Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Чакаме вашите извинения, червени фенове!

Мнениеот BRF » 05 апр 2012 23:09

k.dimitrov написа:
BRF написа:Вальо, за нещо си бяхме говорили и май беше обещал .......? ;)

за какво не се сещам така че напомни

На форумния лайф, ти доказваше, че Анисе след седмица, след това след месец и накрая заяви, че до края на шампионата ще заиграе при вас. Ако не стане, ще се извиниш и ще признаеш, че не сте прави. И не бе ше пиян. Младо момче си, не ми казвай, че си забравил, имаше и свидетели.[/quote]
Ако съм го казал а явно съм значи съм сгрешил.Ако и вие се разкаивате са незаконния договор с Анисе аз ви се извинявам че не съм преценил правилно.[/quote]

А, ти каза, че ще признаеш, че договорът е законен, какъвто си е. И това ли забрави. Ами, то в това беше спорът, ти доказваше, че договорът е незаконен и затова ще ви разрешат да го картотекирате, а аз, Миро, Ванката(мазута), че договорът е напълно законен и сте навлезли в "небрано лозе", вследствие на което Анисе няма да бъде картотекиран при вас.[/quote]
Прочети цялото становище на онова убиващо футбола в България нещо наречено бфс

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всичко по темата "Анисе"!

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 апр 2012 23:13

Аз пък не искам извинения ... за мен ще е достатъчно Мораес и Карачанаков да се присъединят към Боладо и Адемар за същия период от време ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 апр 2012 23:14

Искам си Акаунта написа:Аз пък не искам извинения ... за мен ще е достатъчно Мораес и Карачанаков да се присъединят към Боладо и Адемар за същия период от време ;)

Миро-краен както винаги!! :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 апр 2012 23:14

Искам си Акаунта написа:Аз пък не искам извинения ... за мен ще е достатъчно Мораес и Карачанаков да се присъединят към Боладо и Адемар за същия период от време ;)

Да ти се връща Дянков да речем като за начало
Последна промяна от BRF на 05 апр 2012 23:15, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 апр 2012 23:15

BRF написа:
k.dimitrov написа:
BRF написа:Вальо, за нещо си бяхме говорили и май беше обещал .......? ;)

за какво не се сещам така че напомни

На форумния лайф, ти доказваше, че Анисе след седмица, след това след месец и накрая заяви, че до края на шампионата ще заиграе при вас. Ако не стане, ще се извиниш и ще признаеш, че не сте прави. И не бе ше пиян. Младо момче си, не ми казвай, че си забравил, имаше и свидетели.

Ако съм го казал а явно съм значи съм сгрешил.Ако и вие се разкаивате са незаконния договор с Анисе аз ви се извинявам че не съм преценил правилно.[/quote]

А, ти каза, че ще признаеш, че договорът е законен, какъвто си е. И това ли забрави. Ами, то в това беше спорът, ти доказваше, че договорът е незаконен и затова ще ви разрешат да го картотекирате, а аз, Миро, Ванката(мазута), че договорът е напълно законен и сте навлезли в "небрано лозе", вследствие на което Анисе няма да бъде картотекиран при вас.[/quote]
Прочети цялото становище на онова убиващо футбола в България нещо наречено бфс[/quote]

Четох Вальо, повтарят това, което ние ви говорим от 5 януари. Вие не вярвахте, защото смятате, че сте богопомазани. Е, нещата се случиха, сега и БФС ви го казаха. Имайте малко чест. Истината боли, но трябва да се приема.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 апр 2012 23:18

BRF написа:

Ами ... каквото дойде . Само да уточня , че аз имам 50% успеваемост в подобни прогнози :mrgreen: Ако не вярваш питай ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 апр 2012 23:19

[/quote]

Прочети цялото становище на онова убиващо футбола в България нещо наречено бфс[/quote]

Четох Вальо, повтарят това, което ние ви говорим от 5 януари. Вие не вярвахте, защото смятате, че сте богопомазани. Е, нещата се случиха, сега и БФС ви го казаха. Имайте малко чест. Истината боли, но трябва да се приема.[/quote]
кои сме ние пишеш с мен.повтаряте глупости като латерни.бфс казаха че договора е прекратен.приемете вие вашата истина а тя е че Черноморец е подписвал неправомерни договори.истината боли но имаити малко чест

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 апр 2012 23:21

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:

Ами ... каквото дойде . Само да уточня , че аз имам 50% успеваемост в подобни прогнози :mrgreen: Ако не вярваш питай ;)

знам ама сега ще паднеш на 25% а явно не ти пука за вашите футболисти ама то си е твоя работа

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 апр 2012 23:29

BRF написа:знам ама сега ще паднеш на 25% а явно не ти пука за вашите футболисти ама то си е твоя работа

Пък може и да скоча на 75% , знае ли човек ... Пък футболистите на Черноморец има кой да ги мисли , на мен не са ми възложили такива функции .
п.п Понеже се отклонихме от темата , надявам се Анисе да се замисли върху въпроса - Защо няма да играе футбол поне до лятото и каква е причината ?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 апр 2012 23:31

BRF написа:
кои сме ние пишеш с мен.повтаряте глупости като латерни.бфс казаха че договора е прекратен.приемете вие вашата истина а тя е че Черноморец е подписвал неправомерни договори.истината боли но имаити малко чест

Пффффф,ко става тукаааа..?? Ся разбрах,че Черноморец са виновни и незнайно защо водача в класирането е мачкан от гадното БФС и си взима мачовете в Пловдив и Севлиево без проблеми.Точно от теб не го очаквах. Знам,че си пич и винаги си откровен. По времето,когато този договор е сключен е бил редовен.И какво като договора е бил прекратен?? Ми що не го картотекираха?? Щото не е само да е прекратен и мозък се иска.Ся Градев утре ще приказва глупости и вие ще му вярвате. Факт е,че в началото си мислех,че Киряков се е осрал,като знам къв е. Как вие за миг не си помислихте,че може да са сгрешили вашите хора?? И сега когато ФИФА спре правата на Анисе и накаже ЦСКА пак ли ние сме виновни??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”