История на футбола в гр. Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: История на футбола в гр. Бургас
На първия ред със сигурност познавам Цвятко Мутафчиев,Иван Йовчев,Тошко РайкоВ,на втори ред-Притъргов,Коцев,Илчев,Г.Илиев,на трети ред-Шейтанов,Пазачев,Маджаров,Р.Христов,Тарльо,Васил Желев(тренера) и другия вратар не съм сигурен дали е Дражо или Папазов
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- Bartolomej
- Контакти:
petkan написа:Току що получих едно.........СЪКРОВИЩЕ..........уникални снимки от най-силния период на Акулите - 70-те и 80-те годинистатии и изрезки от вестници и един футболен справочник с пълна информация за Черноморец до 1986г.
Казвам ви, УНИКАЛНИ неща!!!
Всичко това - благодарение на нашата легенда - Георги Маджаров! Да ни е жив и здрав!
Нямах време да сканирам повече снимки и затова помествам само една. Познайте (по възрастните) кой - кой е![]()
Другите - по нататък
тази снимка от коя година е по-точно
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
NEFTOCHIMIK 1962 написа:На първия ред със сигурност познавам Цвятко Мутафчиев,Иван Йовчев,Тошко РайкоВ,на втори ред-Притъргов,Коцев,Илчев,Г.Илиев,на трети ред-Шейтанов,Пазачев,Маджаров,Р.Христов,Тарльо,Васил Желев(тренера) и другия вратар не съм сигурен дали е Дражо или Папазов
Ама ти като арабите отдясно наляво ли ги гледаш
Дражо е
[center]
[/center]
[/center]Re: История на футбола в гр. Бургас
Bartolomej написа:тази снимка от коя година е по-точно
Не знам, не пише.
Но щом и Любо Шейтанов е там, би трябвало да е 1980-1981г. Аз тогава влизах в казармата и това май му беше първия сезон за Черноморец.
Последна промяна от petkan на 07 мар 2012 19:10, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
petkan написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:На първия ред със сигурност познавам Цвятко Мутафчиев,Иван Йовчев,Тошко РайкоВ,на втори ред-Притъргов,Коцев,Илчев,Г.Илиев,на трети ред-Шейтанов,Пазачев,Маджаров,Р.Христов,Тарльо,Васил Желев(тренера) и другия вратар не съм сигурен дали е Дражо или Папазов
Ама ти като арабите отдясно наляво ли ги гледаш![]()
![]()
Дражо е
Не,просто ги казах разбъркано
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
petkan написа:Bartolomej написа:тази снимка от коя година е по-точно
Не знам, не пише.
Но щом и Любо Шейтанов е там, би трябвало да е 1980-1981г.
Еваларката !!!!! Направо ми се насълзиха очите !
Разбира се , че е Дражо - на третия ред в ляво . Другия вратар , аз не си спомнням , кой е , но според мен не е Пинко .
Разбира се , че е Дражо - на третия ред в ляво . Другия вратар , аз не си спомнням , кой е , но според мен не е Пинко .
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
El greco написа:Еваларката !!!!! Направо ми се насълзиха очите !
Е как да не е,като си е точно той!
Мисля , че трябва да се казва Попов . Той не можа да се наложи при нас , но направи много години в Спартак Варна . Но е наш юноша .

Ами да ви кажа какво си спомням аз:
От горния ред познавам: Дражо Стоянов, Валентин Делиминков, Георги Маджаров, Иван Пазачев, Любо Шейтанов и Вашпина
От средния: Иван Притъргов, Ники Маджаров, Ивайло Коцев, Ваньо Илчев, а най отдясно го помислих за Руси Гочев, но май бъркам. Без мустак.... пък и не се вързва с годината
Долния ред: Кой футболист е най отдясно? Предпоследния на снимката?
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта