Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Краех изход от двубоя?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Мнениеот kartago » 26 фев 2011 15:45

И аз гледам мача! Посредствен мач от нашето първенство! Академик са си излезли с памперсите! Fred не знам кой мач гледа, но определено "Черноморец" без ама въобще да се напряга ( те българските футболисти така са свикнали вече) води играта, играе си за сега като котка с мишка! Академик са се окупирали, разчитат на "лежерността" на бургазлии! За тоя Савио доста четох, това което виждам направо ме изумява! В тоя слаб мач да изпъкнеш си е направо чудесно попадение!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 фев 2011 15:46

Много сме слаби при центриранията, преди не бяхме така! От 5 засади - 4 грешни, а правилната я даде авантаж... И защо свири всяка една игра с ръка, прилепена или не, а точно ръката в полето на Академик я пропусна?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 15:51

kartago написа:И аз гледам мача! Посредствен мач от нашето първенство! Академик са си излезли с памперсите! Fred не знам кой мач гледа, но определено "Черноморец" без ама въобще да се напряга ( те българските футболисти така са свикнали вече) води играта, играе си за сега като котка с мишка! Академик са се окупирали, разчитат на "лежерността" на бургазлии! За тоя Савио доста четох, това което виждам направо ме изумява! В тоя слаб мач да изпъкнеш си е направо чудесно попадение!

Ами да ти кажа не е много атрактивен мача, а Савио си е от друга планета така или иначе.
Аз го гледах в ПОморие в контролите, нищо общо със курса на долара - докосване, пласиране, маневреност, скорост, дрибъл....абе личи си че не е случаен и не е за нашето първенство...
От Академик само Сакалиев се напъва повече, макар че имаха 2-3 доста опасни положения съвсем в началото....
После май се сковаха и те. Надявам се да не си дават много зор през втората част.
Напред акулиииии!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 фев 2011 15:53

Не знам за вас, но на мен мача ми хареса, а и терена е хубав... :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 15:53

Мамка му!
Пак ми се ходи до тоалетната... :lol: :lol: :lol:
Дали да не взема да изчакам до началото на второто полувреме, белким вкараме още един гол :lol: :lol: :lol:
Не съм суеверен иначе.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 фев 2011 15:54

Хахахахахаха бтв екшън са решили да пестят от коментатори и звук, някой, който владее разпознаването на думи по устни да превежда :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 фев 2011 15:56

При мене коментар има...

Офтопик:Някой знае ли кой ще коментира Левски-ЦСКА ? :?

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 15:56

Frankie Lampard написа:Не знам за вас, но на мен мача ми хареса, а и терена е хубав... :)

Брат, ако знаеш какъв студ скова Бургас и колко е снежно тук, направо терена си е красавец, ако мача беше в Бургас, дори на Лазур тревата може и да не е толкова добре, като се има предвид няколкото дена подред дъжд, след това няколко дена подред сняг и накрая сух студ. Добре че мача ни днес се играе на добър терен.
В София сняг има ли? Така като гледам май няма.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 26 фев 2011 15:57

kartago написа:И аз гледам мача! Посредствен мач от нашето първенство! Академик са си излезли с памперсите! Fred не знам кой мач гледа, но определено "Черноморец" без ама въобще да се напряга ( те българските футболисти така са свикнали вече) води играта, играе си за сега като котка с мишка! Академик са се окупирали, разчитат на "лежерността" на бургазлии! За тоя Савио доста четох, това което виждам направо ме изумява! В тоя слаб мач да изпъкнеш си е направо чудесно попадение!

Май гледаме различни мачове :lol: Тея Академик ви разпиляха три чисти голови положения изтърваха, а Черноморец вкара случаен гол от фал. Трагичен Черноморец два паса точни не могат да си подадат, а иначе амбиции за евротурнирите имате :lol: На Герена направо ще ви разковем ;)

НАПРЕД СИНИ ЛЪВОВЕ !!!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 26 фев 2011 15:57

Bourgas написа:Хахахахахаха бтв екшън са решили да пестят от коментатори и звук, някой, който владее разпознаването на думи по устни да превежда :)

Брат, влез си в настройките на телевизора. Отиди на аудио и ги поразмести. Експериментирай малко и трябва да се оправи.
Има дори такава тема в свободна зона.
Някои имат звук, други нямат, явно е от настройките.

Върни се в “Черноморец”