Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2012 22:58

фифи перото написа:
vaskonti написа:А ти обърна ли внимание за какво въобще говорим или по навик си говориш наизуст?

А ти знаеш ли за какво е темата или просто да напишеш клишето -"наизуст"?

Това в каква връзка ме питаш, наясно ли си? Къде точно не съм говорил по темата? Обаче, доста се затруднявам да намеря твое мнение точно по темата. Освен простотии и общи приказки друго нямаш.
[offtopic]Наздраве все пак, да не си сам...[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 яну 2012 22:59

vaskonti написа:
Искам си Акаунта написа:
vaskonti написа:Нали прочете, че не става въпрос за заплати?

Приятелю , умишлено ли се правите на глупави ... Няма как Анисе да бъде представен като играч на ЦСКА , ако преди това СТК към БФС не му даде състезателни права . С други думи - Анисе може да е всичко друго в ЦСКА , но не футболист ... поне докато от БФС не кажат че това е възможно.

Помниш ли един юнак на име Базил Де Карвальо?

Този дето Левски го купиха и след това се отказаха от сделката ли ? Ако е за него си спомням , че имаше договор с Левски , който в последствие го освободи ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 22:59

фифи перото написа:Меките китки на панчарево ,млъкнете най-накрая,защото татарли ви е квартала.нали сте..септемврийци... :lol:

Фифе,имаш накакво страно самочувствие и чувство за хумор(така да го наречем),което сигурно от 1-4 клас може и на някой да му е смешно,но тук човек се чуди дали си в тези класове или просто развитието ти е на това ниво.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 яну 2012 23:00

Въъъъйййй(нали сме от Бургас) голяма дандания тука!!!!Да ви е честита новата маймунка!!!Халал да ви е!!Догодина и вас ви чака същото(ако не му спрат правата),ако сте в А група!Говоря с ако,защото още нищо не е ясно!Всъщност почти всичко е ясно..Дали ЦСКА са виновни или не няма никакво значение за БФС от доста време насам!Ако има някакви наказания те най-вероятно ще са насочени към футболиста(ако е виновен),просто защото никой няма да посмее да накаже ЦСКА.Пламен Киряков не е най-добрият във футболните решения,но смятат,че като правист е добър и съм почти сигурен,че е прав(подчертавам почти).Друг е въпросът,че може да има някаква вратичка,която е пропуснал!Нещо друго прави впечатление-защо Онова е върнало 3 заплати,като е знаело,че има право да разтрогне договора?Не знам вие на кого и на какво вярвате,но аз съм склонен да вярвам на Херо-„За мен това е началото на един огромен скандал. Имаме право да се борим за своите интереси, не можем така да бъдем игнорирани. Това е пладнешки обир и това се дължи на „ЦСКА” и мадам Ба. Не съм изненадан от действията на „ЦСКА”, те ме излъгаха, но нека те кажат за какво става въпрос, иначе аз ще разкрия. Къде беше мадам Ба, когато Анисе подписа с нас. Самата тя не знае какво пише в договора на Анисе. Тя каза, че футболистът има семейни проблеми и напуска. Аз от два месеца имах информация как ръководството на „ЦСКА” се хвали, че ще го открадне. Въпреки това, ние се свързахме по телефона с родителите на Анисе, за да получим яснота за характера на проблемите му. Оказа, че няма нищо такова. Всичко стана заради алчността на мадам Ба и нечестните действия на „ЦСКА”. Представете си, че купуваме един футболист за 10 млн. След 4 месеца той връща 3 заплати и става свободен агент. Това го няма и в Афганистан. Ако Анисе заиграе в „ЦСКА”, ще означава, че този футболен съюз е прогнил целия от корупция, завърши старши треньорът на „акулите”. Та,ако Херо лъже(в което се съмнявам) цялата му работа до момента отива по дяволите,ако не лъже Онова трябва да си иде в Африка заедно с Онази!Завинаги!! А за ЦСКА.....Не знам... Наказания няма да има,но поне на всички ще им стане ясно как се работи там.Пичове,фенове на ЦСКА когато Левски искаха да хванат наши играчи бяхме прави-сега сме криви!!!Когато някой ядоса Херо с действията си го отнася на терена.Левски го ядосаха малко и си тръгнаха само с 2.Вие обаче го ядосахте с много.Чакаме ви в Бургас.Ние можем без Онова.Явно вие не можете без мръсни игрички!!Вече не харесвам този отбор!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 яну 2012 23:00

Приятелю , умишлено ли се правите на глупави ... Няма как Анисе да бъде представен като играч на ЦСКА , ако преди това СТК към БФС не му даде състезателни права . С други думи - Анисе може да е всичко друго в ЦСКА , но не футболист ... поне докато от БФС не кажат че това е възможно.[/quote]
Помниш ли един юнак на име Базил Де Карвальо?[/quote]

О ти помниш ли,че тоз юнак до никъде не стигна?И с тази Ба ли е :lol:

Защо все в устата ви е Левски?
Вкусно,а? :lol:[/quote]
Тази Ба Ви доведе без пари идола Ви Дембеле и Батков за благодарност я прецака при трансфера с Фрайбург.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 яну 2012 23:01

Искам си Акаунта написа:Този дето Левски го купиха и след това се отказаха от сделката ли ? Ако е за него си спомням , че имаше договор с Левски , който в последствие го освободи ;)

[offtopic]Същият..Даже го снимаха и със синия екип. :mrgreen:[/offtopic]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 яну 2012 23:02

Old_death написа:
23 януари 2012 | 16:38 | Агенция "Фокус"
Футбол: Според юристите на ЦСКА Черноморец подлежи на наказание по казуса "Анисе"

София. Юристите на ЦСКА изрично уточниха, че версията на Черноморец за неплатени заплати не е причината за раздялата на Абел Анисе, а договор, който е в нарушение на наредбите на ФИФА, съобщи БТВ.
В четвъртък миналата седмица Анисе разтрогна договора си по Кодекса на труда по вина на работодателя, а в петък подписа с ЦСКА за 2 години и половина.
Клубът е готов с пълната документация по случая, която ще депозира в БФС. Казусът може да доведе до изключително сериозни спортно-технически и административни наказания за Черноморец. От ЦСКА поясниха, че дължат пари за трансфера на Мишел Платини, като падежът за плащането е през декември.

http://focus-sport.net/index.php?action=news&id=1148764406614

Може би тук е обяснението на всичко.Според юристите на ЦСКА договора между Анисе и Черноморец е "в нарушение на наредбите на ФИФА",което го прави невалиден.Нека изчакаме развитието и тогава да коментираме!

Но не са юристите на ЦСКА хората, които имат право да го прекратят. При това положение в момента Анеси е с 2 договора.
А и защо са предлагали 100000 Е, щом са сигурни, че договорът не е по правилата на ФИФА.
Последна промяна от k.dimitrov на 23 яну 2012 23:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 23 яну 2012 23:04

гражданин от село написа:
фифи перото написа:Меките китки на панчарево ,млъкнете най-накрая,защото татарли ви е квартала.нали сте..септемврийци... :lol:

Фифе,имаш накакво страно самочувствие и чувство за хумор(така да го наречем),което сигурно от 1-4 клас може и на някой да му е смешно,но тук човек се чуди дали си в тези класове или просто развитието ти е на това ниво.

Е как бе, те целия квартал са с 4 клас и балхи-нямат. фифи само един път е имал, два пъти варицела и оттам мУ просветва, че е левскар, от температурата.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2012 23:04

Искам си Акаунта написа:
vaskonti написа:
Искам си Акаунта написа: Приятелю , умишлено ли се правите на глупави ... Няма как Анисе да бъде представен като играч на ЦСКА , ако преди това СТК към БФС не му даде състезателни права . С други думи - Анисе може да е всичко друго в ЦСКА , но не футболист ... поне докато от БФС не кажат че това е възможно.

Помниш ли един юнак на име Базил Де Карвальо?

Този дето Левски го купиха и след това се отказаха от сделката ли ? Ако е за него си спомням , че имаше договор с Левски , който в последствие го освободи ;)

БФС беше ли му дал състезателни права когато беше представен на пресконференция?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 яну 2012 23:06

Ако приемем тезата на ЦСКА и договорът на Анеси с Черноморец е невалиден, то тогава какво ще последва като наказание за Черноморец, които са използвали играч с невалиден договор в мачовете си ? Мен ми звучи доста абсурдна тази теза. И защо наистина връща 3 заплати ?
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 23 яну 2012 23:07, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Черноморец”