Черноморец - Локомотив Сф 10ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черноморец - Локомотив Сф 10ти кръг

Мнениеот Parmalat » 18 окт 2010 23:22

Conan не съм съгласен за Койта това момче се раздаде целият мач и миналия с Левски се видя че има качества,но изглежда не е в оптимална фрома от мач на мач почва да бяга повече.Борел днес видя ли как закова топката?Малко вратари в А група могът да я спрат така с една ръко.Фернандес е пътник според мен личи си и от последните му мачове ако го освободим сега зимната пауза се надявам да привлечем още един нападател.Хаири просто показва класа взехме го от долните дивизии на Германия,но е много силен този сезон.Дос Сантос не е във форма,а Педрия си е на 32-33 години така че не е първа младост.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 18 окт 2010 23:27

Най-важното в случая е, че Черноморец си подобриха значително играта в последно време. Досега разчитаха предимно на катеначо в двубоите си срещу водещите отбори, докато днес (а и в контролата срещу Левски) започнаха да показват доста по-офанзивна игра. Получи се открит мач с много футбол и от двата отбора. Доволен съм!
Последна промяна от nore на 18 окт 2010 23:33, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 окт 2010 23:28

Conan написа:между другото ... Черноморец май спечели титлата "столичен шампион" :mrgreen:

Ами само Академик не сме били от Софийските отбори това ще го направим в София.Само ние и Литекс сме без загуба в А група.Сега единствените ни по-тежки мачове до паузата за с Пирин,Берое и Локомотив Пловдив,но да видим какво ги чака конкуренцията Левски има да играе с Литекс,Локомотив и Славия.Ловчанлии има да играят с Левски,Славия.Локомотив София.Локомотив Сф с Черно Море,Славия и Литекс.Локомотив Пд с Левски,ЦСКА и нас.Нашата програма е най-лека последните мачове така че да си пожелаем да запишем колкото се може повече победи и дори по-предно класиране от това 3 място на полу-сезона. :)
[center]R.I.P[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 18 окт 2010 23:31

Parmalat - при такива условия Койта е лесно да блесне . това че е тичал цял мач , оначава точно обратното на това което твърдиш ти . Направил е добра подготовка с Генк . Но на нормален терен защитата на Локо-то щеше да го обезличи . Бавен , муден , спирането на топката му е като къс пас . Но днес си свърши работата да мачка защитниците . дос Сантос е на поне 10 килограма мускулна маса от формата която трябва да има . И която никога няма да постигне . Педриня беше свършил с футбола още като дойде в отбора . А за фернандес пиша още от миналата година .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 окт 2010 23:35

Conan я кажи какъв нападател искаш да вземем в отбора за заместник на Фернандес? :)
[center]R.I.P[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 18 окт 2010 23:35

nore написа:Най-важното в случая е, че Черноморец си подобриха значително играта в последно време. Досега разчитаха предимно на катеначо в двубоите си срещу водещите отбори, докато днес (а и в контролата срещу Левски) започнаха да показват значително по-офанзивна игра. Получи се открит мач с много футбол и от двата отбора. Доволен съм!

Аз пък съм на мнение , че имаше съвсем малко футбол . Повече борба . И трите гола станаха след грешки . Все пак трябва да се отчете доброто влизане на Старокин при втория гол . Мориц също се включи добре , макар и на нетипична позиция . Според мен той трябва да е втория нападател до Мутийс

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 окт 2010 23:40

Conan,
не ти разбрах претенциите към терена, който не само издържа, ами беше ПЕРФЕКТЕН!!!!!!(или ти нещо към зеления цвят имаш антипатия?!) (Койта не бил играл?!........абе какво да говорим въобще?!...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 окт 2010 23:41

Conan написа:
nore написа:Най-важното в случая е, че Черноморец си подобриха значително играта в последно време. Досега разчитаха предимно на катеначо в двубоите си срещу водещите отбори, докато днес (а и в контролата срещу Левски) започнаха да показват значително по-офанзивна игра. Получи се открит мач с много футбол и от двата отбора. Доволен съм!

Аз пък съм на мнение , че имаше съвсем малко футбол . Повече борба . И трите гола станаха след грешки . Все пак трябва да се отчете доброто влизане на Старокин при втория гол . Мориц също се включи добре , макар и на нетипична позиция . Според мен той трябва да е втория нападател до Мутийс

Я пак си пусни втория гол, или го намери в инета, и ми покажи подобен в нашето първенство!!!!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 18 окт 2010 23:43

Вторият гол беше по "образцова" атака, в чисто европейски стил, ако на това му кажеш случайност или борба ....
[center]Изображение[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 18 окт 2010 23:47

Parmalat написа:Conan я кажи какъв нападател искаш да вземем в отбора за заместник на Фернандес? :)

Имаме си - Мориц . Той е единствения нападател в отбора който все още не е получил реален шанс за изява . Ако искаш друг - да си върнем Платини ... или вместо пари за него да вземем от ЦСКА Александър Тонев .

Върни се в “Черноморец”