Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот ivan56 » 12 юли 2012 16:01

На това измислено сайтче единствената истина е датата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юли 2012 16:54

ivan56 написа:На това измислено сайтче единствената истина е датата.

Звъннах им да ги питам откъде черпят информацията, с която боравят, тъй като никога няма нищо общо с истината. Г-жата(може и г-ца да беше) голямо мънкане, голямо чудене се чуди, накрая прехвърли горещия картоф в колегата си (по нейни думи спортния редактор), който видите ли щял да ми звънне. Оставил съм си името, телефона, както и им споделих, че могат да черпят инфо от първо лице единствено число относно въпросната среща, за която са си позволили да пишат. Сега да видим имат ли някакво желание да напишат поне веднъж истината за Черноморец.
п.п. Много характерно за тракива сайтове е анонимността на автора... ;) да речем, че вече знаем, че е въпросния спортния редактор, който по информация на служителката, която вдига телефона на въпросния сайт обясни, че дори не са имали представител на въпросната среща!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юли 2012 17:32

"И сега..........чакаме".....да видим кога въпросният "спортен редактор" на бесове.бг ще събере куража и ще звънне...и дали въобще ще му пораснат "топки" да го направи ;) аз от своя страна обещавам да Ви информирам своевременно и обективно 8-) за развитието на ситуацията.
Ако пък не събере кураж момчето му обещавам тук от този форум (знам че го четат, защото ни приписват - понякога дословно дори и шегите :) ) аз да го навестя на местоработата му и тогава рискува да стане смешен пред колегите си и колежките... :mrgreen:

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 12 юли 2012 19:03

калпазанчо написа:"И сега..........чакаме".....да видим кога въпросният "спортен редактор" на бесове.бг ще събере куража и ще звънне...и дали въобще ще му пораснат "топки" да го направи ;) аз от своя страна обещавам да Ви информирам своевременно и обективно 8-) за развитието на ситуацията.
Ако пък не събере кураж момчето му обещавам тук от този форум (знам че го четат, защото ни приписват - понякога дословно дори и шегите :) ) аз да го навестя на местоработата му и тогава рискува да стане смешен пред колегите си и колежките... :mrgreen:

На мен пък ми казаха че дори този сайт няма спортен редактор :lol: .
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 12 юли 2012 20:52

Градев нападна шеф на Черноморец

Изображение

Той е некомпетентен, заяви специалистът по спортно право

Специалистът по международно спортно право - Георги Градев реагира остра на изказването на Пламен Киряков по случая „Анисе". Той го определи като некомпетентно. Изпълнителният директор на Черноморец Бургас предизвика гнева на Градев с коментара му, че ЦСКА трябва да бъде наказан.

Мнението на Георги Градев:
„Отново съм принуден да чета некомпетентните изказвания на незапознатото със законите и правилата във футбола лице Пламен Киряков. За последен път му давам безплатна консултация тук!

Докато Черноморец не докаже в граждански съд (или във ФИФА, ако мислят, че ФИФА е материално компетентна за това), че Анисе е прекратил трудовия си договор с Черноморец неоснователно, новият клуб на Анисе (т.е. ФК Невезис, Литва) не може да бъде наказан. Искът за наказание на новия клуб е акцесорен спрямо иска за вината на състезателя при прекратяването на договора му със стария клуб. Т.е. Черноморец първо трябва да осъди Анисе и да докаже вината му при прекратяването на договора преди да има каквито и да е било претенции към новия му клуб (в случая, ФК Невезис). До този момент такъв иск подаден от Черноморец срещу Анисе НЯМА. А пък ЦСКА въобще не може да бъде наказван от никого, тъй като не е новият клуб на Анисе по смисъла на правилата на БФС и ФИФА.

Накрая, бих посъветвал Пламен Киряков по-малко да се разхожда с млади момичета по Марината в Св. Влас и повече да заляга над учебниците и практиката, че му стана традиция да се излага публично".

http://www.livesport.bg/Gradev-napadna- ... ets--67505

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 юли 2012 09:53

Градев, изрусен п-с ********** вместо да даваш акъли кой, къде и с кого да ходи защо не вземеш да обясниш кой яде шамари, понеже закача чужди жени. И понеже стана ясно, че ни четеш форума очакваме официален отговор в някоя орално близка до теб медия Все пак сме загрижени за теб и ментално ти здраве затова да попитаме все кога най-накрая с висше юридическо образование, защото иначе е смешно да защитаваш когото и да е. Очакваме също така Видов ден, за да спечелиш дело срещу Иво Ивков
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 юли 2012 10:11

Жоро, "Някой ден, но не сега....." се пшееше в една песен :lol: Тати ще му купи колело, ам ДРУГ ПЪТ....
Та и изрусената гега тогаз ще осъди Ивков ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 юли 2012 10:33

Ами след като въпросния сайт няма спортен редактор аз чакам от умрял - писмо :mrgreen: или
[offtopic]"от к*рва - колет" казваха дъртите моряци[/offtopic]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 13 юли 2012 13:26

Алжирец отказа на Черноморец, Бургас го депресирал
Хасем Мехди се уплашил и от голямата разлика в начина на живот, с който бил свикнал и с този в България
Алжирският халф Хасем Мехди е отказал договор с Черноморец, въпреки че всичко е било уточнено и е оставало само да подпише споразумението. 25-годишният полузащитник е бил в България на 24 юни и е преминал медицинските прегледи.

Оставало е само Мехди да се срещне със собственика на Черноморец Митко Събев, за да парафира контракта. В последния момент футболистът не се е явил на срещата, а се е върнал в родината си.

В интервю за изданието “Ла Бутьор” Хасем Мехди разкри, че се е отказал от трансфера в българския тим, тъй като не се чувствал добре в Бургас. Градът го депресирал. Освен това бил уплашен от културния шок и голямата разлика в начина на живот в България и този в Алжир и Франция, с които бил свикнал. Халфът изтъква и езиковата бариера като пречка, която го отказала от възможността да играе в Черноморец.

Така де,то Бургас си е жив Ню Йорк. :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 юли 2012 14:09

Оня мангал Анисе щеше да се отказва рано-рано от футбола,тоз града не му понасял. Баси хората!! Аз как искам да изживея културен шок,я във Франция,я в Германия. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”