Черноморец (Бургас) - Славия (София) FT. 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Славия (София) 28.11.2012 от 16:30
Много удобен ден и час са избрали от БФС-то в стремежа си да напълнят стадионите
Славия са ни неудобен противник,но всяка лоша серия си има край,надявам се и на 28-ми да е същото,а и на тях да им помогнем да разкарат алкохолика Кукушев,че е срамота с тези играчи така да се представят.Един добър треньор спокойно би ги вкарал в тройката
,ако Венци Бензинджията не е рекъл да го спъне,че май не му харесва,ако в Славия нещата се оправят 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Въпреки от делничният ден призовавам всички заедно да отидем на стадиона и да подкрепим акулите ! 
BRF написа:Ако не съм в Гоцето,планирам да ви подкрепя!Даже ще ви докарам и малки акулчовци!
"Колкото повече, толкова повече", както казваше едно пухено мече.
ПС: Моите акулки са на училище в този ден и час...а им бях обещал.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
petkan написа:Абе в тез наш'те води, червеноперките повече от акулите бе
tyranta написа:petkan написа:Абе в тез наш'те води, червеноперките повече от акулите беМакар че съм червеноперка ... някога да съм подвел отбора ? особенно на домакинствата .. кофти тръпка че към момента работя и се подвизавам във Варна и няма как да пътувам навсякаде , но пък когато мога ... празно няма
От 1 месец го чакам мача със СЛАБИЯ и няма как да не сме 5-6 човека пак фенове на РАДКО примадоната хахаха
Знаем вА ниЙ, ама...турете нЯщо синичко в подписите си. Стряскаме се с толкова червено...
[offtopic]Шегуваме се. ЗнаЙм, че сте от нашТИ.
ПС: Впрочем: С Вальо BRF познавате ли се ?[/offtopic]
ntodorov написа:tyranta написа:petkan написа:Абе в тез наш'те води, червеноперките повече от акулите беМакар че съм червеноперка ... някога да съм подвел отбора ? особенно на домакинствата .. кофти тръпка че към момента работя и се подвизавам във Варна и няма как да пътувам навсякаде , но пък когато мога ... празно няма
От 1 месец го чакам мача със СЛАБИЯ и няма как да не сме 5-6 човека пак фенове на РАДКО примадоната хахаха
Знаем вА ниЙ, ама...турете нЯщо синичко в подписите си. Стряскаме се с толкова червено...![]()
[offtopic]Шегуваме се. ЗнаЙм, че сте от нашТИ.
ПС: Впрочем: С Вальо BRF познавате ли се ?[/offtopic]
Ми не съм сигурен но мисля че не
Ми не съм сигурен но мисля че не Иначе го гледам че и тои като мен е преди всичко червен а после подкрепя Акулките ама маи не се знаем , което не е късно да се промени
Вие сте на една възраст долу-горе, но на стадиона не сте се засичали, поне аз, когато съм бил там де. Вальо от няколко години живее в Манхатън...и ти си живял в комплекса. Сигурно сте се виждали.
ПС: Я елате на мача със Славия и да ви вписваме в учредителния списък. Измислете си име на фракцията и толкоЗ.
[offtopic]ЦСКА си е ЦСКА...Един път в годината бъхти този отбор до Бургас.[/offtopic]
ntodorov написа:Ми не съм сигурен но мисля че не Иначе го гледам че и тои като мен е преди всичко червен а после подкрепя Акулките ама маи не се знаем , което не е късно да се промени
Вие сте на една възраст долу-горе, но на стадиона не сте се засичали, поне аз, когато съм бил там де. Вальо от няколко години живее в Манхатън...и ти си живял в комплекса. Сигурно сте се виждали.![]()
ПС: Я елате на мача със Славия и да ви вписваме в учредителния списък. Измислете си име на фракцията и толкоЗ.![]()
[offtopic]ЦСКА си е ЦСКА...Един път в годината бъхти този отбор до Бургас.[/offtopic]
То аз със сигурност ще съм на мача .. със Стоико и брат ми от сега правим уговорките кои ще вземе билетите къде ще се чакаме и т.н :П немога да пропусна моя любимец както вече споменах на няколко пъти БГ МЕССИ !!! ххаххаха. Тои е моя ИДОЛ , моя БОГ ако не отида да го гледам по хубаво да спирам нацяло да се интерисувам от футбол !!! Немога да му забравя пръстите всяка вечер ги сънувам и как сладко ни псуваше аххх само като се сетя ми става все по любовно !!!
А иначе фракции мракции ... от такива неща няма хора по стадионите. аз поне сам на такова мнение. От много банди , много фракции , много фен клубове , ултраси , хулигани .. и т.н еи ти на ся празни стадиони.
Офтопик:
ЦСКА си е ЦСКА...Един път в годината бъхти този отбор до Бургас.
Именно .. и когато си играе Черноморец винаги когато съм свободен и мога не пропускам мач на отбора , и не само да отида и да гледам безучастно ами го подкрепям колкото и както мога !!! в детската и юношестката ми възраст 7 години са ми минали по тренировки и мачове за този отбор и синя фланелка и няма как с лека ръка да го подмина това ..
ХАЙДЕ АКУЛИИИИИ !!!
ЦСКА си е ЦСКА...Един път в годината бъхти този отбор до Бургас.
Именно .. и когато си играе Черноморец винаги когато съм свободен и мога не пропускам мач на отбора , и не само да отида и да гледам безучастно ами го подкрепям колкото и както мога !!! в детската и юношестката ми възраст 7 години са ми минали по тренировки и мачове за този отбор и синя фланелка и няма как с лека ръка да го подмина това ..
ХАЙДЕ АКУЛИИИИИ !!!
А иначе фракции мракции ... от такива неща няма хора по стадионите. аз поне сам на такова мнение. От много банди , много фракции , много фен клубове , ултраси , хулигани .. и т.н еи ти на ся празни стадиони. Такова си е моето мнение и никои не задълйавам с него.
E тъй де. Ние за това се обединихме...
Иначе и аз нямам идея, кой ни определи, като фракция. По-скоро искахме да се инициализираме, като група хора, които се запознахме в този форум макар и със скромна история откъм масовост (от 13.11.2011 год. ходим заедно на мачове - у дома и навън.). Въпреки всичко с някои наши действия или бездействия явно сме оставили усещането, че сме някаква нова организация с превратна откъм фенство политика. Напротив. На събранието си казахме истините и мисля, че недоразуменията с Шаркс се изгладиха...
ПС: Съединението ( обединението) прави силата.