Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот Bourgas » 14 май 2012 00:45

Капитане, виждам, че си тук, да те помоля за координати и като се събираме, да ти звъннем и ако можеш да дойдеш, ще се радваме. Пиша тук, че съм сигурен, че ще дадеш анализ на мача и ще го видиш.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 май 2012 08:21

petkan написа:
subzero написа:Това го казах в смисъл,че Домусчиев МОЖЕ и да не е дал пари. А,че ни е.е е вярно и боли много.

Аааааа, дал е, дал е! Гарантирам ти го ;)
А на Пастата може и да не е дал /но се съмнявам/, ама си има други инструменти как да го обработи ;)

Съгласих се !!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 14 май 2012 09:37

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов само се оплаква и той лично би уволнил такъв служител. В интервюто си пред “Канал 3” бизнесменът говори и за нападките на наставника на Черноморец Димитър Димитров.
“Голът на Черноморец е след фаул срещу Шоко. Дузпата пък е чиста. Херо беше обезверял още преди мача – идва и започва да заплашва съдиите. Плаши ни, че няма да започне мача. На него това му е стил. Той действа некоректно и влияе на съдиите. Изпуска си нервите и в мача срещу Лудогорец ощети собствения си тим, тъй като повлия негативно на играчите”, допълни Домусчиев.

Това изказване е характерно за хора с проблеми в областта на психологията!!!!!!!!!!!!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 май 2012 10:40

petkan написа:
Bourgas написа:Снимката с Рачков, само неговите очи съм оставил да светят :)

Изображение

Това къде се случи?
И, може ли да се прави сравнение на последните две завръщания, като емоция - от София и от Разград?

Въйййй колко съм смотаааааан. Ама това верно бил Рачков. Че и съм пред него на снимката?! А аз си мислех че ме базикат нещо че Рачков бил с нас?
Калпазански работи пак. Имаше един филм навремето - един не чул, друг не видял...
[center]Member of Old School Boys [/center]

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 14 май 2012 13:39

През есента "Лудогорец" играха честно , но след като ги порязаха в последния есенен кръг на "Народна армия" обърнаха и те плочата. За съжаление в България шампион без "организация " не се става , колкото и да са ти добри играчите.Имат добри футболисти , приличен треньор , добра база и богат собственик , но чиста футболно не са кой знае колко по-класни от останалите челни отбори."Организацията" им обаче придоби доста сериозни размери , който ни връщат в средата на 90-те години. Иначе допреди един месец "Лудогорец" печелеше симпатиите на почти всички футболни запалянковци , но тези "организационни" схеми вече карат хората да гледат към тях с други очи.
Конкретно за мача - "Черноморец" контролираше мача през първите 30 мин. на мача , но свирката на Пастата между 30-40 мин. , обърна мача , след това вече беше ясно . Както и в предния мач срещу "Литекс" , така и сега , чужденците на противниковия отбор се надпреварваха да симулират , и ако в България разни Пасти и Сватби чакат само да се "гмурнеш" и да свирят в ЕКТ за това дават картони за симулация. Жалко , че съдията опорочи един интересен мач между два добри отбора , ама голям страх да не стане някоя грешка.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 май 2012 21:02

По-сички показатели Разград ни надиграха .
Оооообаче , това не пречи , ние да си го върнем тъпкано в сряда :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 май 2012 23:25

petkan написа:Айде още един "доброжелател" :o Ама вие за какви се взехте бе??? Я си ходи във вашия форум!
И да не си си и помислял да посещаваш Бургас!

Не може да е проблем разликата в убежденията, когато става дума за интелигентни хора. Ти сам избирай дали влизаш в този кръг.
За твое съжаление ще дойда в Бургас непоканен. Не за друго, а защото отборът, на който симпатизирам, ще играе финал във вашия град.
Винаги съм се отнасял с уважение към вас. Бях помолен да ви изпратя снимки на агитката ви - направих го. Но не очаквах подобно отношение!
Всичко, което съм писал е било искрено. Откровено ви написах и мнението ми за мача. Няма на кого да се сърдите, освен на вашия отбор. Защото не играхте на ниво, а от там нататък всичко друго е само оправдание и подмяна на истината.

И да отговоря на този, който пита защо тревата се била поливала само във вашето поле :) Тревата започнаха да я поливат преди да започне срещата. Сещате се, че тогава не се знаеше коя врата на кого ще е. Започнаха от центъра към фенската трибуна на Лудогорец. Не им стигна времето и спряха когато започнаха да поливат от другата страна. В почивката на полувремето продължиха. Защо е необходимо не знам, но няма как да са знаели пред коя врата ще поливат на полувремето.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 май 2012 23:45

tsonpen написа:
petkan написа:Айде още един "доброжелател" :o Ама вие за какви се взехте бе??? Я си ходи във вашия форум!
И да не си си и помислял да посещаваш Бургас!

Не може да е проблем разликата в убежденията, когато става дума за интелигентни хора. Ти сам избирай дали влизаш в този кръг.
За твое съжаление ще дойда в Бургас непоканен. Не за друго, а защото отборът, на който симпатизирам, ще играе финал във вашия град.
Винаги съм се отнасял с уважение към вас. Бях помолен да ви изпратя снимки на агитката ви - направих го. Но не очаквах подобно отношение!
Всичко, което съм писал е било искрено. Откровено ви написах и мнението ми за мача. Няма на кого да се сърдите, освен на вашия отбор. Защото не играхте на ниво, а от там нататък всичко друго е само оправдание и подмяна на истината.

И да отговоря на този, който пита защо тревата се била поливала само във вашето поле :) Тревата започнаха да я поливат преди да започне срещата. Сещате се, че тогава не се знаеше коя врата на кого ще е. Започнаха от центъра към фенската трибуна на Лудогорец. Не им стигна времето и спряха когато започнаха да поливат от другата страна. В почивката на полувремето продължиха. Защо е необходимо не знам, но няма как да са знаели пред коя врата ще поливат на полувремето.

Човече,ако си прочел всичко, със сигурност си прочел извинението на колегата. Позволи ни обаче да не сме съгласни с вас,а и не само ние. Колкото до мен,мерси за снимките,имам проблеми с качването им,но ще се справя,иначе с удоволствие бих пил бира с теб,ако имах възможност.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 май 2012 23:50

1878 написа:Конкретно за мача - "Черноморец" контролираше мача през първите 30 мин. на мача , но свирката на Пастата между 30-40 мин. , обърна мача , след това вече беше ясно .

Нищо подобно! За гола просто ви изпуснаха, но дори и непосредствено след него Лудогорец държеше контрола и правеше обмислени, перманентни и постепенни атаки. През първото полувреме бях близо до вратата на Черноморец и играта се играше почти изцяло във вашето поле. Как може да сте контролирали мача, а да държите топката пред вратата си? Статистиката за ударите към вратите на полувремето беше 2:1, какъвто беше и резултатът.
И още нещо! В тази игра има много неща, важни за победата. Едно от тях е борбеността и непримиримостта. Ако бяхте играли с човек по-малко преди да се обърне резултата, то имате някакво оправдание. Но не може да бъде оправдание това, че футболистите ви се били сломили духом защото съдията не свирел както те смятали, че трябва да свири. Нищо не пречеше да играехте, ако можехте.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 май 2012 00:33

subzero написа:Човече,ако си прочел всичко, със сигурност си прочел извинението на колегата. Позволи ни обаче да не сме съгласни с вас,а и не само ние.

Не бях прочел всичко. Има нещо като извинение. Надявам се и аз да не съм ви създал неприятни емоции, но както вие не смятате да променяте позициите си, така не очаквайте, че и ние лесно ще променим нашите.
Може да ви изглеждаме като заблудени фенове, но според мен се насажда тенденциозно отношение срещу Лудогорец. Всичко започна от мача в Миньор-Лудогорец, където се направи извода, че нещо е платено за да се играе по този начин. След това дойде информацията за "хванат" футболист на Локо София, после за опит да се "хванат" и ваши футболисти. Всичко това беше съшито с бели конци. За вашия случай трябва да знаете по-добре - уж е щял да бъде "хващан" наказан футболист, който и без това нямаше да играе. При Локо пък футболистът отказа да коментира неща, които не знае. За Миньор пък логиката ми говори, че ако ти платят да свършиш нещо нередно не го правиш с всичкия възможен шум, който можеш да вдигнеш. И после идва вашият мач. Ние бяхме по трибуните от всички страни. Слънцето не беше срещу нас, бяхме и по-близо (клетката на гостите е малко отдалечена). После гледахме и повторения. Всеки си направи изводите, вашите едни, нашите други. Мога да кажа, че феновете на Лудогорец са достатъчно самокритични и в никакъв случай заслепени. Моето мнение е, че и двата мача от събота изкуствено се истеризират от другия претендент за титлата. И съответно това е съпроводено с коментари, които идват и в подкрепа на критиките към съдийството и към този мач.

Върни се в “Черноморец”