cena62 написа:subzero написа:Не съм гледал Елани,но от това което чета оставам с впечатление,че чакаме новия Аатиф.... Еххххх!!!!
Чакаме,чакаме... дали ще го дочакаме Елани не знам.
Викаш да не се окажем прееЛани.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cena62 написа:subzero написа:Не съм гледал Елани,но от това което чета оставам с впечатление,че чакаме новия Аатиф.... Еххххх!!!!
subzero написа:cena62 написа:subzero написа:Не съм гледал Елани,но от това което чета оставам с впечатление,че чакаме новия Аатиф.... Еххххх!!!!
Викаш да не се окажем прееЛани.
Искам си Акаунта написа:Devian написа:Пълни глупости. Като ги чете човек едва ли не Левски ще имат бюджета на Зенит,а Черноморец с 20-на милиона по-малко, отделно Челси и Анжи ще ни преотстъпват ненужните играчи,понеже Киро бил близък със собствениците им.![]()
Черноморец в момента има правилна насока за развитие, а един Кирчо само ще развали нещата, а и не е от тези хора, които няма да се бъркат в работата на Херо.
Правилна ... колко да е правилна ? По 10 млн загуба на година . Миналата година загубите станаха повече от уставния капитал .![]()
Както съм казвал и по-рано . От Събев няма накъде по-лошо . С всеки друг ще е по-добре . С чичо Кирчо - също . Пък и човека е шахматист , не вярвам да тръгне да се прави на треньор по футбол .
17 декабря 1996 года на пресс-конференции в Элисте президент Калмыкии Кирсан Николаевич Илюмжинов заявил, что в следующем сезоне намеревается вывести в высшую лигу футбольную команду «Уралан». С этой целью Кирсан Илюмжинов намерен приобрести Диего Марадону.
Кирсан Илюмжинов (Kirsan Ilyumzhinov) намерен вывести местный футбольный клуб «Уралан» (7-е место в первой лиге) в высший дивизион. Усилить команду призван в недавнем прошлом лучший футболист мира Диего Марадона. Сам Диего Марадона об этом пока не знает, не в курсе и президент «Уралана» Евгений Максимов, определивший проект Кирсана Николаевича Илюмжинова как «чистую политику».
Сколько готов заплатить Кирсан Илюмжинов (Kirsan Ilyumzhinov)? Бюджет клуба на 1997 год утвержден (с санкции Илюмжинова) в размере 25 млрд рублей ($4,4 млн), из них на зарплату игрокам идет менее половины. Как ни считай, вряд ли на одного футболиста выходит в среднем больше 6-7 тысяч в месяц. Этого недостаточно, чтобы пригласить даже хорошего игрока российской высшей лиги, может, и лучшего, чем нынешний Диего Марадона, но не обладающего его популярностью.
Юсуф Уатара ще продължи да играе в Черноморец и през пролетния полусезон.
Новината съобщи изпълнителният директор на бургазлии Пламен Киряков. Както е известно, Уатара е национал на Буркина Фасо
"Към Уатара имаше сериозен интерес от Турция. Едното условие обаче бе той да се включи веднага в подготовката на новия си отбор, тъй като първенството в южната ни съседка се играе".
"Така че трансферът на Уатара пропада и почти сигурно той ще играе в Черноморец и през пролетта", заяви Киряков пред "7 дни спорт".
cena62 написа:Юсуф Уатара ще продължи да играе в Черноморец и през пролетния полусезон.
Новината съобщи изпълнителният директор на бургазлии Пламен Киряков. Както е известно, Уатара е национал на Буркина Фасо
"Към Уатара имаше сериозен интерес от Турция. Едното условие обаче бе той да се включи веднага в подготовката на новия си отбор, тъй като първенството в южната ни съседка се играе".
"Така че трансферът на Уатара пропада и почти сигурно той ще играе в Черноморец и през пролетта", заяви Киряков пред "7 дни спорт".
Devian написа:Пропуснах да отбележа,че когато бай Киро се е занимавал с футбол,Абрамович и най-вече Керимов надали са имали представа, че ще се захващат с този спорт, така че се получава нещо като развален телефон между бай Киро и бай Вълчо, но пък изглеждат щедри....на обещания, че ще оправят отбора. Определено сипват с големия черпак.Много ми е интересно, за какво са търканията с кмета
Devian написа:Искам си Акаунта написа:Devian написа:Пълни глупости. Като ги чете човек едва ли не Левски ще имат бюджета на Зенит,а Черноморец с 20-на милиона по-малко, отделно Челси и Анжи ще ни преотстъпват ненужните играчи,понеже Киро бил близък със собствениците им.![]()
Черноморец в момента има правилна насока за развитие, а един Кирчо само ще развали нещата, а и не е от тези хора, които няма да се бъркат в работата на Херо.
Правилна ... колко да е правилна ? По 10 млн загуба на година . Миналата година загубите станаха повече от уставния капитал .![]()
Както съм казвал и по-рано . От Събев няма накъде по-лошо . С всеки друг ще е по-добре . С чичо Кирчо - също . Пък и човека е шахматист , не вярвам да тръгне да се прави на треньор по футбол .17 декабря 1996 года на пресс-конференции в Элисте президент Калмыкии Кирсан Николаевич Илюмжинов заявил, что в следующем сезоне намеревается вывести в высшую лигу футбольную команду «Уралан». С этой целью Кирсан Илюмжинов намерен приобрести Диего Марадону.
Кирсан Илюмжинов (Kirsan Ilyumzhinov) намерен вывести местный футбольный клуб «Уралан» (7-е место в первой лиге) в высший дивизион. Усилить команду призван в недавнем прошлом лучший футболист мира Диего Марадона. Сам Диего Марадона об этом пока не знает, не в курсе и президент «Уралана» Евгений Максимов, определивший проект Кирсана Николаевича Илюмжинова как «чистую политику».
Сколько готов заплатить Кирсан Илюмжинов (Kirsan Ilyumzhinov)? Бюджет клуба на 1997 год утвержден (с санкции Илюмжинова) в размере 25 млрд рублей ($4,4 млн), из них на зарплату игрокам идет менее половины. Как ни считай, вряд ли на одного футболиста выходит в среднем больше 6-7 тысяч в месяц. Этого недостаточно, чтобы пригласить даже хорошего игрока российской высшей лиги, может, и лучшего, чем нынешний Диего Марадона, но не обладающего его популярностью.
Хубаво е да се уточни,че по това време Кирчо официално няма нищо общо с клуба,уж.Освен вълкът да си е сменил нрава,ама не ми се вярва като гледам как с лека ръка при посещението в България изстреля няколко бомбастични обещания и най-вече цифри,които давал за издръжката на Уралан . Другия вариант е журналистите да не са го разбрали правилно и че вместо 25-30 милиона долара е имал в предвид 25 милиарда рубли![]()
От Събев по-лошо няма накъде..........Има,има,на Събев няма кой да му разреши да бутне двата стадиона и да продаде земята под тях,докато на Кирчо няма кой да му забрани.
А кое му е грешното на развитието,че се налагат собствени кадри,че се печели от кадърни момчета,които биват привличани благодарение на Херо и покрай,които и нашите момчета добиват самочуствие и израстват.Да не би да очакваш,че Кирчо ще седне да налива пари и да развива школата,при положение,че приоритета му е да развива шахмата в Бургас,а за там както може да предположим трябват много сериозни инвестицииОтделно съветници няма да са му Ханс-Йоахим Вацке или Ули Хьонес ,а Роман и Сюлеман,които хвърлят пари във футбола не за да печелят,а за да придобият някакво обществено признание и положение,докато Киро си го има покрай ръководенето на ФИДЕ,така че техния модел за трошене на пари не върви при него. Очаквам когато подхване клуба,бай Киро да назначи някой доверен човек начело,който да му върти алъш-вериша с играчи,нищо чудно и с мачове и не виждам как Херо ще се впише в тази схема,защото ще е безгласна буква и ако до края на годината Киро вземе Петрол и отбора,честно казано не очаквам Херо да изпълни договора си и на половина
![]()
Относно дълговете,все пак си интелигентен човек и си наясно,че зад общото понятие дългове стоят вътрешни и външни дългове и определящи в по-голямата си част за състоянието на отбора са външните дългове,така че като човек имащ някаква информация от финансовата кухня на отбора ще се радваме да ни информираш,откакто Киряков и Херо са се захванали с нещата,с колко са се увеличили тези дългове,на какво се дължи(заеми,наказателни лихви по стари заеми и т.н.),дали се покриват или се натрупват нови и т.н.,за да може и ние да станем съпричастни към твоята загриженост и мрачни прогнози,защото ако изходни са вътрешните дългове то феновете на МС,Челси и т.н. отбори може и да не дочакат 30 този месец,за разлика от нас
външния дълг се е увеличил с 6 млн лева . Причината - основно лихвения заем който е взет през 2011г в размер на 5,1 млн лева .откакто Херо и Киряков са се захванали с нещата
Devian написа:Пропуснах да отбележа,че когато бай Киро се е занимавал с футбол,Абрамович и най-вече Керимов надали са имали представа, че ще се захващат с този спорт, така че се получава нещо като развален телефон между бай Киро и бай Вълчо, но пък изглеждат щедри....на обещания, че ще оправят отбора. Определено сипват с големия черпак.Много ми е интересно, за какво са търканията с кмета
Ivo-Chernomoretz написа:cena62 написа:Юсуф Уатара ще продължи да играе в Черноморец и през пролетния полусезон.
Много добре и с новите айде Лига Европа ни чака !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта