Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот petkan » 12 юли 2012 14:40

калпазанчо написа:
petkan написа:
калпазанчо написа:Интервюто с Киряков ще излезе след малко - има инфо за Платини, Анисе, Старокин...Мога и отсега да ви го преразкажа, но няма смисъл, ще ви е безинтересно да четете после ;)
п.п. За Старокин всичко е платено от Левски...само малко да издам от "кухнята"

Кога е туй "след малко" бе Владо? Ай, че ми изтекоха очите да се оглеждам :o

http://sport.burgas24.bg/366030.html
Е, не е във вид на интервю, ама..

Начи сагата "Анисе" продължава. Ако Киряков се бори докрай, ще позаличи някои лоши помисли, които са ми минавали през главата за него :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 12 юли 2012 15:06

Черноморец подписва до дни с М-Тел

Нови два спонсора може да има в съвсем близко бъдеще бургаският Черноморец, обяви пред БТА Пламен Киряков, изпълнителен директор на клуба. Така новите партньори на акулите ще помогнат за постепенното излизане от тежката ситуация на клуба.

"До дни ще подпишем договор с още един рекламодател в лицето на телекомуникационната компания "М-Тел", обясни Киряков. Договорът обаче няма да изисква тяхното лого да стои на екипите ни, а ще фиксира съвсем различни отношения. Ние продължаваме да търсим нов сериозен партньор, който да сложи логото си на екипа на нашия отбор.

"Водят се преговори и с финансова институция, но не от мен, а от друг от акционерите в клуба. Така че аз нямам право да огласявам подробности по този тип разговори. Когато нещата приключат, ще го официализираме, каза още адвокатът. Пламен Киряков не пожела да коментира вчерашното изказване на бившия треньор на отбора Красимир Балъков. "Акционерите в клуба единствено са в правото си да излязат с някакъв коментар. Нека те да кажат дали е бил успешен периода на Балъков в нашия клуб- и спортно-технически, и финансово.

Те могат да го кажат, за да няма импровизации: "Да, доволни сме", или "Не, не сме доволни". И да се мотивират, каза само Киряков по темата. Той отпътува днес за Велинград, за да види отбора, който се подготвя там. Най-вероятно ще започнат разговори и с някои от чужденците, които са на проби и може да се стигне и до договор. Старши треньорът Димитър Димитров-Херо обаче ще има последната дума по селекцията.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 юли 2012 15:12

Bourgas написа:
ivan56 написа:
Прав си,ама ако това наистина са думи на херо положението не изглежда розово.Като се върнат в Бургас ще добием по реална представа за какво става въпрос.През зимната подготовка един познат на баща ми, луд фен на Черноморец който почти не изтърва мачове на акулите независимо къде играят, беше ходил на контролите в поморие и вика: Има един уникален играч с който набързо ще забравим жужу.Така и стана.Пак не се шумеше много около отбора и наистина е било за добро. Дано и сега така да стане

Ричката? Само той беше там редовно с мен...

Не.Мисля че се казваше Венци.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 юли 2012 15:26

През зимната подготовка един познат на баща ми, луд фен на Черноморец който почти не изтърва мачове на акулите независимо къде играят, беше ходил на контролите в поморие и вика: Има един уникален играч с който набързо ще забравим жужу.Така и стана.Пак не се шумеше много около отбора и наистина е било за добро. Дано и сега така да стане

Ванка. Аатиф го видяхме за сефте на кампуса. С Тошко и Владо запитахме Херо, кое е това момче. Херо беше лаконичен: "Тоя е играч".... Мисля, че дебютира със Спартак Вн. От зимните мачове аз пропуснах два, но Тошко ( Бургас) например изгледа при - 12 градуса първата контрола със Светкавица. Тая зима идвай с нас. Селекцията на 50% е наша, парите обаче друг ги даде. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 юли 2012 15:31

Хора. С риск да не съм прав ще ви кажа само едно нещо, което съм установил...Херо никога не е доволен. Може би помните, когато бях писал за срещата си с него на Бриколаж , малко след започването на миналия шампионат ( септември). Тогава играехме добър футбол, а при поздрава ми и вметката, че е направил добро отборче Херо каза. Цитирам дословно: "Благодаря, но сме много, много далече от истината"... Коя е истината Херова обаче - аз не знам. :roll:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 юли 2012 15:34

ntodorov написа:Хора. С риск да не съм прав ще ви кажа само едно нещо, което съм установил...Херо никога не е доволен. Може би помните, когато бях писал за срещата си с него на Бриколаж , малко след започването на миналия шампионат ( септември). Тогава играехме добър футбол, а при поздрава ми и вметката, че е направил добро отборче Херо каза. Цитирам дословно: "Благодаря, но сме много, много далече от истината"... Коя е истината Херова обаче - аз не знам. :roll:

БАРСЕЛОНА! Нейчо, да ти подскажа аз... :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 юли 2012 15:40

Благодаря ти Тоше. Съмненията ми се потвърдиха. Вече мога да потъна в блажени старини...
Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 юли 2012 15:41

ntodorov написа:Благодаря ти Тоше. Съмненията ми се потвърдиха. Вече мога да потъна в блажени старини...
Изображение

Нейчо, ако потънеш, загиваме и ние! Стой още малко тук, верно, че са те нарекли чичка в онзи сайт, но ние си те знаем, колко си младоликоизглеждащомислещопиещ!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юли 2012 15:42

Bourgas написа:
ntodorov написа:Благодаря ти Тоше. Съмненията ми се потвърдиха. Вече мога да потъна в блажени старини...
Изображение

Нейчо, ако потънеш, загиваме и ние! Стой още малко тук, верно, че са те нарекли чичка в онзи сайт, но ние си те знаем, колко си младоликоизглеждащомислещопиещ!

:mrgreen: Неска,сички яко ви е напекло слънцето. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 юли 2012 15:52

Нейчо, ако потънеш, загиваме и ние! Стой още малко тук, верно, че са те нарекли чичка в онзи сайт, но ние си те знаем, колко си младоликоизглеждащомислещопиещ!...

...пиещочетиридесетидвегодишнещозастаряващоподдържащопанталонестоносещоатрибутетстесто застрашен. :mrgreen: Или иначе казано:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”