Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 яну 2012 23:10

[offtopic]:o :shock: :o Тука трябва да задължително да се раздават сандвичи и сок за толкова писане...ебаси и машините :mrgreen: :mrgreen: ...а ноща тепърва започва... :lol:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 яну 2012 23:11

redpride написа:Анеси каза, че не става дума за пари, но тогава за какво? Титан знаят, какво правят и няма да рискуват оставащите мачове. Истината ще излезе на яве и Анеси ще остане в ЦСКА. Аз смятам, че има някаква скрита причина за отказа му да играе в Черноморец. Не вярвам да го е решил самоволно, защото още миналата седмица мадам Ба каза, че договора му е прекратен. Нали разбирате, че никой клуб не може да вземе играч с перфектен договор без да е заплашен с сурово наказание. Отделно и играча не може да си прави, каквото иска, защото законите са ясни. Явно спор ще има и БФС ще реши, но ако един играч не иска да играе в отбора си по-добре да си ходи. Никой треньор не иска футболист на сила да заема мястото на някой сериозен. Футбола е бизнес и има ли как да се вземе играч без пари чрез вратичка в закона, защо не! Всеки клуб би постъпил така, все пак парите са си пари. Затова не разбирам, какви са тези крокодилски сълзи от Черноморец. Щом не са изпипали нещата си е за тяхна сметка.

Това го казват вашите юристи, но не забравяй, че има и друга страна, която го оспорва. А пък ако вашите не са си изпипали нещата, а...........????????

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 яну 2012 23:13

Viktor4o_Rs написа:Ако приемем тезата на ЦСКА и договорът на Анеси с Черноморец е невалиден, то тогава какво ще последва като наказание за Черноморец, които са използвали играч с невалиден договор в мачовете си ? Мен ми звучи доста абсурдна тази теза. И защо наистина връща 3 заплати ?

Това че го прекратява не означава, че е бил невалиден..Може само да гадаем какъв точно договор е подписал играча с Черноморец и какви са причините за прекратяването му..

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 яну 2012 23:13

kiko75 написа:
PFC Litex написа:
PR_CSKA написа:Хипотетично ако има да получава в един даден момент 3 заплати, а не ги е получил, и играча съобщава на ръководството че напуска клуба поради горните причини. От клуба решават да му ги изплатят ама след като са минали 3 месеца. Т.ЕV играча вече е взел решение за напускане на Черноморец. Има и си и причина. А след това и връща парите.

За всичко това си има банкови извлечения кога са превеждани заплатите по сметката му и т.н., и т.н.
Но нека да акцентираме на към най-интересният момент, коя комисия или институция е прекратила договорът му за да е свободен агент в момента?
„Анисе няма договор с Черноморец от четвъртък. Той няма контракт с този клуб и може да подпише с ЦСКА като свободен агент. Договорът на Анисе с Черноморец е разтрогнат едностранно”, коментираха юристите.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=248637

а ти как ще си прекратиш договора като напускаш с предизвестие кото може да е от две седмици до три месеца Ка
шчеи ЦСКА не признава тая комисия още тогава го твърдяха и то се доказа и с футболистаж на миниор перник д.златков разтрогна като анеси само че тогава никои не обърна внимани на сълзите на миньор

То ЦСКА май нищо не признава!!!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 23:15

фифи перото написа:Аз ако съм на ниво 4-ти клас, вие тогава сте У предучилищна :lol:

Доказваш невероятния си "интелект" и още по-невероятното си "чувство за хумор". :(

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 яну 2012 23:18

Даниел Златков разтрогна с Миньор заради неполучени заплати и Арбитражната комисия призна договорът за разтрогнат. Ако от Миньор са имали претенции, нека съдят Славия, само че аз за такова дело не знам.
Изображение

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 яну 2012 23:21

Pichichi написа:Картотеката на футболиста не е никакъв договор .
Това е документ който разрешава на даден играч да играе за опеделен клуб .
Картотеката не е обвързана по никакъв начин с договора м/у клуб и играч !!!
Това че един играч има картотека за даден отбор не пречи по никакъв начин на играчът
да подписва договор с друг клуб !!!
Ако играчът е подписал 2 договора с 2 различни клуба то той най вероятно няма да получи
права "картотека" да играе !!!!
Ако играчът е свободен от договорът си с който и да било клуб то той може да преговаря
и подписва договор със всеки клуб по света !!!

Какато казахме многократно главният въпрос е дали договворът му с Черноморец е невалиден от
четвъртък 19.01.2012 . Ако е така как е станало и на базата на какви основания ?
Това нито аз го знам нито ти го знаеш нито Черноморец или пък ЦСКА изнесоха инфо !!!

И кой го е решил това???? Черноморец няма как да знаят, така че ЦСКА трябваше да го каже и покаже.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 яну 2012 23:24

Viktor4o_Rs написа:Даниел Златков разтрогна с Миньор заради неполучени заплати и Арбитражната комисия призна договорът за разтрогнат. Ако от Миньор са имали претенции, нека съдят Славия, само че аз за такова дело не знам.

Те тоя начин се превърна в номер едно за вътрешни трансфери у нас.Целта разбира се да се пестят данъци.За това и няма заведени дела и рев до небесата,а пък и не са ЦСКА :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 23 яну 2012 23:33

obi4am_pirin написа:Вън и ЦСКА и ЛЕВСКИ от БГ-футбола!Заради тези страда целият футбол!

Абсолютно за докато си мислят, че за тях има други правила.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 яну 2012 23:34

Pichichi написа:
Neron написа:Хаха много добър въпрос защо са прадлагали сума като според тях той не е играч на Черноморец?

Защото сумата е предложена през декември месец , нали още 3 клуба са предлагали сума и всичко е коректно ???
Те даже повече от 350 000 Е били предложили според г-н Киряков !!!

Сумата е предложена в средата на януари. Днес това бе съобщено на пресконференцията. След като им е отказано и съобщено, че освобождаващата клауза е 350 000, на другия ден Анисе изпратил факс, че прекратява договора и връща 3 заплати.

Върни се в “Черноморец”