Райко Стоянов написа:Кой е име в България? Вие сте мъртви отдавна! Кой ви гледа? Гларусите!? Семействата на футболистите? - Никой! По време на вашите мачове е тихо като на гробищата, но там поне има някакви емоции! Херо е поредният изключително компрометиран тип, но заедно със Събев стават ударен дует в това отношение! Днес мислят така както не са мислили вчера, утре ще мислят както са считали преди два дни и така... Мъжки к..ви!
Ей такива смешници като почнат да се обясняват кое как било най-много ме напушва на смях.А ти на кий отбор си фен?Или нещо те е яд,че Херо е при нас сега.Избивай си комплексите на други място.ЧЕРНОМОРЕЦ Е ЖИВ и винаги ще бъде.Ти ще умреш,но не и Черноморец,Капиш?
ralimavridov написа:Много лошо за вас,че отбор с такова име,на мачовте си има по 100 души(когато има вход).За условията си прав,че са на ниво Европа.За напрежението също си прав.От Левски се интересуват милиони хора по целия свят,докато от Черноморец са около 1000,пак пръснати по света,защото не се виждат на стадиона.
Ти си шопче,нали?И като са милиони хора,защо имате по 500 фена срещу по-слабите отбори и по 2000-3000 срещу силните?Големите фенове само на европейските мачове пълните стадионите,но иначе търсят сметка на другите що нямали фенове като Литекс.Ми вас какво ви бърка това?Защо все трябва да гледате в чуждата паница?Аз знам защо няма фенове не е причината,че нямаме Черноморец има много фенове,но не искам да я споделя с теб,защото смятам че не е нужно.
[/center]
[/center]