Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
И аз гледам мача! Посредствен мач от нашето първенство! Академик са си излезли с памперсите! Fred не знам кой мач гледа, но определено "Черноморец" без ама въобще да се напряга ( те българските футболисти така са свикнали вече) води играта, играе си за сега като котка с мишка! Академик са се окупирали, разчитат на "лежерността" на бургазлии! За тоя Савио доста четох, това което виждам направо ме изумява! В тоя слаб мач да изпъкнеш си е направо чудесно попадение!
Много сме слаби при центриранията, преди не бяхме така! От 5 засади - 4 грешни, а правилната я даде авантаж... И защо свири всяка една игра с ръка, прилепена или не, а точно ръката в полето на Академик я пропусна?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

kartago написа:И аз гледам мача! Посредствен мач от нашето първенство! Академик са си излезли с памперсите! Fred не знам кой мач гледа, но определено "Черноморец" без ама въобще да се напряга ( те българските футболисти така са свикнали вече) води играта, играе си за сега като котка с мишка! Академик са се окупирали, разчитат на "лежерността" на бургазлии! За тоя Савио доста четох, това което виждам направо ме изумява! В тоя слаб мач да изпъкнеш си е направо чудесно попадение!
Ами да ти кажа не е много атрактивен мача, а Савио си е от друга планета така или иначе.
Аз го гледах в ПОморие в контролите, нищо общо със курса на долара - докосване, пласиране, маневреност, скорост, дрибъл....абе личи си че не е случаен и не е за нашето първенство...
От Академик само Сакалиев се напъва повече, макар че имаха 2-3 доста опасни положения съвсем в началото....
После май се сковаха и те. Надявам се да не си дават много зор през втората част.
Напред акулиииии!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Не знам за вас, но на мен мача ми хареса, а и терена е хубав... 

Мамка му!
Пак ми се ходи до тоалетната...
Дали да не взема да изчакам до началото на второто полувреме, белким вкараме още един гол
Не съм суеверен иначе.
Пак ми се ходи до тоалетната...

Дали да не взема да изчакам до началото на второто полувреме, белким вкараме още един гол

Не съм суеверен иначе.
Хахахахахаха бтв екшън са решили да пестят от коментатори и звук, някой, който владее разпознаването на думи по устни да превежда 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Frankie Lampard
- Контакти:
При мене коментар има...
Офтопик:Някой знае ли кой ще коментира Левски-ЦСКА ?
Офтопик:Някой знае ли кой ще коментира Левски-ЦСКА ?

Frankie Lampard написа:Не знам за вас, но на мен мача ми хареса, а и терена е хубав...
Брат, ако знаеш какъв студ скова Бургас и колко е снежно тук, направо терена си е красавец, ако мача беше в Бургас, дори на Лазур тревата може и да не е толкова добре, като се има предвид няколкото дена подред дъжд, след това няколко дена подред сняг и накрая сух студ. Добре че мача ни днес се играе на добър терен.
В София сняг има ли? Така като гледам май няма.
- Levskar_90
kartago написа:И аз гледам мача! Посредствен мач от нашето първенство! Академик са си излезли с памперсите! Fred не знам кой мач гледа, но определено "Черноморец" без ама въобще да се напряга ( те българските футболисти така са свикнали вече) води играта, играе си за сега като котка с мишка! Академик са се окупирали, разчитат на "лежерността" на бургазлии! За тоя Савио доста четох, това което виждам направо ме изумява! В тоя слаб мач да изпъкнеш си е направо чудесно попадение!
Май гледаме различни мачове

НАПРЕД СИНИ ЛЪВОВЕ !!!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Bourgas написа:Хахахахахаха бтв екшън са решили да пестят от коментатори и звук, някой, който владее разпознаването на думи по устни да превежда
Брат, влез си в настройките на телевизора. Отиди на аудио и ги поразмести. Експериментирай малко и трябва да се оправи.
Има дори такава тема в свободна зона.
Някои имат звук, други нямат, явно е от настройките.