Черноморец - Локомотив Сф 10ти кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Локомотив Сф 10ти кръг
Conan не съм съгласен за Койта това момче се раздаде целият мач и миналия с Левски се видя че има качества,но изглежда не е в оптимална фрома от мач на мач почва да бяга повече.Борел днес видя ли как закова топката?Малко вратари в А група могът да я спрат така с една ръко.Фернандес е пътник според мен личи си и от последните му мачове ако го освободим сега зимната пауза се надявам да привлечем още един нападател.Хаири просто показва класа взехме го от долните дивизии на Германия,но е много силен този сезон.Дос Сантос не е във форма,а Педрия си е на 32-33 години така че не е първа младост.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Най-важното в случая е, че Черноморец си подобриха значително играта в последно време. Досега разчитаха предимно на катеначо в двубоите си срещу водещите отбори, докато днес (а и в контролата срещу Левски) започнаха да показват доста по-офанзивна игра. Получи се открит мач с много футбол и от двата отбора. Доволен съм!
Последна промяна от nore на 18 окт 2010 23:33, променено общо 1 път.
Conan написа:между другото ... Черноморец май спечели титлата "столичен шампион"
Ами само Академик не сме били от Софийските отбори това ще го направим в София.Само ние и Литекс сме без загуба в А група.Сега единствените ни по-тежки мачове до паузата за с Пирин,Берое и Локомотив Пловдив,но да видим какво ги чака конкуренцията Левски има да играе с Литекс,Локомотив и Славия.Ловчанлии има да играят с Левски,Славия.Локомотив София.Локомотив Сф с Черно Море,Славия и Литекс.Локомотив Пд с Левски,ЦСКА и нас.Нашата програма е най-лека последните мачове така че да си пожелаем да запишем колкото се може повече победи и дори по-предно класиране от това 3 място на полу-сезона.
[center]R.I.P[/center]
Parmalat - при такива условия Койта е лесно да блесне . това че е тичал цял мач , оначава точно обратното на това което твърдиш ти . Направил е добра подготовка с Генк . Но на нормален терен защитата на Локо-то щеше да го обезличи . Бавен , муден , спирането на топката му е като къс пас . Но днес си свърши работата да мачка защитниците . дос Сантос е на поне 10 килограма мускулна маса от формата която трябва да има . И която никога няма да постигне . Педриня беше свършил с футбола още като дойде в отбора . А за фернандес пиша още от миналата година .
Conan я кажи какъв нападател искаш да вземем в отбора за заместник на Фернандес? 
[center]R.I.P[/center]
nore написа:Най-важното в случая е, че Черноморец си подобриха значително играта в последно време. Досега разчитаха предимно на катеначо в двубоите си срещу водещите отбори, докато днес (а и в контролата срещу Левски) започнаха да показват значително по-офанзивна игра. Получи се открит мач с много футбол и от двата отбора. Доволен съм!
Аз пък съм на мнение , че имаше съвсем малко футбол . Повече борба . И трите гола станаха след грешки . Все пак трябва да се отчете доброто влизане на Старокин при втория гол . Мориц също се включи добре , макар и на нетипична позиция . Според мен той трябва да е втория нападател до Мутийс
Conan,
не ти разбрах претенциите към терена, който не само издържа, ами беше ПЕРФЕКТЕН!!!!!!(или ти нещо към зеления цвят имаш антипатия?!) (Койта не бил играл?!........абе какво да говорим въобще?!...
не ти разбрах претенциите към терена, който не само издържа, ами беше ПЕРФЕКТЕН!!!!!!(или ти нещо към зеления цвят имаш антипатия?!) (Койта не бил играл?!........абе какво да говорим въобще?!...
Conan написа:nore написа:Най-важното в случая е, че Черноморец си подобриха значително играта в последно време. Досега разчитаха предимно на катеначо в двубоите си срещу водещите отбори, докато днес (а и в контролата срещу Левски) започнаха да показват значително по-офанзивна игра. Получи се открит мач с много футбол и от двата отбора. Доволен съм!
Аз пък съм на мнение , че имаше съвсем малко футбол . Повече борба . И трите гола станаха след грешки . Все пак трябва да се отчете доброто влизане на Старокин при втория гол . Мориц също се включи добре , макар и на нетипична позиция . Според мен той трябва да е втория нападател до Мутийс
Я пак си пусни втория гол, или го намери в инета, и ми покажи подобен в нашето първенство!!!!!!
Вторият гол беше по "образцова" атака, в чисто европейски стил, ако на това му кажеш случайност или борба ....
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Локомотив Сф 10ти кръг
Parmalat написа:Conan я кажи какъв нападател искаш да вземем в отбора за заместник на Фернандес?
Имаме си - Мориц . Той е единствения нападател в отбора който все още не е получил реален шанс за изява . Ако искаш друг - да си върнем Платини ... или вместо пари за него да вземем от ЦСКА Александър Тонев .