Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот petkan » 05 дек 2011 15:24

Такааааа, значи срещата ще я направим :)
Има за много неща да си приказваме.
Предлагам това да стане като се пораздвижат малко нещата около трансферите през зимната пауза. Да видим въобще ще ни бъде ли.... :( ....че аз нещо май взех да ставам песимист. Да не стане като предната година - първия полусезон ИХУУУ, после тихо :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 05 дек 2011 15:29

Така значи за първия мач с Калиакра ще имаме стабилна фенска маса :P
Само сме живи и здрави . Сека кола със знаменца и изкачаме кат "италянски" тифози :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 дек 2011 15:37

Bartolomej написа:Така значи за първия мач с Калиакра ще имаме стабилна фенска маса :P
Само сме живи и здрави . Сека кола със знаменца и изкачаме кат "италянски" тифози :P

Като в добрите стари времена :) :) :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 05 дек 2011 16:04

petkan написа:
Bartolomej написа:Така значи за първия мач с Калиакра ще имаме стабилна фенска маса :P

Като в добрите стари времена :) :) :)

Нейчо, колата така и не я платих, така че ще те почерпя на някоя чужда сватба. Картаго, на мен прозореца ми се отвори само веднъж с намесата на калпазанския ми лакът. Кдимитров, и ние ще се радваме да се запознаем със сина ти, вярвай ми адски ни е приятно че споделя една футболна любов с другите съфорумци и ни се иска да ставаме все повече и повече. А и ще е по-забавно. Вартоломей, аз съм си откраднал вече едно на евросъюза и смятам да го преработя. За срещата ме бройте и мен в кюпа. И аз само ще слушам като стане въпрос за истрорията!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 05 дек 2011 18:18

Колев - 8
Не носи вина за головете, а и спаси отбора от по-неприятен резултат. Направи дори повече - при подобен резултат по принцип не се дава на вратар да бие дузпа в редовното време, още повече, когато имаш други добри изпълнители. Нагърби се с отговорността, за да не се рискува с доста по-напрегнатите полеви играчи.

Дянков - 5
Опита се да играе, имаше желание, имаше борба, но беше част от една абсурдно подредена защита. Не мога да го оправдая със слабата тактика в този мач, тъй като нямаше нито един точен пас напред, което е едно от най-забележителните му качества.

Хайри - 5
Втората брънка от абсурдната двойка защитници, които бяха наредени пред вратаря почти през целия мач. На няколко пъти попадаше в изключително глупави засади СЛЕД СТАТИЧНИ ПОЛОЖЕНИЯ. Давам им равна оценка с Траян, тъй като червеният му картон им е поделен. Дянков тръгна да се връща прекалено късно и остави Енис последен в защитата. Фалът беше неизбежен.

Пехливанов - 2
Това момче нямаше място на терена в този мач и като позиция на терена и като игра. Пасовете не му се получаваха, губеше единоборства и най-лошото ПЕСТЕШЕ УСИЛИЯ на моменти. Това е абсурдно за играч, който е рожба на отбора, за който играе. Трябва много да се замисли за играта си в този мач.

Кишишев - 3
Трябваше да започне в този мач. Беше вкаран, за да балансира смяната на Цонков и да възвърне малко от дефанзивната (не)мощ, след червения картон. Свърши някаква работа в средата на терена, но след втория червен картон вече не издържаше на темпото, изкара си картон и се скри. Финалът на мача не беше достоен за футболист с неговия опит.

Фо-Поре - 4
Най-слабият му мач. Стана донякъде жертва и на доста странното подреждане и на практика на липсващата халфова линия. Силното крило на Ботев беше в неговата зона, но и не получаваше никаква помощ от Балджийски и Асис. За сметка на това централната двойка защитници трябваше да се грижи да му покриват фланга, което доведе до множество ситуации с превъзходство на противника при центрирания.

Филипов - 4
Слабата халфова линия не му повлия толкова, тъй като се падна от по-слабото крило на Ботев и имаше възможност да се включва напред, където беше разочароващ. Все пак имаше някакво желание, но не трябва да се пропуска, че на няколко пъти спести усилия.

Цонков - 4
В момента се намира в ужасна форма. Плах и неуверен. Все пак това беше един от малкото играчи, който беше на мястото си в този мач.

Дяков - 3
Пълна скръб. Слаба форма, никакви усилия в защита до момента на изгонването на Хайри, когато беше принуден да се върне. Напред беше зле.

Балджийски - 3
Такъв тип играч нямаше място на терена, особено на фланга. Дава му се шанс да се наложи като флангови играч, тъй като рядко ще се ползва играч на поста му в мачовете в А група, но той не желае да се възползва. Кръгла нула като крило за пореден мач. Малко по-приемливо в центъра, който в този мач го нямаше.

Асис - 5
Имаше няколко добри пробива, но изостави напълно Фо-Поре, при все че се знаят силните страни на Ботев. За него всичко се изчерпва до тук. Имаше желание, но той не е боец, а техничар.

Христов - 2
Несъмнено има талант и данни, но беше безобразно слаб и един от многото футболисти, които пестяха усилия. Едно подобно "скриване" коства 1:0. Знам колко се харесва на треньорите и как се надяват да се разиграе, а той просто реши да не играе в този мач. Пълно разочарование.

Андонов - 6
Трябваше да играе от първата минута. Това беше неговия мач - здраво бягане, блъскане, гонене ... Влезе и внесе острота в атаката на Черноморец, спечели и дузпа. За съжаление 8 минути след влизането му отборът заигра с човек по-малко и халфовата линия съвсем изчезна.

Анеси - 3
Малко хубави пробиви, учудващо слаб контрол, безобразни пасове. Губеше повечето физически двубои и се изнерви. Вторият му картон и изгонването бяха доста пресилени, но сам си е виновен, че се стигна до там.

Самият факт, че разликата в оценките е толкова голяма за мен означава, че в този мач основната причина за слабия резултат е подборът на играчи и тактика. Подобен футбол се играеше при Велков, но той имаше на разположение един истински играч на крилото (макар и в слаба форма) - Савио, който играеше по целия фланг и вършеше доста черна работа. В момента с подобни качества е Жужу, който беше пратен в отпуска.
Знам, че ще има сърдити, но според мен не толкова играчите подцениха Ботев, а самият им треньор. На този тежък терен не може да започнеш само с един истински полузащитник и да очакваш, че ще вземеш владението. За мен не могат да се винят защитниците в този мач, защото в халфовата линия нямаше никой и извеждащите подавания се сипеха.
За да не бъда обвинен, че пиша при свършен факт, ще се цитирам от по-рано в тази тема от наблюденията ми на Ботев - Поморие. Жалкото е, че и други гледаха този мач. Дано само да е недоглеждане, а не лични конфликти.

Капитана написа:Беше ми интересно защо е станала толкова голяма тази тема и очаквах интересен дебат относно футболните качества на двата отбора. За съжаление има доста празни мнения (според мен).
Ще коментирам само един факт. Тук се изтъква като предимство за Ботев лошия терен на "Колежа". Едно от силните качества на Ботев е бързата контраатака. При лоши атмосферни условия едва ли ще е толкова лесно да ползват това си "оръжие". Очаквам Тошко Неделев да направи добър мач пред Митко. Другото ще го видим през зимата. На "Колежа" изключително полезен ще бъде (най-накрая) Андонов. В този мач може да се даде почивка на Анеси и да се играе с Христов и преса в третата четвърт. Ключов за Черноморец ще бъде Паланков.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 дек 2011 19:43

Kапитане, няма какво да добавя. Споделям всичко. Аз също недоумявах и споделих пред приятелите на стадиона, че точно Паланков и Кишишев трябваше да започнат мача. Пехливанов нямаше работа в този мач. Дори фен на Локо Пд ми подхвърли нещо интересно: "Защо Дани Кики не е в състава - щеше да изоре терена"... Да, ама не. Явно не ни трябваха хора за оран. :?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 дек 2011 19:54

Нашите приятели от Ботев вече си имат друга занимавка - Лудогорец от град Разград...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2011 21:50

ntodorov написа:Нашите приятели от Ботев вече си имат друга занимавка - Лудогорец от град Разград...

Като спомена думата "приятели",не забравяйте,че имате приятели в Пловдив /истински/ ;) :idea: Беше ми приятно ,да се запозная с вас,пичове.Пак ще се видим.
Последна промяна от Модератор ЛокоПД на 05 дек 2011 21:50, променено общо 1 път.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 05 дек 2011 21:50

Капитана написа:Андонов - 6
Трябваше да играе от първата минута. Това беше неговия мач - здраво бягане, блъскане, гонене ... Влезе и внесе острота в атаката на Черноморец, спечели и дузпа.

ще се сетите, а преди мача искахте да ни го подарявате и "слагате на бесилката" - кой не иска да се докаже срещу родния си клуб 8-)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 дек 2011 22:00

venomcho написа:
Капитана написа:Андонов - 6
Трябваше да играе от първата минута. Това беше неговия мач - здраво бягане, блъскане, гонене ... Влезе и внесе острота в атаката на Черноморец, спечели и дузпа.

ще се сетите, а преди мача искахте да ни го подарявате и "слагате на бесилката" - кой не иска да се докаже срещу родния си клуб 8-)

И сега пак ви го подаряваме. :)

Върни се в “Черноморец”