10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: 10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Мнениеот Kotooshu » 02 май 2010 10:59

football.total написа:
Kotooshu написа:Хайде драсни няколко реда когато трябва всеки който иска да посети мач на Черноморец на този прекрасен стадион да си извади 5 или 10 лева от собствения си джоб , ОК ?
Какво ли ще говориш тогава като има 500 - 1000 човека :?
И за съжаление това е истината , ще ти дам един пример :
Преди бая годинки , и на домакинските мачове на Стадион Георги Аспарухов имаше томбола с награди от Автомобил до гсм-ми и фен артикули ! Сещаш ли се че посещаемостта се вдигна почти тройно ? И дали се сещаш къде бяха тези хора когато нямаше томбола ?
Това не е ли жалко а ?
Това ли са хората който ще си подкрепят любимия отбор или са отишли заради сеира или някаква аванта ?

Хайде приятен ден и със Здраве :)

Първо да ти разясня (пък и не само на теб а и на всички останали) въпроса с томболите. Обикновено се раздават по около 10-15 награди основно флагчета, знаменца, бележници и тениски. Средната цена на всяка награда е около 5 до 10 лева. За целта първо трябва да те изтеглят измежду 15.000 продадени билета и второ да си седнал на точното место което ти пише на билета (99% от хората сядат където има място тъй като билетите са безплатни. Тоест който отиде по рано на стадиона той заема хубавите места). Мисля че си интелигентен човек и ти става ясно че който не се интересува от футбол надали ще отиде да виси 2 часа на стадиона само и само за да спечели някоя тениска на стойност 5 лева примерно!
За колата освен че трябва да бъдеш изтеглен и да си си седнал на местото трябва и да познаеш точния резултат от двубоя. Тоест шанса ти да спечелиш кола е сигурно около 1 на 100.000.
Мисля че осъзна че от 11.000 на стадиона сигурно има няма 100 души са отишли с надеждата да спечелят нещо. Другите са просто фенове на футбола! И въобще не съм съгласен че щом не палиш седалки и не хвърляш бомби това не означава че не подкрепяш отбора си и не милeeш за него. За мен ултрасите в отделните агитки не са нищо повече от социалани аутсайдери които търсят по какъв начин да се издигнат на някой в очите. Нищо повече. Вандализма царуващ по българските стадиони на всякакви дербита е криворазбрана фенщина. Не истински обичащи футбола хора.
ОК съгласен съм че ако билета е 10 лева няма да ходят толкова хора на стадиона. НО ЗАЩО е въпроса? Направи си простата сметка ако си един пенсионер с 200 лева пенсия би ли отделил 20 лева на месец за да гледаш любимия отбор? А ако си един мад баща с 500 лева заплата би ли дал 50 лева на месец за да заведеш сина си на стадиона и да седите на изпочупените и мръсни седалки? Това са ти около 10% от месечните доходи. Та да не дадеш 10 лева за мач приятелю не означава непременно че не обичаш отбора си а в много случаи значи че просто нямаш финансовата възможност да го направиш нали така? Не отричам че агитката на Черноморец е по малка от тази на Левски и ЦСКА [b]но редовия футболен фен в Бургас е на светлинни години от този в София[/b]. Та националите събраха 20.000 на една контрола с Уелс миналото лято, ако мача беше в Софиа нямаше да има и 2000. Лесно е да напълниш стадиона срещу Италия и Ейре, но е смешно да има по 200 души на мачове на националите по принцип. Ако дойдат да играят в Бургас с Малта или Албания бъди сигурен че дори и при 10 лева билет на стадиона ще има поне 15.000.
Така че продължавай да си мислиш че в Бургас били платени фенове и ходели щото мача е без пари. А в София и Пловдив са велики фенове и изпочупените им стадиони пустеят. Предполагам си интелигентен човек, желая ти да си отвориш очите за футбола не като война, а като обществено развлечение какъвто е навсякъде в Европа и какъвто започна да става и в Бургас!

Здравейте ;)
Благодаря за разяснението за томболата .
С много от нещата написани от вас по горе съм абсолютно съгласен .
Много често споменаваш лумпениядата по стадионите и за съжаление тя не е от ден и два , а и темата за лумпените е безкрайна , и факт е че заради шепа идиоти много хора не ходят вече и не си пускат децата .
Ще си позволя един приятелски съвет : Не слагай толкова лесно под един знаменател и сравнявай хората от София или Пловдив с тези от Бургас примерно , защото от твоите редове лъха лека омраза и ненавист ! Не всички от София сме маскари ;)
И моля обясни ми как пък разбра че сте на светлинни години от редовния футболен фен в София :roll: Или щом метнеш предмети на терена в Бургас е най нормалното нещо на света а в София или някъде другаде е престъпление и видите ли тази са лумпенизирани :?:
В момента Черноморец ми прилича на току що отворен лъскав МОЛ на който е направена прекрасна реклама и хората се избиват да намажат нещо или да позяпат но след година както се случва отворят по хубав и евтин и никой вече не се сеща за предишния МОЛ , справка Нафтата !
Но както казват Руснаците :" Паживьом увидим "

Хайде , приятен ден и много емоции с Шоуто на Овчата Глава ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 май 2010 11:13

Kotooshu написа:В момента Черноморец ми прилича на току що отворен лъскав МОЛ на който е направена прекрасна реклама и хората се избиват да намажат нещо или да позяпат но след година както се случва отворят по хубав и евтин и никой вече не се сеща за предишния МОЛ , справка Нафтата !

1.Приятелю,пак правиш неуместно сравнение.Както и в предишните си постове.В по-горният си пост ти обясних какво е реално случващото се в Бургас.От толкова реклама някой хора са си надянали тъмно сини очилца.Та било то и "Made in Petrol" ,а не в клуба ,който някога са били привърженици.
2. "Мола" Нафтата го затвориха принудително.И ако не бяхме Бургас ,а бяхме София щеше да има убийства.Като примери ще ти дам ,ако подобно нещо се случи в Левски и ЦСКА и искат да ги закрият.Как мислиш ?
3.Не ползвай език ,който не знаеш,защото за пореден път доказваш некомпетентността си.
Приятен ден и на теб.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 02 май 2010 11:30

maldin1 написа:
Kotooshu написа:Някой да помни онзи отбор на Нафтата който биеше Левски и ЦСКА с разлика където и да ги хване и на домакинските мачове събираше по 30 000 ?
Завист ,завист.Никой не го помнил.....Отиди в Долно Езерово на един мач да видиш отбор от "В" група как събира 3000 зрителя на 10 км от Бургас.И после си земи билетчето от касите на ст.Нефтохимик и стискай палци да спечелиш GSM от томболата.Хахахахахах смешни сте с тия коментарчета.Били отбора на Бургас,много бързо забравихте откъде сте ,а именно от Комлука.И бързото ви адаптиране на чуждия стадион граничи само със смяната на футболната ви принадлежност през 2005 година.Такива отбори като на Събев ще биват забравяни,а не тези които са носели радост на цял един град.
П.с. Parmalat, имам чувството ,че си личен говорител на Събев.Без да се обиждаш ама всеки път като стане въпрос за Черноморец почваш като развалена плоча да ми говориш за кампуса и т.н. ,а нищо не казваш за това:
Изображение
За тези ,които не са наясно със снимката.Това е стадиона на истинския Черноморец.И състоянието му след като Събев го взе и създаде дупликата на Черноморец.

maldin1 На теб бих отговорил така. Не те знам на колко си години, но искам да ти кажа, че Нефтохимик Бургас се създаде на база разформироването на Локомотив Бургас и създаване на Нефтохимик-Локомотив Бс. В последствие се изтри името Локо.Отнеха се футболистите и заиграха на стадиона на НХК. А ти знаеш ли какво преставляваше този заводски стадион по това време? След това започнаха ремонтите и направата му с държавни пари, защото НХК бе държавно предприятие, което тровеше с години нас Бургазлиите. В последствие / тъй като това беше единствения останал държавен отбор и по принуда от БФС / Нефтохимик премина в управлението на г-н Портучанов . Президент и собственик на отбор без да е дал и стотинка за него. Така , че първо се запознай с историята на този отбор къде по това време играеха много мой приятели.И на мен ми е криво, че така се получи с Нафтата, но не ние решаваме това. Не изкривявай мисленето у хората които не са запознати с реалноста. А за Черноморец какво да ти кажа. Още е в съзнанието ми един мач на Черноморец със Сливен игран в Бургас преди повече от 35 години за влизане в А група. Бях на мача с плакат нарисувана акула.Паднахме с 1-0 и неможахме да влезем в А група. А за стадиона. За мен единствения виновник е г-н Дражев един измислен футболен деятел, къде потопи отбора на Черноморец/ и само него ли/. Така че аз се радвам , за възраждането на Черноморец независимо дали това се харесва или не на някой хора. С поздрав LZ1TMW
Последна промяна от lz1tmw на 02 май 2010 12:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 май 2010 12:07

maldin1 написа:
Kotooshu написа:В момента Черноморец ми прилича на току що отворен лъскав МОЛ на който е направена прекрасна реклама и хората се избиват да намажат нещо или да позяпат но след година както се случва отворят по хубав и евтин и никой вече не се сеща за предишния МОЛ , справка Нафтата !

1.Приятелю,пак правиш неуместно сравнение.Както и в предишните си постове.В по-горният си пост ти обясних какво е реално случващото се в Бургас.От толкова реклама някой хора са си надянали тъмно сини очилца.Та било то и "Made in Petrol" ,а не в клуба ,който някога са били привърженици.
2. "Мола" Нафтата го затвориха принудително.И ако не бяхме Бургас ,а бяхме София щеше да има убийства.Като примери ще ти дам ,ако подобно нещо се случи в Левски и ЦСКА и искат да ги закрият.Как мислиш ?
3.Не ползвай език ,който не знаеш,защото за пореден път доказваш некомпетентността си.
Приятен ден и на теб.

Приятелю , личните ти нападки ще ги преглътна защото не мисля да падам на твоето ниво , като ти отвръщам !
А ти как мислиш , дали може някой да си позволи да закрие отбора на милиони Българи , а ?
Комунизма си замина !
Макар че в момента копието на Бай Ганьо върши поразия след поразия но това е друга тема !
Да , Нафтата от отдавна е вън от футболната история в България и вече почти никой не го помни и подобни отбори не се помнят но може би някога ще се върне ако се появи подобен разбойник като Христо Порточанов и да ти кажа страшно много завиждам че не мога да отида на ни биете с 4-0 на стадион "Червено знаме" в квартал Долно Езерово !
Но нищо не се знае мога да дойда с моите приятели от квартала да си направим едно квартално мачле ;)
Хайде със здраве и бягай в МОЛА че видиш ли и него го закрили ;)

tochavos написа:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 май 2010 13:08

Котуошо, сигурен съм, че и сам не си вярваш. МОЛ - ове разни споменаваш. Говорим за неща, които ти няма как да разбереш, но искрено ти пожелавам и ти да гледаш мач и да ти е кефа пълен. Що се касае за безплатните билети - ние БУРГАЗЛИИ сме си ги платили отдавна...а сети се как и дали някъде има безплатен обяд ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 май 2010 15:27

ntodorov написа:Котуошо, сигурен съм, че и сам не си вярваш. МОЛ - ове разни споменаваш. Говорим за неща, които ти няма как да разбереш, но искрено ти пожелавам и ти да гледаш мач и да ти е кефа пълен. Що се касае за безплатните билети - ние БУРГАЗЛИИ сме си ги платили отдавна...а сети се как и дали някъде има безплатен обяд ?

Може би аз би трябвало да ти пожелая да отидеш да гледаш мач и кефа да ти е пълен !
Левски - Глазгоу Рейндър над 50 000 зрители и бях над 3 часа преди мача в един невероятен дъжд и не за да чакам томбола !
Левски - Вердер Бремен пак над 50 000 зрители !
Има ли смисъл да ти изброявам мачовете за купата на УЕФА 2005-2006 г . ?
Артмедия - Левски , над 3 000 левскари се изсипахме на стадиона на Спартак Търнава !
Бий чорбата по главата 7-1 и 5-0 навръх 50 годишнината им !
И най сладкото да си чуеш химна на любимия отбор в Шампионската лига !
Още да изброявам ли ?
Дали според теб кефа ми е бил пълен а :?: :?: :?:

tochavos написа:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 май 2010 20:34

Котуошо, никой в Бургас не помни тези мачове. Тука помним други мачове. Ти пак доказа, че не схващаш за какво говорим.
Какви мачове ми изброяваш ? На кой му пука за Левски тук ? Аз ти пожелах да гледаш мач в Бургас за да разбереш, че в Софето си давал пари за оня дето клати дърветата.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 02 май 2010 22:36

Нека преди всеки домакински мач на Черноморец има концерт - така посещаемостта още повече ще се увеличи :lol:

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 03 май 2010 00:38

Kotooshu написа:Левски - Глазгоу Рейндър над 50 000
Левски - Вердер Бремен пак над 50 000 зрители

На мача с Рейнджърс имаше 55 000, а на този с Вердер над 60 000.

Други времена, тогава феновете на всички отбори ходеха много по-масово по стадионите, но и отборите бяха значително по-силни и играеха много по-добър и приятен за гледане футбол.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 май 2010 09:42

PFCB написа:Нека преди всеки домакински мач на Черноморец има концерт - така посещаемостта още повече ще се увеличи :lol:

Те концертите са за вас, ама вие и без тях си имате клоуни на терена. Иначе няма спор стадиона ви е най-посещаван на концертите на Пайнер и Слави. Евалла, аферим. :)

Върни се в “Черноморец”