1.Няма кинти за гориво и джиткам с градския транспорт
2.Следващата контрола пак е на кампуса
3.Зима е!!
4.Някой е забравил да ме запознае с Ел Греко
Хвалба:
Току-що казаха,че Шушу е подписал с Черноморец-ей ги още 600-700 хиляди за другия сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
[/center]NEFTOCHIMIK 1962 написа:Хвалба: Акаунта се появи.Сега ако се появи и историка от Стара Загора ще стане супер интересно
[/center]NEFTOCHIMIK 1962 написа:Хвалба: Акаунта се появи.Сега ако се появи и историка от Стара Загора ще стане супер интересно
ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Хвалба: Акаунта се появи.Сега ако се появи и историка от Стара Загора ще стане супер интересно
Ще те допълня:
Оплакване: Историка не се появява.![]()
[offtopic]Нищо лично към него. Спора е интересен, а аз съм пристрастен към темата и въпреки, че погазвам някои правила оставям диалога да се вихри в автентичен вид.[/offtopic]
[/center]subzero написа:Оплакване:Не знам акаунта къде ходи на фризьор!!
Искам си Акаунта написа:subzero написа:Оплакване:Не знам акаунта къде ходи на фризьор!!
Хвалба - няма и да разбереш скоро![]()
![]()
[/center]ntodorov написа:Конан, уискито не ти ли свърши ?![]()
Впрочем не ми казвай коя ти е фризьорка, че Бургас е мноооого малък град.![]()
[offtopic]За мен мастиката е магическото питие. След употребата му се сещам за стари гаджета, които с оглед давността на "бръмбазикането" ни наистина би трябвало да са вече...стари.[/offtopic]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта