Локомотив (София) - Черноморец FT. 0-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Локомотив (София) - Черноморец 17.11.2012 от 14:30 часа

Мнениеот ntodorov » 14 ное 2012 09:52

Пък и рожденния ден няма да е в Бургас .... в Манхатън-а ще е, а там като се стъмни става страшно.

И що таквиЗ помисли за Манхатън ? :|
Точно тук не е страшно вечер, защото народа живее. 80 000 народ сме...с много младежка еуфория.
По-страшното е в застаряващите комплекси в града, където човек не си подава и главата навън. Тъй, че Ники - отпусни си душата и не бери грижа за друго. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 ное 2012 09:56

ntodorov написа:
Пък и рожденния ден няма да е в Бургас .... в Манхатън-а ще е, а там като се стъмни става страшно.

И що таквиЗ помисли за Манхатън ? :|
Точно тук не е страшно вечер, защото народа живее. 80 000 народ сме...с много младежка еуфория.
По-страшното е в застаряващите комплекси в града, където човек не си подава и главата навън. Тъй, че Ники - отпусни си душата и не бери грижа за друго. ;)

:lol: Нейчо, теб съм съм те признал за Джейн Остин на новия век ;) Стани поет, човек! Пулицър-ът ти е в кърпа вързан.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 ное 2012 12:08

Бе уж Рожден Ден , пък по Тв + се кани да гледа мач.. ясна е работата
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 ное 2012 18:51

Bartolomej написа:Бе уж Рожден Ден , пък по Тв + се кани да гледа мач.. ясна е работата

Еми мача е от 14:30, рожденния ден от 19:30. Поне като немога да ги гледам на живо, да ги гледам по телевизията.
Петьо, това не са оправдания, а факти. Ако исках да са намеря оправдания за да не дойда има много, точно такива няма да използвам. ;)
Миро, всичко сме пуснали, та даже и бомбички ще имаме :mrgreen: може и някои батерия да вземем ако има кеш :mrgreen:
Нейчо, с такива впечатления съм останал, а ако трябва да съм честен, М.Р. ми е много по симпатичен квартал от Славейков, Изгрев, Възраждане. ;)
п.п. Абе ко сички са захапахте с мен бе :mrgreen: :mrgreen: Какво лошо съм ви направил :roll: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 ное 2012 22:06

burgazliqta написа:
Bartolomej написа:Бе уж Рожден Ден , пък по Тв + се кани да гледа мач.. ясна е работата

Еми мача е от 14:30, рожденния ден от 19:30. Поне като немога да ги гледам на живо, да ги гледам по телевизията.
Петьо, това не са оправдания, а факти. Ако исках да са намеря оправдания за да не дойда има много, точно такива няма да използвам. ;)
Миро, всичко сме пуснали, та даже и бомбички ще имаме :mrgreen: може и някои батерия да вземем ако има кеш :mrgreen:
Нейчо, с такива впечатления съм останал, а ако трябва да съм честен, М.Р. ми е много по симпатичен квартал от Славейков, Изгрев, Възраждане. ;)
п.п. Абе ко сички са захапахте с мен бе :mrgreen: :mrgreen: Какво лошо съм ви направил :roll: :lol:

Правилно, бе. Какво сте захапали човека като някакви акули? :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 ное 2012 11:45

зеления написа:
burgazliqta написа:

Петьо, това не са оправдания, а факти. Ако исках да са намеря оправдания за да не дойда има много, точно такива няма да използвам.
Миро, всичко сме пуснали, та даже и бомбички ще имаме може и някои батерия да вземем ако има кешНейчо, с такива впечатления съм останал, а ако трябва да съм честен, М.Р. ми е много по симпатичен квартал от Славейков, Изгрев, Възраждане.п.п. Абе ко сички са захапахте с мен бе :mrgreen: Какво лошо съм ви направил :roll:

Правилно, бе. Какво сте захапали човека като някакви акули? :lol:

Бомбички..... батерии :shock: ....ако вземете и някоя факла, направо сте си готови за гостуването в София! Взимай цялата група и ги качвай в автобуса :) , а ние ще се погрижим да направим празника на момчето незабравим :) Пък и така със сигурност ще спечелим още няколко нови акулки за каузата :)

Морски, хапем щот можем и щот тва ни е същността :mrgreen: А и да не се учи така малкия ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 ное 2012 23:01

Има ли вече организация за пътуването? Аз съм вече в града на събитието. Колко коли, автобуси и вагони да очаквам?! :mrgreen:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 ное 2012 23:12

колкото толкова. ще имаме тъпан , мегафонче , знаменам .. както си му е реда.. начи и хора ще има :)
лягам да го сънувам мача, утре ще го гледаме :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 ное 2012 23:19

Ми.... лека нощ тогава и победоносни сънища :)
Утре пием по две сурови яйца и мятаме песните :)

Върни се в “Черноморец”