Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот mistreated » 31 яну 2012 18:22

Avanti_Ragazzi написа:За решението нищо не мога да кажа, кой е крив или прав защото просто не съм нито юрист, нито господ та да знам всичко!!!

Но все си мисля, че някак ЦСКА и Черноморец ще се разберат някак си и този играч ще заиграе при ЦСКА!!! Поне така си мисля на първо четене!!!

Най-вероятно това ще стане, защото и двата отбора нямат избор. ЦСКА трябва да плати, защото тотално остава без играчи, а Черноморец пък така или иначе трябва да го продаде. Ще видим какво ще стане...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 31 яну 2012 18:22

Чудесна новина!Браво на Черноморец и поздрави от Пловдив!Време е червено-синята мъгла да се разсее напълно и българският футбол да върви нагоре.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 31 яну 2012 18:23

Bartolomej написа:И ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКОТО ЛЕВСКАРИ ДА НЕ ГО ОБРЪЩАТ НА ВОЙНА ЦСКА - ЛЕВСКИ , ЗАЩОТО ВЕЧЕ ВОЙНАТА Е ЧЕРНОМОРЕЦ - ЦСКА . ЖАЛКО ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА , НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ДО КРАЙ

Няма война Левски-Цска,има законие и справедливост.Всички искат да има справедливост,не може да се крадат футболисти,не може играчите да се допингират и да не ги наказват!Аз съм от Ботев Враца и напълно подкрепям Черноморец!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 31 яну 2012 18:24

Мале мале що прост народ има тука ... кои са Спортно Техническата Комисия че да решава трудово правни взаимоотношения :shock: , могът да си излязат с 234 решения БФС това ще го реши съдът много скоро и тогава договора ще бъде депозиран където трябва , мислите си че това ЦСКА не го знаят и за това не са го депозирали пф.... успокойте малко топката че много скоро пак ще глътните вода.

СТК е никой разберете го те просто констатират това , което е отсъдил СЪДЪТ а той нищо не е отсъдил ... все едно да ви предстои дело и ХЕИ да се произнесе преди делото да е стартирало :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2012 18:24

Avanti_Ragazzi написа:За решението нищо не мога да кажа, кой е крив или прав защото просто не съм нито юрист, нито господ та да знам всичко!!!

Но все си мисля, че някак ЦСКА и Черноморец ще се разберат някак си и този играч ще заиграе при ЦСКА!!! Поне така си мисля на първо четене!!!

Твърдо НЕ. Снощи Херо, Киряков и Чиликов бяха категорични за "гонене до дупка и до край". Визирам - футболист, мадами разни и ЦСКА ( ръководните им хора)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 31 яну 2012 18:24

Bartolomej написа:Не това не е края . Толкова помия срещу Херо , Киряков , Черноморец и най-вече срещу Бургас. не , аз не приемам това за край . Искаме наказание за всички , които направиха това шоу на наш гръб . Искаме и наказание за ръководните органи от отсрещната страна , които 2 седмици заливаха мединото пространство с тяхната теза . И най- вече искаме едно голямо извинение на всички към най-големия , към ХЕРО .

Много си прав. Това не е решение, а спасяване на ЦСКА. И да е имало картотека вече е няма. Трябва да се обжалва решението на по - високо ниво. В България всичко е възможно. Днес стомничката здрава заради допинга , втори път с Анисе, а дали третия път с казуса Платини ще остане здрава. Срам за футбола в България

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2012 18:26

Angoff написа:Мале мале що прост народ има тука ... кои са Спортно Техническата Комисия че да решава трудово правни взаимоотношения :shock: , могът да си излязат с 234 решения БФС това ще го реши съдът много скоро и тогава договора ще бъде депозиран където трябва , мислите си че това ЦСКА не го знаят и за това не са го депозирали пф.... успокойте малко топката че много скоро пак ще глътните вода.

СТК е никой разберете го те просто констатират това , което е отсъдил СЪДЪТ а той нищо не е отсъдил ... все едно да ви предстои дело и ХЕИ да се произнесе преди делото да е стартирало :lol:

:) :) :) Ти сериозно ли ? :o Спиш в меча хралупа - дълбок зимен сън. Продължавай.
Иначе викаш БДС са никой. Оди ритай топка под егидата на съда тогава. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 31 яну 2012 18:29

Bartolomej написа:Не това не е края . Толкова помия срещу Херо , Киряков , Черноморец и най-вече срещу Бургас. не , аз не приемам това за край . Искаме наказание за всички , които направиха това шоу на наш гръб . Искаме и наказание за ръководните органи от отсрещната страна , които 2 седмици заливаха мединото пространство с тяхната теза . И най- вече искаме едно голямо извинение на всички към най-големия , към ХЕРО .

Най-доброто наказание ще е да ги биете втория кръг в Бургас!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 яну 2012 18:31

Blagoy написа:

Най-доброто наказание ще е да ги биете втория кръг в Бургас!

Херо от снощи : Аз съм човекът, който в момента иска най-много да бие ЦСКА. Пожелавам му го :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 яну 2012 18:31

А вие какво очаквахте?! БФС да признае, че НЕПРАВОМЕРНО е регистрирал договора на Анисе ли?! Гарван гарвану око не вади :!: :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Черноморец”