plamenski написа:калпазанчо написа:Работата е от ясна по-ясна, само не зная защо си хабим времето да обясняваме, че всички бяха във Варна и че не е имало фенове със сини фланелки на мача на Нефтохимик. Аз лично си м исля, че го правите, защото имате съмнение че ще го прочете някой полицай. Да, наистина си го мисля, не се заяждам. Номерата са едни и същи, само датите се менят.
Пламенски, ти и останалите които бяхте на тази среща преди около месец, кажете какво мислите по въпроса. Сега като ви познавам ми е интересно да чуя личната ви позиция. Не като фенклуб, твоята лична. За набитите момчета, за шития нос, за битите деца...
Позицията ми е следната - аз не подкрепям насилието и беззаконието, както ви го заявих и на срещата. Такова е и мнението на всеки един фен на Нефтохимик. Такова е и мнението на фенклуба -
http://www.burgasutre.bg/sport/9429-fen ... _bitia_fen Относно писаниците по медиите, ще кажа че съм запознат по-детайлно само със случая с Кристиян. Определно от това, което знам и четох днес по медиите от двата случая, този с Кристиян е доста по-сериозния! Какъвто и бой да е ставал някъде, вадене на ножове и викове "Ей мазут, майката ти ще еба! Сваляй фланелката...Дръжте го. Убийте го" го прави доста по-криминален. Самите думи подбуждат към УБИЙСТВО, което е тежко углавно престъпление, нали? И това няма , защо да се отрича и премълчава както се опитвате да го правите!
П.П. Като заговори за срещата, какво стана с нашето предложение към вас? Ние нашето становище не го променяме. Но няма никакви сигнали от вас, че предприемате нещо. Ако разбира се ще го правите. До тогава нещата остават по старому а вие ги знаете...
Сериала продължава ... Кристиян първо го гониха с кола , от която изскочили 4-5 човека . После тези хора станаха около 10 ( не се уточнява в крайна сметка тези около 10 човека с микробус ли са били , или колите са станали 2 ) .
В началото сам го гонеха , и като го настигнали отнесъл няколко юмрука ( според статията е Черноморски Фар ) . Самия Кристиян забравил да спомене , че са му искали фланелката в началото . Само че са го удряли и заплашвали с убийство !!! Което както сам каза си е углавно престъпление . И че е спасен благодарение на телепатичните способности на бащата на гаджето му , който по чудодеен начин съвсем случайно се появява на мястото на събитието ( някъде в парк ) Изгрев . Сега се появиха и ножове в схемата

С тази скорост , до утре сутрин ще излезе , че е атакуван от група рицари със сини доспехи и герба на Черноморец върху щитовете , въоръжени с двуръчни мечове и бойни секири ... В крайна сметка КАКВО ТОЧНО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО НА МОМЧЕТО ???
При фена на Черноморец е ясно , опит да му се вземат фенските атрибути . След отказа му е последвала заповед от Мартинчо с ножа да го пребият до смърт ( углавно престъпление

) и да му вземат фланелката и шала . След което са притъпили към реализация на заплахата . След като човека се съвземе от шока , неминуемо ще се сети как Мартин е подсказвал отстрани на биячите , по какъв начин да му счупят носа , за да се забият костиците в мозъка на му . И как ги е обиждал че не са се справили с тази проста задача ... Това ти го пиша по-повод на УГЛАВНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ които спомена .

Как ти се струва тази версия ?