Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот tsonpen » 15 май 2012 15:02

ivan56 написа:[
Напълно съм съгласен с теб но за мен улембо не играе с умисъл за нарушение дори си мисля дали не може да се даде препречване в наша полза, топката е ничия когато марселиньо прави крачка в страни.

Вашият играч вижда Марселиньо, докато Марселиньо не го вижда и е по-близо до топката. Какво значи препречване - Марселиньо да погледне назад и ако види чужд играч да му направи път за да играе?
И идея си нямам какво е в главата на вашия играч и какъв е мотива му, но за мен няма съмнение, че Марселиньо единствено овладява топката и в същото време е блъснат силно в гръб, заради което пада в наказателното поле и не може да отиграе положението.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 май 2012 15:20

tsonpen написа:
ivan56 написа:[
Напълно съм съгласен с теб но за мен улембо не играе с умисъл за нарушение дори си мисля дали не може да се даде препречване в наша полза, топката е ничия когато марселиньо прави крачка в страни.

Вашият играч вижда Марселиньо, докато Марселиньо не го вижда и е по-близо до топката. Какво значи препречване - Марселиньо да погледне назад и ако види чужд играч да му направи път за да играе?
И идея си нямам какво е в главата на вашия играч и какъв е мотива му, но за мен няма съмнение, че Марселиньо единствено овладява топката и в същото време е блъснат силно в гръб, заради което пада в наказателното поле и не може да отиграе положението.

Не препречване се свири когато топката е ничия и единия играч пречи на другия да играе с нея.Нито аз теб ще убедя нито ти мен така че няма смисъл да спорим.Просто няма един аршин за всички отбори неможе да се свири само за ,,силните на деня" и едни дузпи да се дават а други не. Само в последните няклоко кръга има очебийни две за мораеш срещу левски тази в перник , и на вашия мач срещу литекс.Лично мое мнение че това се прави за два отбора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 май 2012 15:31

ivan56 написа:
Не препречване се свири когато топката е ничия и единия играч пречи на другия да играе с нея.Нито аз теб ще убедя нито ти мен така че няма смисъл да спорим.Просто няма един аршин за всички отбори неможе да се свири само за ,,силните на деня" и едни дузпи да се дават а други не. Само в последните няклоко кръга има очебийни две за мораеш срещу левски тази в перник , и на вашия мач срещу литекс.Лично мое мнение че това се прави за два отбора.

Аз точно с един аршин искам да мерим, защото на мача с Литекс имаше две подобни положения в полза на Лудогорец (несвирени) и още една игра с ръка на полеви футболист на Литекс на голлинията (прибрана към тялото, но я използва активно да избие и дори насочи топката). Но се запомни само последното положение и то се тиражира, а не беше единственото.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 май 2012 15:38

А за тези на цска да ми кажеш нещо и там не е тенденциозно такали?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 май 2012 15:48

ivan56 написа:Не препречване се свири когато топката е ничия и единия играч пречи на другия да играе с нея.Нито аз теб ще убедя нито ти мен така че няма смисъл да спорим.Просто няма един аршин за всички отбори неможе да се свири само за ,,силните на деня" и едни дузпи да се дават а други не. Само в последните няклоко кръга има очебийни две за мораеш срещу левски тази в перник , и на вашия мач срещу литекс.Лично мое мнение че това се прави за два отбора.

То пък тази дето я дадоха в Перник е една дузпа :mrgreen: Иначе - за Лудогорец са свирени 4 дузпи през сезона . И Черноморец е единствения отбор от челото срещу който е свирена дузпа за Лудогорец . За Препречване не може да се говори . Такова има когато топката е притежание на единия играч . Тук е борба за позиция .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 май 2012 15:50

ivan56 написа:А за тези на цска да ми кажеш нещо и там не е тенденциозно такали?

От това което се вижда на повторенията , тази за която се претендира не е ясно дали Чворович не играе първо с топката . Другата колкото и да гледам , не мога да я видя .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 май 2012 15:51

Много се задълбахте в детайлите .
Съприкосновение има . Пастата решава дали е дузпа .
В едно се убедихме този сезон ,че срещу Черноморец определни ситуации се свирят тенденциозно . За първите 7 кръга на пролетния полусезон имахме цели 6 неправилно отменени гола . Жълтите картони за нас не се пестят от съдиите .
Събев е не е от хората, които се намесват пряко в футболните въпроси и за това Херо отнася най-много упреци. Той е човека , който дефактозащитава на терена отбора и на тихия фронт .
Така или иначе всичко постигнато до тук от този състав на Черноморец е огромен успех и признанието на хората , че играем честно и красиво е достатъчно .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 май 2012 15:52

ivan56 написа:А за тези на цска да ми кажеш нещо и там не е тенденциозно такали?

Мачовете на ЦСКА не съм ги гледал.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 май 2012 16:14

Bartolomej написа:Много се задълбахте в детайлите .
В едно се убедихме този сезон ,че срещу Черноморец определни ситуации се свирят тенденциозно . За първите 7 кръга на пролетния полусезон имахме цели 6 неправилно отменени гола . Жълтите картони за нас не се пестят от съдиите .
Събев е не е от хората, които се намесват пряко в футболните въпроси и за това Херо отнася най-много упреци. Той е човека , който дефактозащитава на терена отбора и на тихия фронт .
Така или иначе всичко постигнато до тук от този състав на Черноморец е огромен успех и признанието на хората , че играем честно и красиво е достатъчно .

Кефиш ме,човече! Винаги си позитивен!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 май 2012 16:16

subzero написа:
Bartolomej написа:Много се задълбахте в детайлите .

Кефиш ме,човече! Винаги си позитивен!! ;)

Вярно е такъв, ама и някак по-лесно се преживяват тези работи, като си на сватба и си пресушил няколко чаши :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”