Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 20:02

hristo1306 написа:До къде докара лицето ДС футбола в Бургас ???? На единия отбор ходят по 124 човека,а на другия по 1024, че отгоре на това и се изтребват !!!! СРАМ и позор !!! Вместо да се пълни стадиона с фенове и на двата отбора, агитките си правят калташки номера !!! Обидно ми е, болно ми е за случващото се в Бургас. Вината е във всички нас - не е едностранна ! Дано дойдат по - хубави времена за футболен Бургас. Да се пълнят стадионите както преди, че и часове преди мачовете - но, надали !

Уж демонстрираш болка, но подличко пак настройваш привържениците едни срещу други :( Какви са тези цифри? И кои са 124, кои 1024? Не помагаш по този начин, Ицо!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 окт 2012 20:10

Петьо, защо мислиш, че аз ги настройвам ???? Много добре знаеш от кой идва това, не е от днес, а от години.

Потребителски аватар
pankara77
Контакти:

Мнениеот pankara77 » 02 окт 2012 20:12

Ех Пламене Пламене какво момче беше какво си сега . Ма одавна не съм те виждал и много ми домъчня за тебе , откога стана ти такъв запален фен на Нефтохимик? Аз лично съм ходил на шест гостувания на Нефтохимик и на ни едно не те видях бре момко едно от което беше онова в Ловеч където бяхме и двете агитки заедно какви времена бяха Пламене а ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 20:29

hristo1306 написа:Петьо, защо мислиш, че аз ги настройвам ???? Много добре знаеш от кой идва това, не е от днес, а от години.

Христо, вземи се в ръце, как можеш да сравняваш едното с другото, ти нямаш ли деца, внуци? Помисли малко, ние да не сме безмозъчни индивиди, как може за един стадион да пребиваш хора. И 16-годишно дете .............. ??????

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 20:31

plamenski написа:
калпазанчо написа:Работата е от ясна по-ясна, само не зная защо си хабим времето да обясняваме, че всички бяха във Варна и че не е имало фенове със сини фланелки на мача на Нефтохимик. Аз лично си м исля, че го правите, защото имате съмнение че ще го прочете някой полицай. Да, наистина си го мисля, не се заяждам. Номерата са едни и същи, само датите се менят.
Пламенски, ти и останалите които бяхте на тази среща преди около месец, кажете какво мислите по въпроса. Сега като ви познавам ми е интересно да чуя личната ви позиция. Не като фенклуб, твоята лична. За набитите момчета, за шития нос, за битите деца...

Позицията ми е следната - аз не подкрепям насилието и беззаконието, както ви го заявих и на срещата. Такова е и мнението на всеки един фен на Нефтохимик. Такова е и мнението на фенклуба - http://www.burgasutre.bg/sport/9429-fen ... _bitia_fen
Относно писаниците по медиите, ще кажа че съм запознат по-детайлно само със случая с Кристиян. Определно от това, което знам и четох днес по медиите от двата случая, този с Кристиян е доста по-сериозния! Какъвто и бой да е ставал някъде, вадене на ножове и викове "Ей мазут, майката ти ще еба! Сваляй фланелката...Дръжте го. Убийте го" го прави доста по-криминален. Самите думи подбуждат към УБИЙСТВО, което е тежко углавно престъпление, нали? И това няма , защо да се отрича и премълчава както се опитвате да го правите!

П.П. Като заговори за срещата, какво стана с нашето предложение към вас? Ние нашето становище не го променяме. Но няма никакви сигнали от вас, че предприемате нещо. Ако разбира се ще го правите. До тогава нещата остават по старому а вие ги знаете...

Сериала продължава ... Кристиян първо го гониха с кола , от която изскочили 4-5 човека . После тези хора станаха около 10 ( не се уточнява в крайна сметка тези около 10 човека с микробус ли са били , или колите са станали 2 ) .
В началото сам го гонеха , и като го настигнали отнесъл няколко юмрука ( според статията е Черноморски Фар ) . Самия Кристиян забравил да спомене , че са му искали фланелката в началото . Само че са го удряли и заплашвали с убийство !!! Което както сам каза си е углавно престъпление . И че е спасен благодарение на телепатичните способности на бащата на гаджето му , който по чудодеен начин съвсем случайно се появява на мястото на събитието ( някъде в парк ) Изгрев . Сега се появиха и ножове в схемата :lol: С тази скорост , до утре сутрин ще излезе , че е атакуван от група рицари със сини доспехи и герба на Черноморец върху щитовете , въоръжени с двуръчни мечове и бойни секири ... В крайна сметка КАКВО ТОЧНО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО НА МОМЧЕТО ???
При фена на Черноморец е ясно , опит да му се вземат фенските атрибути . След отказа му е последвала заповед от Мартинчо с ножа да го пребият до смърт ( углавно престъпление ;) ) и да му вземат фланелката и шала . След което са притъпили към реализация на заплахата . След като човека се съвземе от шока , неминуемо ще се сети как Мартин е подсказвал отстрани на биячите , по какъв начин да му счупят носа , за да се забият костиците в мозъка на му . И как ги е обиждал че не са се справили с тази проста задача ... Това ти го пиша по-повод на УГЛАВНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ които спомена . ;) Как ти се струва тази версия ?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 20:43

hristo1306 написа:Петьо, защо мислиш, че аз ги настройвам ???? Много добре знаеш от кой идва това, не е от днес, а от години.

Ицо, не прехвърляй всички грехове на Събев. Тези, които правят золумите едва ли са наясно кой е той, какво е сторил на Черноморец и Нефтохимик, едва ли са наясно и с футбола като спорт въобще! Те са си просто вандали, на които всички ние създаваме благоприятна почва да избиват комплексите си!
Защо си мисля, че ги настройваш ли? Ами отговори ми на въпроса за цифрите и сам ще видиш отговора ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 окт 2012 20:54

Защо си мисля, че ги настройваш ли? Ами отговори ми на въпроса за цифрите и сам ще видиш отговора

Петьо нали знаеш...Приказки на аба и стрелба на халос раждат само едно - недоразумения и случайни жертви.
ПС: Ицо. Подобни поустове наистина не са геройство. Да се трошат 15-16 годишни деца, а ти да твърдиш, че си носят "последствията" заради Събев е меко казано... болно мислене.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 окт 2012 21:22

ntodorov написа:
Защо си мисля, че ги настройваш ли? Ами отговори ми на въпроса за цифрите и сам ще видиш отговора

Петьо нали знаеш...Приказки на аба и стрелба на халос раждат само едно - недоразумения и случайни жертви.
ПС: Ицо. Подобни поустове наистина не са геройство. Да се трошат 15-16 годишни деца, а ти да твърдиш, че си носят "последствията" заради Събев е меко казано... болно мислене.

Не е болно мислене ! За да се лекува една болест, първо се почва от вирусо носителя, а след това на лечение на пострадалите ! Разберете ме правилно-не навиждам насилието по стадионите, това е вандалщина !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 21:26

petkan написа:

Ицо, не прехвърляй всички грехове на Събев. Тези, които правят золумите едва ли са наясно кой е той, какво е сторил на Черноморец и Нефтохимик, едва ли са наясно и с футбола като спорт въобще! Те са си просто вандали, на които всички ние създаваме благоприятна почва да избиват комплексите си!
Защо си мисля, че ги настройваш ли? Ами отговори ми на въпроса за цифрите и сам ще видиш отговора ;)

Те не знаят , че родоначалника на идеята за обединен бургаски отбор е кмета Николов , а не Балъков , а ти ги връщаш още години назад :mrgreen:

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 02 окт 2012 21:33

Това , не е война ... това са партизански действия на група нереализирани тъпаци , фенове на нещо , което и те не знаят какво е . Аз бих ги определил фенове на една немска Хитлериска доктрина , която със сигурност не познават ...

Върни се в “Черноморец”