Мнениеот subzero » 23 яну 2012 23:00
Въъъъйййй(нали сме от Бургас) голяма дандания тука!!!!Да ви е честита новата маймунка!!!Халал да ви е!!Догодина и вас ви чака същото(ако не му спрат правата),ако сте в А група!Говоря с ако,защото още нищо не е ясно!Всъщност почти всичко е ясно..Дали ЦСКА са виновни или не няма никакво значение за БФС от доста време насам!Ако има някакви наказания те най-вероятно ще са насочени към футболиста(ако е виновен),просто защото никой няма да посмее да накаже ЦСКА.Пламен Киряков не е най-добрият във футболните решения,но смятат,че като правист е добър и съм почти сигурен,че е прав(подчертавам почти).Друг е въпросът,че може да има някаква вратичка,която е пропуснал!Нещо друго прави впечатление-защо Онова е върнало 3 заплати,като е знаело,че има право да разтрогне договора?Не знам вие на кого и на какво вярвате,но аз съм склонен да вярвам на Херо-„За мен това е началото на един огромен скандал. Имаме право да се борим за своите интереси, не можем така да бъдем игнорирани. Това е пладнешки обир и това се дължи на „ЦСКА” и мадам Ба. Не съм изненадан от действията на „ЦСКА”, те ме излъгаха, но нека те кажат за какво става въпрос, иначе аз ще разкрия. Къде беше мадам Ба, когато Анисе подписа с нас. Самата тя не знае какво пише в договора на Анисе. Тя каза, че футболистът има семейни проблеми и напуска. Аз от два месеца имах информация как ръководството на „ЦСКА” се хвали, че ще го открадне. Въпреки това, ние се свързахме по телефона с родителите на Анисе, за да получим яснота за характера на проблемите му. Оказа, че няма нищо такова. Всичко стана заради алчността на мадам Ба и нечестните действия на „ЦСКА”. Представете си, че купуваме един футболист за 10 млн. След 4 месеца той връща 3 заплати и става свободен агент. Това го няма и в Афганистан. Ако Анисе заиграе в „ЦСКА”, ще означава, че този футболен съюз е прогнил целия от корупция, завърши старши треньорът на „акулите”. Та,ако Херо лъже(в което се съмнявам) цялата му работа до момента отива по дяволите,ако не лъже Онова трябва да си иде в Африка заедно с Онази!Завинаги!! А за ЦСКА.....Не знам... Наказания няма да има,но поне на всички ще им стане ясно как се работи там.Пичове,фенове на ЦСКА когато Левски искаха да хванат наши играчи бяхме прави-сега сме криви!!!Когато някой ядоса Херо с действията си го отнася на терена.Левски го ядосаха малко и си тръгнаха само с 2.Вие обаче го ядосахте с много.Чакаме ви в Бургас.Ние можем без Онова.Явно вие не можете без мръсни игрички!!Вече не харесвам този отбор!!
[center]

[/center]
[center]
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]