Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот subzero » 12 юли 2012 11:42

ivan56 написа:Или Херо се прави на умряла лисица или положението хич не е розово.Дано да е първото.

Аз мисля,че е второто и това ме плаши.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 юли 2012 11:50

subzero написа:
ivan56 написа:Или Херо се прави на умряла лисица или положението хич не е розово.Дано да е първото.

Нищо не мислете още. Рано е. Ще ги гледаме в някоя контрола и ще си настроим часовниците. Не остана. От понеделник са в Бургас футбалерите ни.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 юли 2012 11:56

subzero написа:

Да ти кажа честно и аз това си мисля,ама не исках да го напиша.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 юли 2012 12:13

ntodorov написа:
subzero написа:

Нищо не мислете още. Рано е. Ще ги гледаме в някоя контрола и ще си настроим часовниците. Не остана. От понеделник са в Бургас футбалерите ни.

Прав си,ама ако това наистина са думи на херо положението не изглежда розово.Като се върнат в Бургас ще добием по реална представа за какво става въпрос.През зимната подготовка един познат на баща ми, луд фен на Черноморец който почти не изтърва мачове на акулите независимо къде играят, беше ходил на контролите в поморие и вика: Има един уникален играч с който набързо ще забравим жужу.Така и стана.Пак не се шумеше много около отбора и наистина е било за добро. Дано и сега така да стане
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 юли 2012 12:24

ivan56 написа:
Прав си,ама ако това наистина са думи на херо положението не изглежда розово.Като се върнат в Бургас ще добием по реална представа за какво става въпрос.През зимната подготовка един познат на баща ми, луд фен на Черноморец който почти не изтърва мачове на акулите независимо къде играят, беше ходил на контролите в поморие и вика: Има един уникален играч с който набързо ще забравим жужу.Така и стана.Пак не се шумеше много около отбора и наистина е било за добро. Дано и сега така да стане

Ричката? Само той беше там редовно с мен...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юли 2012 12:56

Интервюто с Киряков ще излезе след малко - има инфо за Платини, Анисе, Старокин...Мога и отсега да ви го преразкажа, но няма смисъл, ще ви е безинтересно да четете после ;)
п.п. За Старокин всичко е платено от Левски...само малко да издам от "кухнята"
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 юли 2012 14:08

Черноморец ще продава още, Херо: Много сме зле
Изображение
Раздялата на Черноморец със звездата Аатиф Шаешу няма да е последният изходящ трансфер от Бургас. "Акулите" готвят продажба на още един свой голмайстор.

Бразилецът Лоривал Асис, който направи изключително силен дебютен сезон на стадион "Лазур", ще си стегне багажа. Това призна наставникът Димитър Димитров-Херо.

"Той вече не е мотивиран да играе при нас. Вероятно ще го продадем. Видя, че други водещи играчи бяха продадени и ще взимат много пари и затова иска да си тръгне", заяви Херо.

Така на него му предстои поредната раздяла с основен играч, която обаче ще напълни касата на клуба. На Херо това няма как да му се нрави особено.

"Много ще ни е трудно с този потенциал да направим нещо. Не съм доволен въобще от каращите проби, но ще останат още няколко дни. Никой не ми е хванал окото.

Без шанс и късмет няма как да привлечем още някой като Шаешу. Няма какво да се самозалъгваме, напуснаха ни основните играчи и сега ще ни е трудно", сподели Херо.

Нещо съвсем взех да се отчайвам :( Като се добави и резултата от последната контрола..... дано се случи някакво чудо, че май новият ни съсобственик не го е много еня за Акулите :(

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 12 юли 2012 14:11

ето за тва си говорим
忍者

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 юли 2012 14:13

калпазанчо написа:Интервюто с Киряков ще излезе след малко - има инфо за Платини, Анисе, Старокин...Мога и отсега да ви го преразкажа, но няма смисъл, ще ви е безинтересно да четете после ;)

Кога е туй "след малко" бе Владо? Ай, че ми изтекоха очите да се оглеждам :o

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юли 2012 14:31

petkan написа:
калпазанчо написа:Интервюто с Киряков ще излезе след малко - има инфо за Платини, Анисе, Старокин...Мога и отсега да ви го преразкажа, но няма смисъл, ще ви е безинтересно да четете после ;)

Кога е туй "след малко" бе Владо? Ай, че ми изтекоха очите да се оглеждам :o

http://sport.burgas24.bg/366030.html
Е, не е във вид на интервю, ама..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”