ntodorov написа:Искам си Акаунта написа:Нейчо , нищо не каза за идеята да гледаме мача пак при Петьо ( с много бира )
Вие на живо не дойдохте, а пък по ТВ, какво да му обсъждам. Гледах го преди малко. Седя зад всяка своя дума дори добавям и невидимите за ТВ зрителя неща във всяка ситуация и добавям, че не само бяхме ощетени, ами дори тотално изнасилени.
[offtopic]Миро. И грам от това, което усетихме и видяхме не долавям в сухото ТВ излъчване. ...Там показаха ли пръскачките, които поливаха цялата половина на, която нашите момчета по дефолт трябваше да загряват, някой усети ли близо 40 градусовия зной или инстинктивните ръкомаханията с флагчето на страничния и свалянето му на ръцете, когато главния видимо нямаше намерение да зачете засадата в Лудогорски ущърб. Видя ли се, "чистата игра"на разградчани, когато наш играч биваше ударен (играта да спре). Така ни вкараха гола, така оставиха и Асис с изкълчен глезен. Атаката на Асис беше фронтално срещу нас, гледах и повторението - е-ееее може ли сблъсъка на Марселиньо с Уалебо да е дузпа, а това на Миро Иванов с Асис и то в гръб, когато имахме голова атака да не е нарушение ???? И 200 пъти да гледам това повторение видях головата опасност и с тази презумпция смея да твърдя, че не само имаше нарушение, но и жълт картон. Не говоря за симулативните отскоци на лудогорските сърни при всеки допир. Дори на повторенията стават очевадни и далеч по-смешни усилията на видимо инструктираните играчи на Лудогорец да падат на удобни места около и в наказателното ни поле. Марселиньо се изсипа още два пъти, като марсол в наказателното ни поле поднесен от съдийското разположение. Добре, че Пастата, колкото и поръчков да е, имаше чувство за ситост. Миро не знам дали даваха по ТВ теманетата, които част от публиката на Лудогорец правеше към нас, когато със съдийските аванти напълно незаслужено "обърнаха" мача във важен момент. По-голяма част от публиката им ни показваше средни пръсти и демонстрираше тотално неуважение към играчите ни, когато видимо изпитваха болка ( Дянков, Терзиев) Пастата не беше по-малко ядосан от Херо заради развоя на мача, но пък имаше механизмите да материализира яда си в...отсъждането на най-смешната и странна дузпа, която аз на живо виждах. Имам усета да се поставям във всяка ситуация на мястото на потърпевшия. Смея да твърдя, че бих ревал в съблекалнята, ако бях на мястото на всеки един от футболистите в синьо...Миро. Ти знаеш, че ТВ излъчването си остава една сухоежбина за периферно развлечение. Надали някой може да ми вмени нещо различно от това, което усетих и видях на живо. Умишлено снощи не взех отношение към този мач, защото исках да видя някое повторение или друг ъгъл на ситуацията...Сторих това и вече се придържам към мнението си, като кърлеж към стар уличен пес.[/offtopic]
НЕЙЧО-ПРЕЗИДЕНТ!!! За пореден път се убеждавам,че си уникален!! Мерси!! Радвам се,че те познавам.