Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот petkan » 01 авг 2012 18:33

Искам си Акаунта написа:Аз си мислех , че след като съм в отпуск от 3 дена насам , ще съм на мача ... ама след малко отивам на сватба :mrgreen:

Kва сватба в сряда бе :o

п.п. Як подпис :) :P
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 авг 2012 18:35

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:Аз си мислех , че след като съм в отпуск от 3 дена насам , ще съм на мача ... ама след малко отивам на сватба :mrgreen:

Kва сватба в сряда бе :o

п.п. Як подпис :) :P

Ми и аз това попитах ... ама така били решили 8-) .
Лека вечер на всички и приятни емоции на стадиона ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 авг 2012 22:41

Христо Янев ми се струва, че би бил не лош трансфер. Ще увеличи опциите пред Херо в средата на терена, ще имаме стабилен изпълнител на статични положения и няма да затруднен при комуникацията си с франсетата около него. :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 авг 2012 23:11

Devian написа:Христо Янев ми се струва, че би бил не лош трансфер. Ще увеличи опциите пред Херо в средата на терена, ще имаме стабилен изпълнител на статични положения и няма да затруднен при комуникацията си с франсетата около него. :roll:

Точно това си мислех ... с какво един Телкийски беше по-добър от Янев . Освен всичко останало , Янев е в състояние да реши поне 4-5 мача с изпълнение на статични положения .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 авг 2012 23:31

Не знам за вас,ама аз съм крайно разочарован от отбора днес. Никаква идея,никаква скорост,нищо. За цял мач имаме 3-4 удара към вратата,повечето от които след 0:2. Цял мач се чудих как защитници,които са заедно от години(Терзиев,Дянков,Николов и Фо-Поре) играят все едно излизат за пръв път. Амара Бейби е находка,но само дотам. Хасан си остана загадка,а Куатара по едно време съвсем ми се изгуби. Не знам,аз не съм оптимист. Дано Херо крие нещо.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 01 авг 2012 23:38

Херо тоталка се отчаял щом даже не става да се кара , а само от време на време подвикваше . тас година борба та ще е безмилостно жестока . Чувам приказки от хора ,че нарочно сме се пазили и не показваме истинското си лице.. абсурд . толкова елемнтарни грешки , неразбирателство и нехайство няма как да се имитира . Явно става нещо в отбора , за да е такава разпасана командата . Срам голям ще бирем със Светкавица
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 авг 2012 23:41

Bartolomej написа:Херо тоталка се отчаял щом даже не става да се кара , а само от време на време подвикваше . тас година борба та ще е безмилостно жестока . Чувам приказки от хора ,че нарочно сме се пазили и не показваме истинското си лице.. абсурд . толкова елемнтарни грешки , неразбирателство и нехайство няма как да се имитира . Явно става нещо в отбора , за да е такава разпасана командата . Срам голям ще бирем със Светкавица

Мдааа,може би нехайство е най-точната дума. Дали причината са пари?? Или толкова си могат??

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 авг 2012 00:18

Преди всичко , това са контроли . Мотивацията е съвсем друга . Истинското лице на отбора ще се види след 3-я кръг ... Колкото до парите ... те със Събев са еднакви полюси . Взаимно се отблъскват :mrgreen:
п.п Едно пиленце ми каза , че ако въобще Илюмжинов дава пари за отбора ... то това ще се случи едва тогава , когато има пълен контрол над него . С думи прости - докато Събев е начело на отбора , пари няма да има ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 00:25

Искам си Акаунта написа:Преди всичко , това са контроли . Мотивацията е съвсем друга . Истинското лице на отбора ще се види след 3-я кръг ... Колкото до парите ... те със Събев са еднакви полюси . Взаимно се отблъскват :mrgreen:
п.п Едно пиленце ми каза , че ако въобще Илюмжинов дава пари за отбора ... то това ще се случи едва тогава , когато има пълен контрол над него . С думи прости - докато Събев е начело на отбора , пари няма да има ;)

Да,бе Миро,ясно е,че са контроли. То и затова не сме се затръшкали тука. Но има нещо,което не е както трябва. Няма желание сякаш....
А за Илюмжинов,то е нормално пича да го иска това. Ама дали ще е по-добре,не знаем. :roll:

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 02 авг 2012 01:07

Контролата въобще няма смисъл да я коментирам.Добре,че бяха Ivo_Chernomorez и калпазанчо,че да дръпнем един лаф.Личеше се,че на наще не им се бягаше неска.Нямаше желание за игра.Нямаше желание за гол.За сработване няма време.Херо,стягай ги тия,щото.....
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Черноморец”