Bourgas написа:Нищо, сега се съсредоточаваме върху ШампионатаСега ако ти хваната клетвите и Шити...
те са пътници и без тва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Нищо, сега се съсредоточаваме върху ШампионатаСега ако ти хваната клетвите и Шити...
Bartolomej написа:Bourgas написа:Нищо, сега се съсредоточаваме върху ШампионатаСега ако ти хваната клетвите и Шити...
те са пътници и без тва
kartago написа:Искам си Акаунта написа:Кво да ги правиш - баски ... не мой ги разбере човек . Вместо да ги ушият с 5-6 гола , те им пуснаха едно почетно попадение ...
п.п Петьо , с Бербо или без него все тая . Такива са реалностите ... 7-я в Испания разнищва водача в Англия - живот
Абе така е, ама нали си ме знаеш, че съм си фен на нашето момче и хич не ми беше жал за тях! Те ако Атлетик можеха да целят вратата........
Bourgas написа:Мачовете с Юнайтед просто се самонадминаха, няма спор. А за другото - евалла! И за сезонните карти и за играчите.
kartago написа:Миро, много съм впечатлен! Играха стила на Барса, а оня като ги размина като колчета за слалом беше върха! Жалко, че не го вкара този гол! Гаврата щеше да е пълна!
Искам си Акаунта написа:kartago написа:Миро, много съм впечатлен! Играха стила на Барса, а оня като ги размина като колчета за слалом беше върха! Жалко, че не го вкара този гол! Гаврата щеше да е пълна!
E , все пак човека беше защитник ... но по едно време се замислих , дали не е решил да излъже и Де Хеа преди да пробва удар
Bourgas написа:Челси са в подем, след като смениха АВБ, а пък Наполито с тия 3 отзад, прекалено смело за гостуване на Челси... Пък в момента ако ще и Челси да са зле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта