petkan написа:Добре завърнал сеОбективен поглед върху играта
[offtopic]Искаш ли си аватара?[/offtopic]
За съжаление жена ми се старае да ми уплътнява свободното време

[offtopic]Аватара още като го свалих съм го предоставил за безвъзмездно ползване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:Добре завърнал сеОбективен поглед върху играта
[offtopic]Искаш ли си аватара?[/offtopic]
Искам си Акаунта написа: [offtopic]Аватара още като го свалих съм го предоставил за безвъзмездно ползване[/offtopic]
калпазанчо написа:Познайте кой си легна с усмивка от ухо до ухо събота вечерЖена ми каза, че съм се усмихвал и насън
petkan написа:Искам си Акаунта написа: [offtopic]Аватара още като го свалих съм го предоставил за безвъзмездно ползване[/offtopic]
[offtopic]И все пак, ако ти липсва, мога да го преработя специално за теб! Фланелката я правя бяла и променям надписа отдолу на white pride[/offtopic]
Искам си Акаунта написа:Не претендирам да съм прав за целия мач ... гледах само последните 30 мин . В тях преса от страна на Черноморец не видях . Имаше организирана игра в защита , затваряне на пространствата за играчите на Лудогорец ... но никой не им пречеше да си владеят спокойно топката в половината на Черноморец . Друг е въпроса , че в тези 30 минути които гледах , те нямаха никаква идея как да вкарат гол . Но там вината е основно на треньора им . Не може да имаш претенции да си успешен треньор по футбол и над 20 минути да гледаш как отбора ти засипва Гъргоров с високи центрирания ...който е толкова висок , че топката го прескача дори и когато се движи по тревата . Още миналата година няколко специалисти казаха , че Петев няма план "Б" , когато играта на отбора му не върви .
Схемата на Черноморец не е нещо ново . Същата схема видяхме и във Варна срещу Черно Море . Ако трябва да се да и дам цифрово изражение 5-4-1 ( или по точно 5-2-2-1 ) с трима централни защитници и два халф-бека . Тази схема позволява плътно покритие в собствената половина и треньорите прибягват до нея , когато гонят резултат ( обикновено нулево равенство ) . Схемара е подчертано защитна и предполага поне 6 човека с дефанзивни функции .Но при подходящи изпълнители дава възможност за много опасни контри .
k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа:Не претендирам да съм прав за целия мач ... гледах само последните 30 мин . В тях преса от страна на Черноморец не видях . Имаше организирана игра в защита , затваряне на пространствата за играчите на Лудогорец ... но никой не им пречеше да си владеят спокойно топката в половината на Черноморец . Друг е въпроса , че в тези 30 минути които гледах , те нямаха никаква идея как да вкарат гол . Но там вината е основно на треньора им . Не може да имаш претенции да си успешен треньор по футбол и над 20 минути да гледаш как отбора ти засипва Гъргоров с високи центрирания ...който е толкова висок , че топката го прескача дори и когато се движи по тревата . Още миналата година няколко специалисти казаха , че Петев няма план "Б" , когато играта на отбора му не върви .
Схемата на Черноморец не е нещо ново . Същата схема видяхме и във Варна срещу Черно Море . Ако трябва да се да и дам цифрово изражение 5-4-1 ( или по точно 5-2-2-1 ) с трима централни защитници и два халф-бека . Тази схема позволява плътно покритие в собствената половина и треньорите прибягват до нея , когато гонят резултат ( обикновено нулево равенство ) . Схемара е подчертано защитна и предполага поне 6 човека с дефанзивни функции .Но при подходящи изпълнители дава възможност за много опасни контри .
Аз също твърдях, че подреждането е същото като във Варна, но Стоян Колев не беше съгласен и каза, че Херо ги е подредил по-различно - бековете този път били по-плътно до опорните халфове, а не до тримата централни защитници.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта