Ще има ли Бургаско дерби от 2013-2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Ще има ли Бургаско дерби от 2013-2014

Мнениеот ntodorov » 09 май 2013 16:28

Искате ние да ви извоюваме правото да се върнете или просто не признавате, че на НАШИЯТ стадион ви е по-добре.

Стадион Лазур отдавна не е ваш. Този, който го построи - той го ПРОДАДЕ. Ние там сме наематели.
Иначе транспарантите са показност за живи хора - в случая към Херо. С транспарант "Искаме си в Акациите" мислиш ли, че Лазур ще стане отново собственост на Нефтохимик ? Транспарантите трябва да са пред общината и пред домът на Събев, като едноличен собственик на стадиона. Писали сме много по тази тема. Откупете си Лазур и тогава пак си го наречете НАШИЯ стадион, а до тогава не търсете и грам вина в шарана. Търсете бедата години назад, когато Порточанов , Йоан и Събев финализираха имотната сделка.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 май 2013 16:29

Green Fighters написа:
ntodorov написа:
Горе долу отговорих на това, което си написал. Вие си знаете къде е проблема, но не търсите решаването му. Странна е тази апатия

Апатията е по трибуните, сред масовия бургазлия. А на Събев никога не му е пукало за мнението на "фена".
Все пак сме близко до ръководството си ( и мноооого далеч от Събев)и имаме споделени идеи. Лустрото на Балъковия Черноморец само тежи в момента. На сегашния Черноморец симпатизирам заради начина по-който оцелява (въпреки цоцането от мащехата му (Събев) и поради наличието на един голям човек, като Херо.
А иначе вие, като фенове вменявате някаква виновност в нас заради "бездействие" , което касае и самите вас...Ами хайде, дерзайте за да си върнете стадиона де ! По тази логика трябва ли да ви виним, че нашия стадион загнива, защото вие не си ползвате вашия ?. Нямате основание да ни обвинявате в бездействие. Нашите действия са насочени най-вече към представителния ни отбор и неговото оцеляване...А от това да си играем на Акациите няма нищо по - хубаво. Предложихме и ресурс за тази цел. Пред Киряков, но там нещата, ако знаеш, колко са заплетени и как са навързани ум ще ти се загуби. Схемите са правени от години, години, години...Аз лично съм сигурен и дори убеден, че това лято ще се случат шеметни неща в Бургас и накрая вместо да си мерим пишките по трибуните и вие и ние ще се мъчим да си съберем мандибулите от евентуалното развитие на футболния пъзел в Бургас. Прокрадват ми се мисли, съмнения и слухове, които бих коментирал само, ако станат факт.
До тогава - можем само да си чешем езиците и пръстите по клавиатурите. Ама и това е нещо.

Точно тук ви е грешката ;) Искате ние да ви извоюваме правото да се върнете или просто не признавате, че на НАШИЯТ стадион ви е по-добре. Даже бях чел тук, че щом стадиона е строен с държавни пари, значи можело да се смята, че е и ваш. Ами долу онзи в Комлука да не би да е строен средства, които не са държавни? :mrgreen: За Херо не ви пречи да вадите знаме след знаме как е ваша светиня( до преди 6-7 години го псувахте и кълняхте), а едно знаме 20 на 2 метра например стадион ч-ц е нашият дом не може да опъвате навсякъде? Как да видят хората, че не искате да играете в Лазур след като си оставате само с оправданията тук колко много го искате :roll: А какво ще стане, ако наистина това, което се чува е истина? Събев до месец два да си поиска милиончетата и А окръжна ще е старта на поредният нов ПСФК.

Тази тема тук е нищена много пъти. Това не е вашия стадион. Това е стадионът на Събев. И да, той е строен с държавни пари, ремонтиран с познай какви пари. Черноморец няма стадион в Комлука. Стадионът се намира в квартал Акациите, който няма нищо общо с Комлука. Това го знае всеки един бургазлия. Херо никой от нас не го е кълнял. Бъркаш хората, бъркаш характерите и морафетите. Но можеш да го питаш Херо, ако го познаваш, да ти каже от кой е получавал най-големите псувни последно време.
На мен не ми е нужно да гледат хората аз къде искам да играе моя отбор, на мен ми е нужно той просто да играе там. Може и да не правя/им всичко необходимо, но се стараем, дано успеем. Шанс не знам дали ще има, поне може да се опитаме. А това, което е истина е, че Черноморец може да престане да съществува в този си вид, ще видим.
Обожавам като нарочно не се изписва името на отбора на Черноморец правилно. Обожавам, че гледате и нашите мачове.
Успех ви пожелавам, ще ви е нужен.
А нас не ни гледай, ние сме си 20 човека и ние не действаме по начина ако нещо не ни харесва - отиваме да заплашваме, бием, крадем и палим.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 16:34

Стадиона не е наш, но не е и ваш. В момента плащаме наем за да играем там, но исторически погледнато си е НАШ ;) А като гледам плащате и по-висок наем(на думи). И да със сигурност едно знаме на стадиона би значело доста повече от писаници и пожелания в интернет. Гледам там долу в Комлука освен храстите и треволяците са се пръкнали и дървета :shock: И все пак нещо, което не искате да направите не можем да ви накараме насила.
Представи си, ако утре дойде чичко паричко и реши, че стадиона пак ще е наша собственост къде ще играете Вие?

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 16:39

Bourgas написа:
Green Fighters написа:
ntodorov написа:
Горе долу отговорих на това, което си написал. Вие си знаете къде е проблема, но не търсите решаването му. Странна е тази апатия

Апатията е по трибуните, сред масовия бургазлия. А на Събев никога не му е пукало за мнението на "фена".
Все пак сме близко до ръководството си ( и мноооого далеч от Събев)и имаме споделени идеи. Лустрото на Балъковия Черноморец само тежи в момента. На сегашния Черноморец симпатизирам заради начина по-който оцелява (въпреки цоцането от мащехата му (Събев) и поради наличието на един голям човек, като Херо.
А иначе вие, като фенове вменявате някаква виновност в нас заради "бездействие" , което касае и самите вас...Ами хайде, дерзайте за да си върнете стадиона де ! По тази логика трябва ли да ви виним, че нашия стадион загнива, защото вие не си ползвате вашия ?. Нямате основание да ни обвинявате в бездействие. Нашите действия са насочени най-вече към представителния ни отбор и неговото оцеляване...А от това да си играем на Акациите няма нищо по - хубаво. Предложихме и ресурс за тази цел. Пред Киряков, но там нещата, ако знаеш, колко са заплетени и как са навързани ум ще ти се загуби. Схемите са правени от години, години, години...Аз лично съм сигурен и дори убеден, че това лято ще се случат шеметни неща в Бургас и накрая вместо да си мерим пишките по трибуните и вие и ние ще се мъчим да си съберем мандибулите от евентуалното развитие на футболния пъзел в Бургас. Прокрадват ми се мисли, съмнения и слухове, които бих коментирал само, ако станат факт.
До тогава - можем само да си чешем езиците и пръстите по клавиатурите. Ама и това е нещо.

Точно тук ви е грешката ;) Искате ние да ви извоюваме правото да се върнете или просто не признавате, че на НАШИЯТ стадион ви е по-добре. Даже бях чел тук, че щом стадиона е строен с държавни пари, значи можело да се смята, че е и ваш. Ами долу онзи в Комлука да не би да е строен средства, които не са държавни? :mrgreen: За Херо не ви пречи да вадите знаме след знаме как е ваша светиня( до преди 6-7 години го псувахте и кълняхте), а едно знаме 20 на 2 метра например стадион ч-ц е нашият дом не може да опъвате навсякъде? Как да видят хората, че не искате да играете в Лазур след като си оставате само с оправданията тук колко много го искате :roll: А какво ще стане, ако наистина това, което се чува е истина? Събев до месец два да си поиска милиончетата и А окръжна ще е старта на поредният нов ПСФК.

Тази тема тук е нищена много пъти. Това не е вашия стадион. Това е стадионът на Събев. И да, той е строен с държавни пари, ремонтиран с познай какви пари. Черноморец няма стадион в Комлука. Стадионът се намира в квартал Акациите, който няма нищо общо с Комлука. Това го знае всеки един бургазлия. Херо никой от нас не го е кълнял. Бъркаш хората, бъркаш характерите и морафетите. Но можеш да го питаш Херо, ако го познаваш, да ти каже от кой е получавал най-големите псувни последно време.
На мен не ми е нужно да гледат хората аз къде искам да играе моя отбор, на мен ми е нужно той просто да играе там. Може и да не правя/им всичко необходимо, но се стараем, дано успеем. Шанс не знам дали ще има, поне може да се опитаме. А това, което е истина е, че Черноморец може да престане да съществува в този си вид, ще видим.
Обожавам като нарочно не се изписва името на отбора на Черноморец правилно. Обожавам, че гледате и нашите мачове.
Успех ви пожелавам, ще ви е нужен.
А нас не ни гледай, ние сме си 20 човека и ние не действаме по начина ако нещо не ни харесва - отиваме да заплашваме, бием, крадем и палим.

Няма и да ме видиш да го изпиша. Не използвам обиди спрямо вас единствено и само защото триете на поразия ;) И въобще не обичате да ви се казва истината в очите. Докато нямате чест и достойство винаги ще сте си същите 20 човека ;) Свикнахте в Лазур, свикнахте да сте сред първите 6-7 отбора, но всичко си има край.
ПС: Успеха го пожелавай на себе си и тези покрай теб. Нямаме нужда от вашите "милости". Достатъчно време бяхме по селата и благодарение на вашето мълчание.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 май 2013 16:40

Green Fighters написа:Стадиона не е наш, но не е и ваш. В момента плащаме наем за да играем там, но исторически погледнато си е НАШ ;) А като гледам плащате и по-висок наем(на думи). И да със сигурност едно знаме на стадиона би значело доста повече от писаници и пожелания в интернет. Гледам там долу в Комлука освен храстите и треволяците са се пръкнали и дървета :shock: И все пак нещо, което не искате да направите не можем да ви накараме насила.
Представи си, ако утре дойде чичко паричко и реши, че стадиона пак ще е наша собственост къде ще играете Вие?

В Комлука няма стадион и това го знае всеки един истински бургазлия.
Исторически погледнато и стария апартамент на нашите си е още техен, въпреки, че от 16 години не живеят там, трябва ли да имат претенции в момента? А ако дойде чичко паричко и ви купи стадиона от Събев и само вие играете там аз ще съм НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ човек на света, защото вече официално няма да съм ви виновен за НИЩО ПОВЕЧЕ.
Иначе като каза наем, вие не сте плащали и стотинки нито за стадиона, нито за Кампуса. Заинтересувай се, може и да научиш истината.
Както не плащате наем и за помощните игрища на стадион "Черноморец".

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 16:46

Платени са наемите с изключение на последните 2-3 ;) Не всичко, което плешивия казва е истина. А това за Комлука знаеш в каква връзка го казвам ;) Не се правете на по-бургазлии от бургазлиите, че ставате смешни. Не при нас има знамена Grudowo boys и т.н. ;)
ПС: Махнете ли се от НАШИЯТ стадион, повярвай ми на много хора ще ни станете безразлични :) Много мразим натрапниците ;) Особено наглите натрапници, които им е удобно в чуждата къща.
Последна промяна от Green Fighters на 09 май 2013 16:49, променено общо 1 път.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 май 2013 16:47

Господин Грийн Файтърс, желая успех на отбора Нефтохимик, защото го уважавам като отбор, който е радвал много бургазлии, включително и мен. Не ходя на мачовете даже да почопля семки точно заради феновете на отбора, това престанаха да го правят и още много народ, за това може да се преброите като отидете на мач. Последния ми мач беше този с Ботев, като всичко около мен бяха черноморци.
А аз чест и достойство имам, който ме познава, ще ти го каже. И не съм свикнал да ходя на стадиона в Лазур, за да гледам Черноморец. Там просто отивах, за да гледам футбол, а в Акациите отивах, за да гледам отбора на сърцето ми, който и в "Ъ" Окръжна да играе, ми дреме на ония.
Платени са наемите с изключение на последните 2-3 Не всичко, което плешивия казва е истина.

Наемите не се плащат от мач за мач, не всичко, което лети се яде. Аз вярвам не на него, а на други хора.
А ти на кой вярваш, на кмета ли? По-горе един колега ти писа, че той искаше да има само един отбор в града. Чест и достойство? Или твърдо "ЗА" силните на деня. Днеска с Бойко, утре със Серго, вдругиден със СКАТ?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 май 2013 16:49

Green Fighters написа:Платени са наемите с изключение на последните 2-3 ;) Не всичко, което плешивия казва е истина. А това за Комлука знаеш в каква връзка го казвам ;) Не се правете на по-бургазлии от бургазлиите, че ставате смешни. Не при нас има знамена Grudowo boys и т.н. ;)

Няма знаме, на което пише Грудово Бойс, а има един Трикольор, на който пише Грудово.
И ще ти говоря за бургазлии, щом ще се засягаме на тази тема. Колко от хората от Сарафово и Славейков за бургазлии?
И не, не знам защо казваш това за Комлука? Обясни ми, че до сега не съм разбирал какво е общото на Комлука с Акациите и на акулите с шараните?

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 16:56

Bourgas написа:Господин Грийн Файтърс, желая успех на отбора Нефтохимик, защото го уважавам като отбор, който е радвал много бургазлии, включително и мен. Не ходя на мачовете даже да почопля семки точно заради феновете на отбора, това престанаха да го правят и още много народ, за това може да се преброите като отидете на мач. Последния ми мач беше този с Ботев, като всичко около мен бяха черноморци.
А аз чест и достойство имам, който ме познава, ще ти го каже. И не съм свикнал да ходя на стадиона в Лазур, за да гледам Черноморец. Там просто отивах, за да гледам футбол, а в Акациите отивах, за да гледам отбора на сърцето ми, който и в "Ъ" Окръжна да играе, ми дреме на ония.
Платени са наемите с изключение на последните 2-3 Не всичко, което плешивия казва е истина.

Наемите не се плащат от мач за мач, не всичко, което лети се яде. Аз вярвам не на него, а на други хора.
А ти на кой вярваш, на кмета ли? По-горе един колега ти писа, че той искаше да има само един отбор в града. Чест и достойство? Или твърдо "ЗА" силните на деня. Днеска с Бойко, утре със Серго, вдругиден със СКАТ?

Не смятах да продължавам със споровете, но ти ме предизвикваш. Няма как да уважавам отбора, който на наш гръб набра сила и ни прати в аматьорския футбол(собственика ви олицетворява вашият отбор). Когато влязохте през 2000 година аз се радвах, че за първи път ще можем да гледаме градско дерби на ниво А група. Дори сме ходели на ваши мачове, когато играете срещу Левски и ЦСКА. Но всичко приключи някъде около 2006-7 година, когато се пръкна това недоразумение на Йоан Пияния и Порточанов, целящо облагодетелстване и прилапване. Но бяха хитро изиграни от М.С. или поне така изглежда за пред хората ;) Нали не очакваш, че сега като сме в една група и ще имаме възможност да се срещнем очи в очи ще сте безразлични?
ПС: Махнете ли се от нашият Храм повярвай ми доста хора ще спрат да ви презират. Просто вече няма да сте дразнител.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 16:59

Bourgas написа:
Green Fighters написа:Платени са наемите с изключение на последните 2-3 ;) Не всичко, което плешивия казва е истина. А това за Комлука знаеш в каква връзка го казвам ;) Не се правете на по-бургазлии от бургазлиите, че ставате смешни. Не при нас има знамена Grudowo boys и т.н. ;)

Няма знаме, на което пише Грудово Бойс, а има един Трикольор, на който пише Грудово.
И ще ти говоря за бургазлии, щом ще се засягаме на тази тема. Колко от хората от Сарафово и Славейков за бургазлии?
И не, не знам защо казваш това за Комлука? Обясни ми, че до сега не съм разбирал какво е общото на Комлука с Акациите и на акулите с шараните?

Въртя сука и накрая ще изкараш, че само Акациите и Комлушките мангали са бургазлии :lol:

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Върни се в “Черноморец”