчета. Гат има мачове ги оставяйте на по-дъртите като мен. През това време девойките не спят.

[offtopic]Извинявам се за качеството на снимката. В затворени помещения телефона ми прави отвратителни снимки. Най-разочароващото нещо в него...А аз съм конспиративен мУшееееннннник и ми се щеше да имам удобна и добра подмолна опция, като тази да снимам прилично с телефонния си апапарат.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Браво бе Нейчо! А ние те мислехме за футболен фен..... 

[center]
[/center]

petkan написа:Браво бе Нейчо! А ние те мислехме за футболен фен.....
Нали разбра Петьо, защо съм футболен фен...Защото, когато Ората гледат мачове аз Одя по кръчмите и зяпам самотни девойчета...Как да го не любиш футбола ?
За днес вечерта: Ицо ( Гонг Б-с) няма да дойде. Има неотложен ангажимент. Аз съм с Вальо и брат ми за сега.
Значи от мен - трима...Някой чу ли се с Николина и Любчо. Ние сме в махалата им. Надявам се, че ще дойдат.
Ще очакваме Любчо да презентира идеите на младите Черноморци. Сашко и той е добре дошъл...Впрочем, колко човека ще
да сме ? Не за нещо друго, ами да си направим Дневния ред, като хората...Аз съм на ракия.

- Bartolomej
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k9blQYjcI9M[/youtube]Поздравче 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
ntodorov написа:Кви мачове ? Кви 5 лева бе другари ?![]()
Момчета. Гат има мачове ги оставяйте на по-дъртите като мен. През това време девойките не спят.![]()
[offtopic]Извинявам се за качеството на снимката. В затворени помещения телефона ми прави отвратителни снимки. Най-разочароващото нещо в него...А аз съм конспиративен мУшееееннннник и ми се щеше да имам удобна и добра подмолна опция, като тази да снимам прилично с телефонния си апапарат.[/offtopic]
А,бе Нейчо свиркай като има девойки!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:ntodorov написа:Кви мачове ? Кви 5 лева бе другари ?![]()
Момчета. Гат има мачове ги оставяйте на по-дъртите като мен. През това време девойките не спят.![]()
[offtopic]Извинявам се за качеството на снимката. В затворени помещения телефона ми прави отвратителни снимки. Най-разочароващото нещо в него...А аз съм конспиративен мУшееееннннник и ми се щеше да имам удобна и добра подмолна опция, като тази да снимам прилично с телефонния си апапарат.[/offtopic]
А-ааа, не Данчо. Нека "свиркат" те.

ntodorov написа:petkan написа:Браво бе Нейчо! А ние те мислехме за футболен фен.....
Нали разбра Петьо, защо съм футболен фен...Защото, когато Ората гледат мачове аз Одя по кръчмите и зяпам самотни девойчета...Как да го не любиш футбола ?
За днес вечерта: Ицо ( Гонг Б-с) няма да дойде. Има неотложен ангажимент. Аз съм с Вальо и брат ми за сега.
Значи от мен - трима...Някой чу ли се с Николина и Любчо. Ние сме в махалата им. Надявам се, че ще дойдат.
Ще очакваме Любчо да презентира идеите на младите Черноморци. Сашко и той е добре дошъл...Впрочем, колко човека ще
да сме ? Не за нещо друго, ами да си направим Дневния ред, като хората...Аз съм на ракия.
Абе почнах да усещам аз скритите ти помисли

За довечера - който и да дойде - добре дошъл! Голямата (наш'та) маса в средата вече е запазена, като възможността и да се уголемява е почти неограничена

И аз съм на ракия колега

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
subzero написа:ntodorov написа:Кви мачове ? Кви 5 лева бе другари ?![]()
Ти нали си прясно бракуван ... А си стой при жената . Като навъртиш 10 години стаж като женен , тогава може