Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Мнениеот subzero » 28 окт 2012 19:18

petkan написа:
ntodorov написа:
dimov написа:Наистина дузпите ги няма,но гола го има.Кажете нещо за засадата-100 процентова.Оказва се че,съдията е повлиял на мача ,но в наша полза.Наистина имаше много груби влизания на играчи от Лудогорец-нарисувани картони.Ние феновете на Черноморец винаги сме били реалисти, но момчета направо прекалихте с този рев.Лудогорец не ме интересуват,аз мразя Левски и ЦСКА.По принцип не пиша,но с тези изказвания заприличахте на онези от София.Спирам!!!

Щот не си бил в Разград. За туЙ така хортуваш. ;)
Ако е имало засада при нашия гол, значи го има и възмездието във футбола.

Тъкмо щях да напиша нещо подобно :twisted:

И аз. ;) Ако има засада пак ще празнувам. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 20:05

volf написа:
ntodorov написа: :roll: Явно сам няма да успея...Моля някой съфорумнец да помага. Искам да разбера колегата volf, но не успявам. :|
Каква образователна система, каква вина ? Говорихме за преса във футбола и...
ПС: Колега , я виж - да не пишеш в паралелен форум с някой друг:| Иначе идея не ми идва.

Твърдиш, че си написал учебника изяснил понятието "ПРЕСА".
Как да го приема сериозно при положение, че аз съм го прилагал преди да се научиш да пишеш.
Иначе си интелигентен и съм уверен, че и сам ще се справиш сам с по-горе написаното от мен.

Volf, струва ми се, че от майтап не разбираш. Тук понякога се и шегуваме ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 20:06

dimov написа:Наистина дузпите ги няма,но гола го има.Кажете нещо за засадата-100 процентова.Оказва се че,съдията е повлиял на мача ,но в наша полза.Наистина имаше много груби влизания на играчи от Лудогорец-нарисувани картони.Ние феновете на Черноморец винаги сме били реалисти, но момчета направо прекалихте с този рев.Лудогорец не ме интересуват,аз мразя Левски и ЦСКА.По принцип не пиша,но с тези изказвания заприличахте на онези от София.Спирам!!!

Няма никаква засада, погледни тук http://ludogorets.com/news.html?full_news=467 , но следи не директния запис, а повторението след това. Много ясно се вижда, че топката е удря с бедрото си №27 от Лудогорец, а не футболист на Черноморец.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 20:10

petkan написа:Volf, струва ми се, че от майтап не разбираш. Тук понякога се и шегуваме ;)

Всъщност и Нейчо се е досетил :)
Аз що си мисля, че новият форумен член е бургазлия :shock:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 20:12

subzero написа:И аз. ;) Ако има засада пак ще празнувам. :mrgreen:

А аз даже ще се и напия от кеф :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 окт 2012 20:29

petkan написа:
volf написа:
ntodorov написа: :roll: Явно сам няма да успея...Моля някой съфорумнец да помага. Искам да разбера колегата volf, но не успявам. :|
Каква образователна система, каква вина ? Говорихме за преса във футбола и...
ПС: Колега , я виж - да не пишеш в паралелен форум с някой друг:| Иначе идея не ми идва.

Твърдиш, че си написал учебника изяснил понятието "ПРЕСА".
Как да го приема сериозно при положение, че аз съм го прилагал преди да се научиш да пишеш.
Иначе си интелигентен и съм уверен, че и сам ще се справиш сам с по-горе написаното от мен.

Volf, струва ми се, че от майтап не разбираш. Тук понякога се и шегуваме ;)

Колеги, форумните ми участия са твърде далеч от основните ми занимания, трудно ми е да бъда обстоятелсрвен - обичам с малко думи да покривам достатъчно обстоятелства.
Вече излязохме от смисъла на темата.
Аз обаче не мога да избягам просто така и за това се налага да Ви призная правотата.
Тук не залагам на хумора за да не нараня крехката фенска душа, но щом е традиционно - ще видите Вие!
Признавам, че провокирах Тодоров за да ме поосветли с какъв човек корекспондирам.
Напускам форума, но не за винаги.
Със здраве!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 21:08

Колеги, форумните ми участия са твърде далеч от основните ми занимания, трудно ми е да бъда обстоятелсрвен - обичам с малко думи да покривам достатъчно обстоятелства.
Вече излязохме от смисъла на темата.
Аз обаче не мога да избягам просто така и за това се налага да Ви призная правотата.
Тук не залагам на хумора за да не нараня крехката фенска душа, но щом е традиционно - ще видите Вие!
Признавам, че провокирах Тодоров за да ме поосветли с какъв човек корекспондирам.
Напускам форума, но не за винаги.
Със здраве!

Пиши, когато можеш. Тук основната ни цел е да разпускаме. Нормално е. Не ни познаваш, но, кой, каквото и да ти напише от нас си го представяй, като човек с усмивка на уста. Ако искаш ми вярвай, но зад всяка моя написана дума в този форум винаги си оставям мегдан за шега. Шега
насочена и към мен самия.
ПС: Всички сме със сериозни професии, но отделяме време за този форум - ей тъй за отмора...А пък, че си Бургазлия те надуших отдавна. :)
Пиши за забавление.Крайното фенство не ни е приоритет.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 21:14

nasko75 написа:Честито момчета! Супер-победа
жалко, че с малък резултат, но все пак точките са при нас
и още нещо. Имаме нов спонсор, за който мисля да пиша утре...сумата, която ще даде, не е малка с оглед на целите ни
изобщо мисля, че малко по малко пак надигаме главата :)

Наско, какво стана, обеща да пишеш. Чакаме с нетърпение, кой е спонсора и колко ще дава?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 08:50

Не претендирам да съм прав за целия мач ... гледах само последните 30 мин . В тях преса от страна на Черноморец не видях . Имаше организирана игра в защита , затваряне на пространствата за играчите на Лудогорец ... но никой не им пречеше да си владеят спокойно топката в половината на Черноморец . Друг е въпроса , че в тези 30 минути които гледах , те нямаха никаква идея как да вкарат гол . Но там вината е основно на треньора им . Не може да имаш претенции да си успешен треньор по футбол и над 20 минути да гледаш как отбора ти засипва Гъргоров с високи центрирания ...който е толкова висок , че топката го прескача дори и когато се движи по тревата . Още миналата година няколко специалисти казаха , че Петев няма план "Б" , когато играта на отбора му не върви .
Схемата на Черноморец не е нещо ново . Същата схема видяхме и във Варна срещу Черно Море . Ако трябва да се да и дам цифрово изражение 5-4-1 ( или по точно 5-2-2-1 ) с трима централни защитници и два халф-бека . Тази схема позволява плътно покритие в собствената половина и треньорите прибягват до нея , когато гонят резултат ( обикновено нулево равенство ) . Схемара е подчертано защитна и предполага поне 6 човека с дефанзивни функции .Но при подходящи изпълнители дава възможност за много опасни контри .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 08:56

Добре завърнал се :) Обективен поглед върху играта :)
[offtopic]Искаш ли си аватара? :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”