История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

izumrud
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот izumrud » 15 фев 2012 22:03

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Някой сеща ли се за футболист с име Александър Пехливанов играл през 80-те в Черноморец,преминал в Нефтохимик и имигрирал в Португалия в края на 80-те ?

в мъжете на Черноморец такъв играч няма. 100 % гаранция. Имам картотеките от тогава- Ако е бил в старшата, може :)
щото и един братовчед на майка ми се бара играч на Черноморец, но всъщност е бил само резерва в младшата :) (след като го проверих)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 фев 2012 22:13

izumrud написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Някой сеща ли се за футболист с име Александър Пехливанов играл през 80-те в Черноморец,преминал в Нефтохимик и имигрирал в Португалия в края на 80-те ?

в мъжете на Черноморец такъв играч няма. 100 % гаранция. Имам картотеките от тогава- Ако е бил в старшата, може :)
щото и един братовчед на майка ми се бара играч на Черноморец, но всъщност е бил само резерва в младшата :) (след като го проверих)

Ще дойдеш ли днес?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 фев 2012 22:25

архивите са живи :
Безпомощни канарчета в устата на акулите! Това показа първото полувреме на мача в Бургас между Черноморец и Ботев. След домакински натиск в 14-тата минута защитникът Николай Николов шибна първия гол във вратата на гостите, а в края на полувремето - в 42-та - Георги Божилов сложи точката - 2:0. Какво прави още Тенчо Тенев на скамейката на Ботев! Как какво прави? Чака третия гол на акулите, който влиза мазно в 86-тата минута. Марсио Нуньо е голмайсторът. Срам край морето! Голът на Георги Христов в 91-та не може да го изтрие. Едно канарче пролет не прави. Пък и то е вече отлетяло!
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 22 фев 2012 17:09

http://neftochimic.eu/e107_files/public ... 1_111_.jpg Оригиналната емблема на Нефтохимик от 60-те години.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 23 фев 2012 23:05

тъй като никой не поставя тука темата за третия отбор в професионалния футбол от Бургаско през годините, искам да ви попитам - -какво мислите и има ли фенове, играли в този отбор или пък просто симпатизанти?
става въпрос за отбора на Несебър

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 фев 2012 01:16

izumrud написа:тъй като никой не поставя тука темата за третия отбор в професионалния футбол от Бургаско през годините, искам да ви попитам - -какво мислите и има ли фенове, играли в този отбор или пък просто симпатизанти?

Баща ми разправяше,че много здрави дербита ставали.Даже веднъж щели да ядат шамари,защото попаднали в агитката на Несебър,а приятелят му започнал да им се репчи,да си мълчат и да не викат за Несебър,защото мачът бил в Бургас и трябвало да се подкрепя само отбора на Черноморец.За играли в този отбор,срещаше се един такъв бивш играч на Несебър от тези години на контролите на Черноморец,но трябва да поразпиташ Ники,Владо,Тошко и останалите присъствали на контролите на отбора в Поморие ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 фев 2012 08:39

izumrud написа:тъй като никой не поставя тука темата за третия отбор в професионалния футбол от Бургаско през годините, искам да ви попитам - -какво мислите и има ли фенове, играли в този отбор или пък просто симпатизанти?

Аз за историята абсолютно нищо не знам!! Преди време обаче освен Черноморец и Нефтохимик,следях и изявите на Несебър(да не говорим,че през годините сме били и в една група)!!!Дори се надявах да влязат в А група преди няколко години за да може да има мачове по-наблизо,но уви не успяха!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 24 фев 2012 09:46

subzero написа:

Аз за историята абсолютно нищо не знам!! Преди време обаче освен Черноморец и Нефтохимик,следях и изявите на Несебър(да не говорим,че през годините сме били и в една група)!!!Дори се надявах да влязат в А група преди няколко години за да може да има мачове по-наблизо,но уви не успяха!!

Успяха, успяха. Преди 5-6 години и те бяха "майстори", макар и само за година ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 24 фев 2012 17:04

subzero написа:

Не само че успяха, ами и победиха Нафтекс на Лазур с 2:1.Ама тогава Черноморец май беше във В група,или в Б-не съм сигурен
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 фев 2012 18:27

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
subzero написа:

Не само че успяха, ами и победиха Нафтекс на Лазур с 2:1.Ама тогава Черноморец май беше във В група,или в Б-не съм сигурен

Друго имах предвид!Преди 2-3 години някъде!!Беше на един мач с ЦСКА,бихме ги с 2:0(Гонзалес и Фернандес-май в обратен ред) и си говорихме,че Несебър като влязат в А група ще ходим на мачове и там!!Ама не влязоха,а имаха шанс!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”