Медиите за Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Медиите за Черноморец
Ееехххх,Макрона,еееххх. С него загубихме само една контрола,май. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

burgazliqta написа:ntodorov написа:Видяхме поне новите екипи..., а Пламен Димов и Балтанов изглеждат, като юноши бледи на снимката.![]()
[offtopic]Екипа не ме кефи - хич.![]()
[/offtopic]
И на мен не ми харесва екипа. Отвратителен е, как може да се излагаме с това![]()
![]()
Едва ли екипът е направил резултата 2:1

[center]
[/center]

Просто си представям Херо как е полудял.Имало е май и червен картон за нашите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- burgazliqta
- Контакти:
petkan написа:burgazliqta написа:ntodorov написа:Видяхме поне новите екипи..., а Пламен Димов и Балтанов изглеждат, като юноши бледи на снимката.![]()
[offtopic]Екипа не ме кефи - хич.![]()
[/offtopic]
И на мен не ми харесва екипа. Отвратителен е, как може да се излагаме с това![]()
![]()
Едва ли екипът е направил резултата 2:1Срамота
Имах предвид не излагане относно резултата, а за екипа като цяло. По-зле сме и от на Левски екипа. Срамота

[center]
[/center]

burgazliqta написа:Имах предвид не излагане относно резултата, а за екипа като цяло. По-зле сме и от на Левски екипа. Срамота![]()
На ЦСКА е по-грозен. Бих казал отвратителен. Ко да прайм,за къвто стигат парите-такъв. Можеше да има повечко тъмно синьо(Ееех Макрона

[center]
[/center]

- burgazliqta
- Контакти:
subzero написа:burgazliqta написа:Имах предвид не излагане относно резултата, а за екипа като цяло. По-зле сме и от на Левски екипа. Срамота![]()
На ЦСКА е по-грозен. Бих казал отвратителен. Ко да прайм,за къвто стигат парите-такъв. Можеше да има повечко тъмно синьо(Ееех Макрона),ама важно е да играят добре. Надявам се,че тази загуба е последната с този екип.
Явно тази година е тръгнало всички отбори да са с грозни екипи. Дано едното да е за сметка на другото.(т.е: грозни екипи, ама красив и победоносен футбол)

[center]
[/center]

Резултата от контролата е лош за Раковски,миналата година Добруджа ни би и след това изпадна
Майтапа настрана,но имам усещането,че отбора е доста по-слаб от пролетта не само с оглед отсъствието на Шаешу.Кишишев и на 40 години със сигурност щеше да изглежда еднакво смешно като Пламен Димов и Балтанов,но докато при него оправданието е липса на физически възможности,то при момците нещата опират до некадърност,да не говорим,че Кишишев даваше и повече опции в защита и средата на терена.След освобождаването на Мелконян и Оулембо проблемите отдясно и в защита и в нападение си останаха,а заместниците до сега ги няма или са неадекватни.Имахме попадение с Жужу отдясно,момчето си отиде и там си остана една голяма дупка,след това дойде Шаешу,запълни дупката в средата,но и той си замина и имам усещането,че и там ще си останем с една голяма дупка.Мъка,мъка ще е този сезон и ще скъсат нервите на Херо,тез мушмороци 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- калпазанчо
- Контакти:

[center]Member of Old School Boys [/center]
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров сподели след проверката с Раковски, че Асис едва ли ще остане в отбора.
"Не съм доволен от контролата. Знам, че футболистите са доста уморени след двуразовите тренировки, но в такива моменти си проличава класата на индивидуалностите. Бяхме тежки и бавни. Трудно с този материал, който имаме, бихме успели. Каращите проби ще останат още време в отбора. Сигурно ще ги използвам и в следващия ни спаринг. Честно казано, досега не съм впечатлен. Но просто без шанс и късмет няма да намерим толкова добри колкото Шаешу. Засега нито един не ми е хванал окото. Просто с този потенциал, с който разполагаме в момента, не трябва да се очаква нещо от нас. Трябва да вземем играчи на Ф5 позиции. Няма какво да се самозалъгваме, през миналия сезон водещите ни фигури бяха чужденците. Сега обаче те няма да са в състава ни", каза Херо.
Той добави още, че Асис може би ще си тръгне. "Не е мотивиран да играе при нас. Видя, че другите водещи футболисти на отбора отидоха да играят за сериозни пари. Трудно бихме успели да го задържим. Вероятно ще се разделим с Асис", сподели треньорът на акулите. Димитров отказа да коментира думите на Балъков, че 6 клуба всички само хленчат.
"Ще запазя благоприличие. Мога да кажа много, но сега няма да го правя", завърши Херо.
От зеления сайт.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Или Херо се прави на умряла лисица или положението хич не е розово.Дано да е първото.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...