Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 09:27

petkan написа:Добре завърнал се :) Обективен поглед върху играта :)
[offtopic]Искаш ли си аватара? :mrgreen:[/offtopic]

За съжаление жена ми се старае да ми уплътнява свободното време :mrgreen: Така , че още няколко дни ще се появявам по-рядко ;)
[offtopic]Аватара още като го свалих съм го предоставил за безвъзмездно ползване :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 окт 2012 09:53

volf, имам едни подозрения за твоята самоличност :roll: случайно прякора ти да е Мич :roll:
Имай предвид, че тук се и шегуваме понякога (напоследък май дори основно това правим). Широко скроени хора сме с които е готино да си в една компания и да гледаш футбол ;) Заповядай когато ти се отдаде възможност, обещавам, че няма да скучаеш 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 окт 2012 09:54

Познайте кой си легна с усмивка от ухо до ухо събота вечер :? Жена ми каза, че съм се усмихвал и насън :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 09:55

Искам си Акаунта написа: [offtopic]Аватара още като го свалих съм го предоставил за безвъзмездно ползване :lol:[/offtopic]

[offtopic]И все пак, ако ти липсва, мога да го преработя специално за теб! Фланелката я правя бяла и променям надписа отдолу на white pride :mrgreen:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 окт 2012 10:02

калпазанчо написа:Познайте кой си легна с усмивка от ухо до ухо събота вечер :? Жена ми каза, че съм се усмихвал и насън :mrgreen:

И аз така Владко. Дори, когато се прибрах от заведението бях по-трезвен от всякога. Уискито, с което завършихме ме ободри. Когато се прибрах у дома бях превъзбуден и писах около час във форума. Чувствах, се, като човек, който е свършил цялата работа на света за години напред. Омайна вечер, омайно утро...И друго. Получих бонус един час, когато си върнах часовника. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 10:45

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: [offtopic]Аватара още като го свалих съм го предоставил за безвъзмездно ползване :lol:[/offtopic]

[offtopic]И все пак, ако ти липсва, мога да го преработя специално за теб! Фланелката я правя бяла и променям надписа отдолу на white pride :mrgreen:[/offtopic]

Тя фланелката е добре ... качулката трябва да е бяла ( и островърха ) :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 окт 2012 11:06

Искам си Акаунта написа:Не претендирам да съм прав за целия мач ... гледах само последните 30 мин . В тях преса от страна на Черноморец не видях . Имаше организирана игра в защита , затваряне на пространствата за играчите на Лудогорец ... но никой не им пречеше да си владеят спокойно топката в половината на Черноморец . Друг е въпроса , че в тези 30 минути които гледах , те нямаха никаква идея как да вкарат гол . Но там вината е основно на треньора им . Не може да имаш претенции да си успешен треньор по футбол и над 20 минути да гледаш как отбора ти засипва Гъргоров с високи центрирания ...който е толкова висок , че топката го прескача дори и когато се движи по тревата . Още миналата година няколко специалисти казаха , че Петев няма план "Б" , когато играта на отбора му не върви .
Схемата на Черноморец не е нещо ново . Същата схема видяхме и във Варна срещу Черно Море . Ако трябва да се да и дам цифрово изражение 5-4-1 ( или по точно 5-2-2-1 ) с трима централни защитници и два халф-бека . Тази схема позволява плътно покритие в собствената половина и треньорите прибягват до нея , когато гонят резултат ( обикновено нулево равенство ) . Схемара е подчертано защитна и предполага поне 6 човека с дефанзивни функции .Но при подходящи изпълнители дава възможност за много опасни контри .

Аз също твърдях, че подреждането е същото като във Варна, но Стоян Колев не беше съгласен и каза, че Херо ги е подредил по-различно - бековете този път били по-плътно до опорните халфове, а не до тримата централни защитници.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2012 11:15

Мдам, малко по-офанзивно, точно 3-6-1 си беше за мен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 11:28

Нейчо я пусна по нанадолнището тая тема, пък тя не ще и не ще да си заминава :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 11:39

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:Не претендирам да съм прав за целия мач ... гледах само последните 30 мин . В тях преса от страна на Черноморец не видях . Имаше организирана игра в защита , затваряне на пространствата за играчите на Лудогорец ... но никой не им пречеше да си владеят спокойно топката в половината на Черноморец . Друг е въпроса , че в тези 30 минути които гледах , те нямаха никаква идея как да вкарат гол . Но там вината е основно на треньора им . Не може да имаш претенции да си успешен треньор по футбол и над 20 минути да гледаш как отбора ти засипва Гъргоров с високи центрирания ...който е толкова висок , че топката го прескача дори и когато се движи по тревата . Още миналата година няколко специалисти казаха , че Петев няма план "Б" , когато играта на отбора му не върви .
Схемата на Черноморец не е нещо ново . Същата схема видяхме и във Варна срещу Черно Море . Ако трябва да се да и дам цифрово изражение 5-4-1 ( или по точно 5-2-2-1 ) с трима централни защитници и два халф-бека . Тази схема позволява плътно покритие в собствената половина и треньорите прибягват до нея , когато гонят резултат ( обикновено нулево равенство ) . Схемара е подчертано защитна и предполага поне 6 човека с дефанзивни функции .Но при подходящи изпълнители дава възможност за много опасни контри .

Аз също твърдях, че подреждането е същото като във Варна, но Стоян Колев не беше съгласен и каза, че Херо ги е подредил по-различно - бековете този път били по-плътно до опорните халфове, а не до тримата централни защитници.

Тази схема по принцип предлага голяма вариативност по време на самата среща . От 5-4-1 , може да преминава в 3-4-2-1 .Тогава халф-бековете играят на една линия с дефанзивните халфове , както твърди Стоян Колев .А и аз имам впечатления само от последните 30 мин , когато отбора играеше прибран в собственото поле .

Върни се в “Черноморец”