Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот subzero » 29 апр 2012 18:37

На "дербито" днес имаше транспарант "Сектор Г-това си ти",в тоя ред на мисли,като сме тръгнали да взимаме идеи,що не го напрайм Черноморец-това си?
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 апр 2012 18:41

subzero написа:На "дербито" днес имаше транспарант "Сектор Г-това си ти",в тоя ред на мисли,като сме тръгнали да взимаме идеи,що не го напрайм Черноморец-това си?

Май транспарантите станаха в повече, си мисля аз. А и се иска пари за това ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 апр 2012 18:43

Bourgas написа:
subzero написа:На "дербито" днес имаше транспарант "Сектор Г-това си ти",в тоя ред на мисли,като сме тръгнали да взимаме идеи,що не го напрайм Черноморец-това си?

Що транспарант,бе Тоше?? То тва може да се напише навсякъде..Дет се вика и със спрей на трансформатор. ;) Владо,беше нахвърлял някви идеи и аз продължих,не съм казал,че трябва да е транспарант.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 апр 2012 08:27

Bourgas написа:

...и закачане, и съхранение. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 апр 2012 11:40

subzero написа:
Bourgas написа:

Що транспарант,бе Тоше?? То тва може да се напише навсякъде..Дет се вика и със спрей на трансформатор. ;) Владо,беше нахвърлял някви идеи и аз продължих,не съм казал,че трябва да е транспарант.

Данчо, прав си, а най-добре звучи "Черноморец-това сме аз и ти". Но със спрей трябва да не се прекалява. Няма я естетиката, някои хора ги отблъскват безразборните надписи по всички сгради.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 апр 2012 13:13

На дербито вчера бяха извадени множество надписи Синя зона 24...така че идеята ми за този надпис отива по дяволите, иначе ще си мислят че копираме, а не е така...вижте ми коментара в колко часа е и кога. Това със спрейовете е неуместно и неестетично както каза Ники - дори дразни повечето хора. Аз по скоро имам идея за графити. Далеч по-естетично и новаторско. Задържа далеч повече погледа а и събира повече одобрение заради старанието и труда. Не знам поне в Бургас да е правено. Някаква яка картинка с надпис Олд скуул бойс или Черноморец. Не знам обаче дали не е далеч извън финансовите ни възможности към момента. Можем ако решим всички заедно да поставим една касичка на входа на стадиона да съберем някой лев за тази идея. Повече транспаранти за този сезон освен че не ни трябват, нямаме и кинти, а и трябват закачане, сваляне, съхранение. Нека да станем повечко хора и тогаз евентуално. За един сезон хиляда транспаранта също не е готина идея според мен.

А за надписи на евентуални нови фланелки за мача с Литекс се сещам още няколко идеи:
Blessed to be shark
Shark attack
Градът е един, отборът е син!
Любовта е синя
Горди и сини
Сини и смели
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 апр 2012 18:36

В реда на мисли за спрейовете по стените - в повечето случаи се получава зле, кофти краснопис, понякога и със грешен правопис. Да не говорим как в махалата на един магазин са се опитали представители на зеления отбор да напишат <N> само че са го обърнали Н-то наобратно. Вместо да се пишат глупости от сорта Само тоя или Само оня, Ултра това, или Ултра онова, Смърт за тоя или Смърт за оня, далеч по естетически, новаторско и модерно е футболни графити. МОже надъхваща картинка на играч в синня фланелка, или да си направим от някоя агенция изрязан картон със послание, което като го наложим само да драснем отгоре със син спрей. Но определено трябва да е със хубав шрифт и с добро послание.
Едно такова послание видях в Англия, което гласеше: Football is for you and me,
Not for fucking industry

Друга идея е картинка от сорта:
Изображение

http://prikachi.com/images/224/4709224q.jpg

Идеята е да няма нищо деградивно, против тоя или оня а само позитивизъм и надъхващ ефект!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 апр 2012 18:56

Понякога оставам страшно неразбран. Изобщо идеята ми не беше да се цапа със спрей. И аз не го харесвам и одобрявам. Имах предвид,че това е надпис,който може да се сложи навсякъде,на фланелки,стикери,плакати,кибритчета и каквото се сетите. А спрея беше намек за това,че бригадирите са писали със спрей на път за София. Ай да се разбираме или ако не се разбираме да се питаме??

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 апр 2012 19:32

subzero написа:Понякога оставам страшно неразбран. Изобщо идеята ми не беше да се цапа със спрей. И аз не го харесвам и одобрявам. Имах предвид,че това е надпис,който може да се сложи навсякъде,на фланелки,стикери,плакати,кибритчета и каквото се сетите. А спрея беше намек за това,че бригадирите са писали със спрей на път за София. Ай да се разбираме или ако не се разбираме да се питаме??

Абе то и да се обяснява нормално няма да е лошо, така няма да се стига до неразбирателство и допълнителни въпроси, че като гледам всички не са разбрали ( включвам и себе си) пък само ти си излязъл "прав"! :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 апр 2012 19:51

kartago написа:
subzero написа:Понякога оставам страшно неразбран. Изобщо идеята ми не беше да се цапа със спрей. И аз не го харесвам и одобрявам. Имах предвид,че това е надпис,който може да се сложи навсякъде,на фланелки,стикери,плакати,кибритчета и каквото се сетите. А спрея беше намек за това,че бригадирите са писали със спрей на път за София. Ай да се разбираме или ако не се разбираме да се питаме??

Абе то и да се обяснява нормално няма да е лошо, така няма да се стига до неразбирателство и допълнителни въпроси, че като гледам всички не са разбрали ( включвам и себе си) пък само ти си излязъл "прав"! :mrgreen:

ОК,приемаме,че нищо не съм казал. ;) Стана баси филма от няква дреболия. 8-)

Върни се в “Черноморец”