Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2011 22:27

Muscarin написа:
Чудни сте! И кво за осветлението? А Дани Кикирицата освен с несполучливите му опити да изрови центъра и да се прави на знаменосец тип Иводжима, с друго никой няма да го помни на :Колежа"! А, да забравих, с шутовете, които изяде в последствие.....

Иначе благодарим за 20-ната лева с които спомогнахте за позакърпването на бюджета ни.Все пак селекция трябва да правим.Интересно ми е обаче, какво мисли Великата Невестулка за височайшето ви посещение,Убеден съм, че е "приятно" изненадан, освен ако случайно и той не е бил там хахахахаха

:lol: След един подарен мач ставате неузнаваеми.Виж сега,младежо...нито знаеш от колко години сме приятели с някои хора от Бургас,нито знаеш какво ни свързва,нито знаеш,как някои хора от Бургас,са ми помагали,когато изпаднах в сложна ситуация с жена ми и дъщеря ми... и въобще изобщо ти като какъв се явяваш тука ?! Чул,недочул и по селски се изказваш без да знаеш за кво става дума.Заври си бюджета и тъпата ви селекция там,където слънце не огрява - не ми пука за вас.А ако някои от вашите юнаци си бяха вдигнали телефоните,нямаше да се налага аз да посрещам хора и да ги водя на вашия стадион,разбра ли ?! Късмет изкарахте днеска с жребия.

ПС.От Кънчова ливада много голяма част от спомените ми са супер приятни.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 дек 2011 22:43

ntodorov написа:Нашите приятели от Ботев вече си имат друга занимавка - Лудогорец от град Разград...

Те си имат, а ние не :(
Никой не ни е виновен ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 дек 2011 23:00

Модератор ЛокоПД написа:Като спомена думата "приятели",не забравяйте,че имате приятели в Пловдив /истински/ ;) :idea: Беше ми приятно ,да се запозная с вас,пичове.Пак ще се видим.

На мен също ми беше приятно да се запозная с нови, готини хора! Същото споделят и останалите от нашата група!
Всичко хубаво и поздрави на Дио :)

Muscarin,
През последните няколко дни се засичахме из нашия, а и из вашия форум. Мнението ми е, че си позитивен човек. Може пък някой ден и с теб да се запознаем. Що да не пием по бира и с теб, както пихме с момчетата от Локо :) Спорт е мамка му. Трябва да сближава, не обратното.

п.п. Няма проблем да си се джафкате и в нашия форум. Не ни пречите :mrgreen:
Последна промяна от petkan на 06 дек 2011 13:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 дек 2011 23:56

Модератор Локо Пд и на мен ми беше адски приятно да се запозная с теб :) Въпреки, че не победихме ми беше добре в компанията ти. Мускарин, мисля си, че си много готин пич и ако имаш път към Бургас или ние към Пловдив ще ни е много забавно да пийнем и по една бира с теб :) Преживях го мача, разбира се остана разочарованието, но пък и положителните емоциии бяха в повече! Поклон и пред Капитана, който за пореден път показва, че е най-футболният човек от нас във форума, чудно ми е само кой се крие зад този ник :) Поздрави на всички! Дано се видим пак на по бира или нещо по-хард, да си говорим за футбол, жени, спорт и всичко и да ни е хубаво!
PS. И днес пих това вълшебство Столично тъмно.... Ух!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 дек 2011 09:26

Късно видях разразилата се полемика.
Благодаря на нашите приятели от Локо, че ни посрещнаха и отделиха време да организират безпроблемното ни и бързо предвижване към и от стадиона.
Тук е момента да споделя и нещо друго. Не усетих омразата на Локомотивци към съгражданите им от Ботев. Всичко коментирано беше обективно и в рамките на спортсменството, а ако е имало нещо негативно в тяхното отношение към ботевистите - то е било тънко поднесено и с чувство за хумор... Момчета от Локомотив, бяхте много приятна компания и съм сигурен, че ще се срещаме. Беше ми много приятно с вас, а ако можехме да предвиждаме нещата трябваше и "загубеното" време на Колежа да изкараме в онова заведение с много Столично пиво. Стискам ви палци и съм убеден, че ще победите Левски...Сега поне тръпката ми ще живее в турнира. И нещо друго ще си поискам: Полуфинал: Ботев - Локо (Пд). :)
Що се касае за осветлението на Колежа: Не знам, защо беше нападнат Модератор Локо...Аз изкоментирах на стадиона, че лампите там са, като на всяко изкуствено затревено игрище в Бургас, а такива игрища вече станаха поне по две на комплекс в града ни. И някой да ми беше казал, че са от тенис кортове...аз си знаех. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 дек 2011 09:32

Модератор ЛокоПД написа:ти като какъв се явяваш тука

[offtopic]Виждам, че понасяш загубата по-тежко и от пичовете от Черноморец :lol: Защо ли не се учудвам, тва е всичко друго, но не и "селско", нали :lol:
Човекът се явява като фен на един от двата отбора, които играха :idea:
А ТИ къв го дървиш тука? Да парадираш, че имаш приятели в Бургас ли? Е, ами аз преди години съм имал много колеги бургазлии и с всички съм бил и все още съм в перфектни отношения, ма не е тва темата. Темата е за мача. Или викаш така и така си им "показал" къде се намира стадиона, до който води булевард като слънце и ей така между другото си седнал и мача да изгледаш :lol: Пък и да разкажеш някой и друг мит и легенда за "краденото" осветление :mrgreen:[/offtopic]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 дек 2011 12:23

Модератор ЛокоПД написа:
ntodorov написа:Нашите приятели от Ботев вече си имат друга занимавка - Лудогорец от град Разград...

Като спомена думата "приятели",не забравяйте,че имате приятели в Пловдив /истински/ ;) :idea: Беше ми приятно ,да се запозная с вас,пичове.Пак ще се видим.

Определено ни спечелихте за приятели с това което направихте за нас.
Огромен респект, момчета! Ще се радваме да се видим с вас отново. Не разбрах защо господата от Ботев, които освен че ни надиграха и на терена и на трибуните сега пък им е кофти, че сме се сприятелили с вас? Картаго имаше уговорка да звънне и на пич от домакините, ама онзи никакъв не вдигна тела. А пичовете от Локо ни посрещнаха на входа на града, показаха ни безопасно място за паркиране на скъпото возило с което дойдохме, купиха ни билети, за да не се бутаме и чакаме на касите,дойдоха с нас на вашия стадион и гледаха мача от нашия сектор, но лоша дума за вас не са обелили. Това са големи хора за мен. Харесва ли ви или не, ботевисти, вие не си дигахте телефоните и бяхте супер несериозни.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 дек 2011 12:27

Капитана пак затвърди мнението ми отпреди за него че е супер навътре с футбола, както като теория и практика, така и че е близък до тима. Капитане, ще се радвам да изгледам поне един мач с теб в една компания, белким прихвана и аз малко от твоите умения.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 дек 2011 13:29

калпазанчо написа:Капитана пак затвърди мнението ми отпреди за него че е супер навътре с футбола, както като теория и практика, така и че е близък до тима. Капитане, ще се радвам да изгледам поне един мач с теб в една компания, белким прихвана и аз малко от твоите умения.

Тогава дружно да запитаме Капитана - Капитане, съгласен ли си на една среща с форумните АКУЛИ? :idea:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 дек 2011 13:33

petkan написа:
калпазанчо написа:Капитана пак затвърди мнението ми отпреди за него че е супер навътре с футбола, както като теория и практика, така и че е близък до тима. Капитане, ще се радвам да изгледам поне един мач с теб в една компания, белким прихвана и аз малко от твоите умения.

Тогава дружно да запитаме Капитана - Капитане, съгласен ли си на една среща с форумните АКУЛИ? :idea:

Капитане? Не се крий, че ще те изловим, добри сме! :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”