Искам си Акаунта написа:Аз си мислех , че след като съм в отпуск от 3 дена насам , ще съм на мача ... ама след малко отивам на сватба
Kва сватба в сряда бе

п.п. Як подпис

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа:Аз си мислех , че след като съм в отпуск от 3 дена насам , ще съм на мача ... ама след малко отивам на сватба
petkan написа:Искам си Акаунта написа:Аз си мислех , че след като съм в отпуск от 3 дена насам , ще съм на мача ... ама след малко отивам на сватба
Kва сватба в сряда бе![]()
п.п. Як подпис![]()
Devian написа:Христо Янев ми се струва, че би бил не лош трансфер. Ще увеличи опциите пред Херо в средата на терена, ще имаме стабилен изпълнител на статични положения и няма да затруднен при комуникацията си с франсетата около него.
Bartolomej написа:Херо тоталка се отчаял щом даже не става да се кара , а само от време на време подвикваше . тас година борба та ще е безмилостно жестока . Чувам приказки от хора ,че нарочно сме се пазили и не показваме истинското си лице.. абсурд . толкова елемнтарни грешки , неразбирателство и нехайство няма как да се имитира . Явно става нещо в отбора , за да е такава разпасана командата . Срам голям ще бирем със Светкавица
Искам си Акаунта написа:Преди всичко , това са контроли . Мотивацията е съвсем друга . Истинското лице на отбора ще се види след 3-я кръг ... Колкото до парите ... те със Събев са еднакви полюси . Взаимно се отблъскват![]()
п.п Едно пиленце ми каза , че ако въобще Илюмжинов дава пари за отбора ... то това ще се случи едва тогава , когато има пълен контрол над него . С думи прости - докато Събев е начело на отбора , пари няма да има
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта