Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот subzero » 13 май 2012 19:39

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:Нейчо , нищо не каза за идеята да гледаме мача пак при Петьо ( с много бира ) :mrgreen:

Вие на живо не дойдохте, а пък по ТВ, какво да му обсъждам. Гледах го преди малко. Седя зад всяка своя дума дори добавям и невидимите за ТВ зрителя неща във всяка ситуация и добавям, че не само бяхме ощетени, ами дори тотално изнасилени.
[offtopic]Миро. И грам от това, което усетихме и видяхме не долавям в сухото ТВ излъчване. ...Там показаха ли пръскачките, които поливаха цялата половина на, която нашите момчета по дефолт трябваше да загряват, някой усети ли близо 40 градусовия зной или инстинктивните ръкомаханията с флагчето на страничния и свалянето му на ръцете, когато главния видимо нямаше намерение да зачете засадата в Лудогорски ущърб. Видя ли се, "чистата игра"на разградчани, когато наш играч биваше ударен (играта да спре). Така ни вкараха гола, така оставиха и Асис с изкълчен глезен. Атаката на Асис беше фронтално срещу нас, гледах и повторението - е-ееее може ли сблъсъка на Марселиньо с Уалебо да е дузпа, а това на Миро Иванов с Асис и то в гръб, когато имахме голова атака да не е нарушение ???? И 200 пъти да гледам това повторение видях головата опасност и с тази презумпция смея да твърдя, че не само имаше нарушение, но и жълт картон. Не говоря за симулативните отскоци на лудогорските сърни при всеки допир. Дори на повторенията стават очевадни и далеч по-смешни усилията на видимо инструктираните играчи на Лудогорец да падат на удобни места около и в наказателното ни поле. Марселиньо се изсипа още два пъти, като марсол в наказателното ни поле поднесен от съдийското разположение. Добре, че Пастата, колкото и поръчков да е, имаше чувство за ситост. Миро не знам дали даваха по ТВ теманетата, които част от публиката на Лудогорец правеше към нас, когато със съдийските аванти напълно незаслужено "обърнаха" мача във важен момент. По-голяма част от публиката им ни показваше средни пръсти и демонстрираше тотално неуважение към играчите ни, когато видимо изпитваха болка ( Дянков, Терзиев) Пастата не беше по-малко ядосан от Херо заради развоя на мача, но пък имаше механизмите да материализира яда си в...отсъждането на най-смешната и странна дузпа, която аз на живо виждах. Имам усета да се поставям във всяка ситуация на мястото на потърпевшия. Смея да твърдя, че бих ревал в съблекалнята, ако бях на мястото на всеки един от футболистите в синьо...Миро. Ти знаеш, че ТВ излъчването си остава една сухоежбина за периферно развлечение. Надали някой може да ми вмени нещо различно от това, което усетих и видях на живо. Умишлено снощи не взех отношение към този мач, защото исках да видя някое повторение или друг ъгъл на ситуацията...Сторих това и вече се придържам към мнението си, като кърлеж към стар уличен пес.[/offtopic]

НЕЙЧО-ПРЕЗИДЕНТ!!! За пореден път се убеждавам,че си уникален!! Мерси!! Радвам се,че те познавам.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 май 2012 19:42

subzero написа:Петьо(Петкан) сигурен съм,че момчето,което така яростно нападна няма нищо против нас и отбора. Едва ли е виновен за поведението на Домусчиев и Пастата. Като фен на Лудогорец е нормално да защитава отбора си и да е със зелени очила. И ние понякога сме със сини. ;) А и беше така добър да ми изпрати снимки на агитката от мача. Пък и е готин,в нито едно мнение досега не ни е обидил.

Данчо, в резултат на отрицателните емоции вчера може да съм бил и малко по-краен, за което му се извинявам днес, ако все още чете в нашия форум. Но не мога да се съглася с нито един пасаж от мнението му. Ето го:
Написах нещо в нашия форум, ще го напиша и тук. Много сте ми симпатични, искам да си запазите третото място, но днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията. Да дузпа нямаше, но ви надиграхме и си заслужихме победата. Играта ви не вървеше, не създавахте положения, не владеехте топката. Уважавам и Херо, но не очаквайте той да си признае грешките като треньор в този мач, щом му се е отдала възможност да хвърли абсолютно цялата вина върху съдията.
Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме (както винаги). Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки. И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата.

А кажи ми в кое от всичко написано има нещо вярно! Лично аз виждам само противоречия на един объркан и пристрастен фен:
"....днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията." - казах му да обърне словореда и ще изглежда по-истинско ;)
"Да дузпа нямаше, но ви надиграхме..." - и как, при положение, че резултата до момента е в наша полза?
"Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме" - ако не беше подминат фаула преди гола и измислената дузпа, със "създадени и изтървани" положения ли щяха да ни бият?
"Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки..." - Трябваше, но нямаше! Но не и в другата посока. Там си ни оцвети подобаващо ;)
"И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата" - Ами как да играят? Ти опитвал ли си да избуташ влак?
А за "честният" бизнесмен, който съвсем честно ще си сложи шампионска титла във витрината, вече изразих мнение - желая му всичко най-лошо да го застигне, докато е още на върха!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 19:43

В интерес на истината си бяхме решили да не скандираме нищо против разградчани, но те започнаха първи с репликите и жестовете. А стане ли това, иди спри нашите да викат : Селяни. Турци. Цигани. Зелени боклуци и прочие... А на стадиона се придържам към Нейчо, че каквото усетих, тв предаването не може да ми го вмени, ама и грам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 май 2012 19:45

Искам си Акаунта написа: Аз ще съм с Вас в Монтана ... ако ме искате де ;)

Толкова отдавна не сме ти виждали очите, че вече не знаем какъв късмет ще ни донесеш :twisted:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 13 май 2012 20:07

И ко ся :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 май 2012 20:13

Bourgas написа:Снимката с Рачков, само неговите очи съм оставил да светят :)

Изображение

Това къде се случи?
И, може ли да се прави сравнение на последните две завръщания, като емоция - от София и от Разград?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 20:55

petkan написа:
Bourgas написа:Снимката с Рачков, само неговите очи съм оставил да светят :)

Изображение

Това къде се случи?
И, може ли да се прави сравнение на последните две завръщания, като емоция - от София и от Разград?

...когато ти се обадих, че сме в едно заведение на 5 км. след Шумен на отиване към Разград. На връщане настроението ни беше минорно, но спирахме на чудните скали, снимахме се. Приятно беше.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 20:57

На връщане настроението беше като на е*ани фенове, но без изплолзване на течен вазелин. Иначе ако махнем това, пеехме, викахме, спирахме, снимахме се, интересно беше :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 13 май 2012 21:47

Абе реших и аз да се включа, за да си кажа мнението след вчерашното ...., трудно ми е да намеря думи с които да го опиша така че да не ме баннат или изтрият :evil: За моя най- голяма радост, момчетата - Нейчо, Тошко и Петьо са успели да го направят ;) Заставам зад всяка тяхна дума!!!!!!!!!!!!!!!Благодаря ви момчета 8-) Аз неуспях :twisted: :twisted: :twisted:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 15:30 часа

Мнениеот fen na batmanlevski » 13 май 2012 21:56

fen na batmanlevski написа:3:1

Отново познах
Вън капитализма от България.

Върни се в “Черноморец”