kartago написа:Muscarin написа:Аз пък много обичам рибки! Особено шаранчета!
Трябва човек да е изключително "ЕнтЕлигентен" за да знае такива подробности, че морето е пълно с шарани?! С "пълноводната" Марица ли го бърка?!
rolik, при всичките ми уважения към Пловдив, Ботев (Тракия) толкова бой сте яли тука и не само на терена, че е повече от смешно да говориш така! Да! По-добре малка "семкаджийска" публика, която поне знае за какво става въпрос на терена, от колкото пияни лумпени, които просто са тръгнали за шоуто и въобще не знаят в кой град се намират и с кой отбор играят!!!! Няма лошо, докажете се с отбор от челото на "А" група, нека се получи хубав двубой! А колкото до това дали догодина да ви чакаме в "А" група?! Да ти отворя ли стари теми колко години го чакаме това и само това повтаряте?! Направете го и после говорете! Вие тепърва ще правите стадион, а в Бургас има-няма от 15-ина години вече го има! Хубаво е човек да има самочувствие, но не да се надува излишно! ... И извън темата: Ако още някой продължи в този тон ( мургавелковци, малцинства) да си търси занимание в свободните от форума дни!
Интелигентните хора успяват да четат между редовете! Капиш?
А за стадиона.....дамммм, много е яко да играеш на бижу, което не е твое! Големи сте! Мача вероятно ще го загубим, но кво от тва! За мен е по-важно да чувам, че ни наричат една от четирите най-велики и вярни публики в България, което за ваше съжаление никога няма да усетите! Футболната игра не е само топка и играчи.Иначе успех в първенството.