Херо сменя Гочето в Черноморец ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: ХЕРО СМЕНЯ ГОЧЕТО В ЧЕРНОМОРЕЦ ?

Мнениеот Parmalat » 30 май 2011 18:02

magichko като не си запознат с Черноморец не пиши "гениални" заключения кое как е в отбора

Райко Стоянов написа:Кой е име в България? Вие сте мъртви отдавна! Кой ви гледа? Гларусите!? Семействата на футболистите? - Никой! По време на вашите мачове е тихо като на гробищата, но там поне има някакви емоции! Херо е поредният изключително компрометиран тип, но заедно със Събев стават ударен дует в това отношение! Днес мислят така както не са мислили вчера, утре ще мислят както са считали преди два дни и така... Мъжки к..ви!

Ей такива смешници като почнат да се обясняват кое как било най-много ме напушва на смях.А ти на кий отбор си фен?Или нещо те е яд,че Херо е при нас сега.Избивай си комплексите на други място.ЧЕРНОМОРЕЦ Е ЖИВ и винаги ще бъде.Ти ще умреш,но не и Черноморец,Капиш?

ralimavridov написа:Много лошо за вас,че отбор с такова име,на мачовте си има по 100 души(когато има вход).За условията си прав,че са на ниво Европа.За напрежението също си прав.От Левски се интересуват милиони хора по целия свят,докато от Черноморец са около 1000,пак пръснати по света,защото не се виждат на стадиона.

Ти си шопче,нали?И като са милиони хора,защо имате по 500 фена срещу по-слабите отбори и по 2000-3000 срещу силните?Големите фенове само на европейските мачове пълните стадионите,но иначе търсят сметка на другите що нямали фенове като Литекс.Ми вас какво ви бърка това?Защо все трябва да гледате в чуждата паница?Аз знам защо няма фенове не е причината,че нямаме Черноморец има много фенове,но не искам да я споделя с теб,защото смятам че не е нужно.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 30 май 2011 18:34

Parmalat написа:magichko като не си запознат с Черноморец не пиши "гениални" заключения кое как е в отбора

Райко Стоянов написа:Кой е име в България? Вие сте мъртви отдавна! Кой ви гледа? Гларусите!? Семействата на футболистите? - Никой! По време на вашите мачове е тихо като на гробищата, но там поне има някакви емоции! Херо е поредният изключително компрометиран тип, но заедно със Събев стават ударен дует в това отношение! Днес мислят така както не са мислили вчера, утре ще мислят както са считали преди два дни и така... Мъжки к..ви!

Ей такива смешници като почнат да се обясняват кое как било най-много ме напушва на смях.А ти на кий отбор си фен?Или нещо те е яд,че Херо е при нас сега.Избивай си комплексите на други място.ЧЕРНОМОРЕЦ Е ЖИВ и винаги ще бъде.Ти ще умреш,но не и Черноморец,Капиш?

ralimavridov написа:Много лошо за вас,че отбор с такова име,на мачовте си има по 100 души(когато има вход).За условията си прав,че са на ниво Европа.За напрежението също си прав.От Левски се интересуват милиони хора по целия свят,докато от Черноморец са около 1000,пак пръснати по света,защото не се виждат на стадиона.

Ти си шопче,нали?И като са милиони хора,защо имате по 500 фена срещу по-слабите отбори и по 2000-3000 срещу силните?Големите фенове само на европейските мачове пълните стадионите,но иначе търсят сметка на другите що нямали фенове като Литекс.Ми вас какво ви бърка това?Защо все трябва да гледате в чуждата паница?Аз знам защо няма фенове не е причината,че нямаме Черноморец има много фенове,но не искам да я споделя с теб,защото смятам че не е нужно.[/qu
На кой съм фен ли? На такива които ходят повече хора от вас! Ч-ц бил жив! Така си мислиш ти! Само гларусите са ви фенове! Черноморец може да има много фенове, но не си личи! Едни други във "В" група пряват по-големи мачове и шоу от вас! Рекламни титани! Иначе си и пророк Дънкан МакЛаут!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Херо сменя Гочето в Черноморец ?

Мнениеот Bourgas » 30 май 2011 18:35

Така, тъй като тук са писали почти изцяло небургазлии, пръскащи от злоба и комплекси, да взема аз като кореняк да си дам мнението. Първо - страхотно е това назначение, защото очаквам отбора да играе нападателно и добре! Моите уважения към Гочето, ама не можа да научи футболистите си да искат победа и се изказва ласкаво за 1:1 с Пирин - така искал да ги вижда... Второ - публиката я нямаше точно заради това, че имаше бойкот, бургазлии не обичат да падат, особено у дома. Да не напомням, че и с Нафтата се получи така, за 1 година от препълнен стадион - празни трибуни. И трето - това, че не е отишъл в Левски може само да ме радва - пак ще ги бием където ги хванем като брашнян чувал :) И на последно място - обсъжда се публиката... Черноморец Бургас има рекорд за гостуваща публика, над 7000 на един финал, в един град, срещу един отбор :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 30 май 2011 18:55

Bourgas написа:Така, тъй като тук са писали почти изцяло небургазлии, пръскащи от злоба и комплекси, да взема аз като кореняк да си дам мнението. Първо - страхотно е това назначение, защото очаквам отбора да играе нападателно и добре! Моите уважения към Гочето, ама не можа да научи футболистите си да искат победа и се изказва ласкаво за 1:1 с Пирин - така искал да ги вижда... Второ - публиката я нямаше точно заради това, че имаше бойкот, бургазлии не обичат да падат, особено у дома. Да не напомням, че и с Нафтата се получи така, за 1 година от препълнен стадион - празни трибуни. И трето - това, че не е отишъл в Левски може само да ме радва - пак ще ги бием където ги хванем като брашнян чувал :) И на последно място - обсъжда се публиката... Черноморец Бургас има рекорд за гостуваща публика, над 7000 на един финал, в един град, срещу един отбор :)

Мисля,обаче този рекорд е подобрен от публиката на Ботев на финала за купата срещу Цска през 93-та година в Благоевград,където според сведения на медиите присъстват над 10000 фенове на Ботев :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 май 2011 19:04

Не съм го засичал, но ако е така е нормално за ботевисти и локомотивци :) Както и да е, заяжданки, дребни от рода на - а пък вие биете негрите са смешни и нормални, възрастни и здравомислещи хора не бива да ги правят. Успех на Херо, успех и на бургаския футбол другия сезон, че се изложихме тази година като кифладжии :)

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 30 май 2011 19:04

Честито ,Мите. Много успехи с отбора.Бъди това което си, не се давай на провинциалните отбори. Чета с колко много злоба пишат за теб, пишат защото ги е страх пък и гроздето е кисело. Успех с отбора чийто фланелка сложи за първи път.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 30 май 2011 19:15

Bourgas написа:Така, тъй като тук са писали почти изцяло небургазлии, пръскащи от злоба и комплекси, да взема аз като кореняк да си дам мнението. Първо - страхотно е това назначение, защото очаквам отбора да играе нападателно и добре! Моите уважения към Гочето, ама не можа да научи футболистите си да искат победа и се изказва ласкаво за 1:1 с Пирин - така искал да ги вижда... Второ - публиката я нямаше точно заради това, че имаше бойкот, бургазлии не обичат да падат, особено у дома. Да не напомням, че и с Нафтата се получи така, за 1 година от препълнен стадион - празни трибуни. И трето - това, че не е отишъл в Левски може само да ме радва - пак ще ги бием където ги хванем като брашнян чувал :) И на последно място - обсъжда се публиката... Черноморец Бургас има рекорд за гостуваща публика, над 7000 на един финал, в един град, срещу един отбор :)

И на кой финал Черноморец има 7 000 души?! Я кажи че нещо май не се връзват нещата.То е хубаво да си защитаваме родното,ама 0т едно да правим три-няма нужда!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 30 май 2011 19:16

Bourgas написа:Не съм го засичал, но ако е така е нормално за ботевисти и локомотивци :) Както и да е, заяжданки, дребни от рода на - а пък вие биете негрите са смешни и нормални, възрастни и здравомислещи хора не бива да ги правят. Успех на Херо, успех и на бургаския футбол другия сезон, че се изложихме тази година като кифладжии :)

+1
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 май 2011 19:17

Parmalat написа:nostradamus Черноморец си е име в България не е някакво си отборче,което да наричаш маргинално.А и при нас ще има много по-добри условия за работа от Левски.Най-малкото няма постоянно да е под напрежение и с оставката в джоба преди всеки мач.

Е какво име пък е Черноморец, особено този, създадения наскоро, който всъщност сте вие? :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 май 2011 19:24

Няма да вляза в този спор, колкото и да ви се иска :) Отборът е Левски, градът е Хасково, полуфинал за купата на НРБ '89 година. А Черноморец е толква измислен, колкото и измислени са всички взели чужд лиценз отбори. П.П. От ФК Витоша да не се обаждат много :)

Върни се в “Черноморец”